Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Kızlar salı kep çekimim var.Ne giyeceğim saçımı nasıl yapayım bir de yürüyüş yapıcakmışız prova olarak yardım edin bana

canım cübbe ne renk
mezuniyet cübbesinin içine en güzel beyaz gömlek yakışıyor
yakalı bir beyaz gömlek giy bence

Lacivert-siyah cnm :) beyaz gömleği öss kayıtlarında giymiştim şimdi gene aynı tarz giymek istemiyo m

pınarcığım eşin Libyadamı senin?
ne iş yapıyor tatlım

ewt tatlım libyada çalışıyor. yüksek endüstri mühendisi.libyada tripoli de..orada bir karayolu yapım işinde idari işler müdürü olarak çalışıyor..aslen ıraklı eşim..bu yüzden genellikle arap ülkelerinde daha uygun işler denk geliyor..

tebrik ederim canım bravo valla
ama bazı insanlara kilo yakışıyor bence sen onlardansın
çok tatlı sıcacık görünüyorsun

bitanem..sen öyle görmek istiyorsun çünkü..cansın.. opuyorumnanaktan

gnydn 64 senide çok tebrik ederim canım
nasıl veriyorsunuz şu kiloları ya
ben bir 3 kilo vermek istiyorum
yok ı ıhhh olmuyor :umursamaz:

barbiecğm ben solea adında bir bitkisel ilaçla(sevilla portakalı ekstresi) verdim kilomu..hiç bir yan etkisi yok..ben bir üniv.hastanesinde çalışıorm izmirde..burada birçok arkadaşım kullandı benden önce..sonuç hep müspet olmakla birlikte yapılan tetkiklerin hiçbirinde bir anormallik yok..işte bööle cnm..ilk defa bir zayıflama ilacı kullandım onda da tam 12 den isabet..çok şükür..

ne kadar zor esinin yaninda olmamasi.
canim bu sürekli bir durum mu ? gecici mi?

([/B][/COLOR]

tatlm geçen yıl nisanda gitti eşim..bu durumun geçici mi kalıcı mı olacağı konusunda bir netlik yok..bu yıl mart sonu gibi sözleşmemiz yenilenirken eşim ancak ailemle birlikte olmak şartıyla devam ederim diyecek..hayırlısı bakalım..bende istiyorum oraya gitmeyi..çünkü kızımda artık zorlanmaya başladı epeyce..hissediyorum..3 ayda bir 12 gün geliyor izmire o da yetmiyor tabi kuzucuğuma..işte böyle can...mafoldumben

Kızlar salı kep çekimim var.Ne giyeceğim saçımı nasıl yapayım bir de yürüyüş yapıcakmışız prova olarak yardım edin bana

yağmrcuğm bence saçına hareketli bir fön çektir..ve mutlaka beyaz birşeyler tercih et..hafifçe göğüs dekoltesi olsun ve masum küçük bir kolye ile bütünle..bence sana çok yakışacaktır..opuyorumnanaktan

Pınarcım eşinle olan durumunuz gerçekten içimi burktu
ınsan işte ekmek parası peşinde , alın teriyle parasını kazanmak uğruna ne fedakarlıklar veriyor
Ama senin gerçekten oraya gitmeni isterim, kızın gördüğüm kadarıyla daha ufacık babadan ayrı geçirmesi ruhsal gelişimi için ileriki yaşlarda sorun olabilir..
Umarım kavuşursunuz bira önce eşinle canım ..

bu arada söylediğin hap gerçekten mucize gibi birşeymiş galiba??
okurken gözlerim fal taşı gibi açıldı ..
nerden temin ettin bu hapı
benim 3 kilo vermemr yardımcı olurmu acaba?

ben daha önce lw6090 aldım
inanılmaz mide yanması yapıyor kullanmadım..
o hapın yan etkileri neler?

hassasiyetin ve güzel dileklerin için teşekkürler ediorm barbiem..

solea yı ben aktardan alıyorum..içinde 60 tane var 40 a alıorm..internette de satılıor ama fiyatı 60 lira orada..hiçbiir yan etkisi yok..belki 30 kişi oldu kullanan etrafımda..kimsede bir yan etki yapmadı..tek yan etkisi toklukkaydirigubbakcemile3
canın hiçbirşey istemiyor..normalde 1 aylık kullanımda 7 kilo verdiriyormuş ama zannediorm benim hafifffffçe fazlalığım olduğundan :kedi: daha hızlı gitti..çok şükürde gitti..son evre karaciğer büyümesi vardı bende..normale döndü..trigliserit değerim 240 tan 115 e geriledi..süper oldu cidden bir de kendimi iyi hissetmeme oldukça yardımcı oldu..en mühimi de bence bu..ama senin 3 kilon varsa iradeyle verebilirsin tatlm..ben olsam hiç kullanmam herhangi bir ilaç şu durumda a.s

ne demek pınarcım hepimizin için hayırlısı olsun hayattta opuyorumnanaktan

valla anlattıklarını hayretle okuyorum tatlım
senin adına çok sevindim resmen mucizevi birşeymil bu hap..
3 kiloyu iradeyle vermeye çalışıyorum ama yokkk veremiyorum
çünkü boğazımı tutamıyorum
homini gırtlakkk hep
abur cuburdan vazgeçemiyorum sempatiksalakcinni

solea aklımda olsun yine olumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba canım öncelikle topiğiniz hayırlı olsun.

bu kullandığın ilacın yan etkileri var ı yani bitkisel bir ilaç mı?şimdiye kadar ne kadar kilo verdin acaba? çok soru sordum ama merak ettim kusura bakma yerimseniben

cnm bende ya da kullanan arkadaşlarımda herhangi bir yan etki olmadı..normalde 1 öğün atlasam elim ayağım titrer başım dönerdi benm..bununla hiç yok o şey..çok iyi..127 kilodan 105 e düştüm hatta bu sabah 104 tüm..yaklaşık 1,5 ay kadar kullandım 1,5 ay kadar ara ve yeniden başladım bu pazartesi..ilacı bıraktığım dönemde de 1 kilo aldım tatlm..inşallah fayda görürsünüz sizler de..

teşekkür ederim canım. a.s.

pınarcım senin solea peynir ekmek gibi kapışılır şimdi
hepimiz çıpçıtır olur çıkarız
kız aşkitoooo duydunmu bak ne bulduk
aç kalma kocişin yemek yerken melül melül bakma
solea al kaydirigubbakcemile3

en küçük bir zarar görmüş olsam asla ismini paylaşmazdım böyle birşeyin bitnm..ben fayda gördüm dilerim hepiniz de fayda görürsünüz..opuyorumnanaktan

en küçük bir zarar görmüş olsam asla ismini paylaşmazdım böyle birşeyin bitnm..ben fayda gördüm dilerim hepiniz de fayda görürsünüz..opuyorumnanaktan

tabi ki öyle pınarcım
belki buraya yazmayıp sadece okuyan kilo sorunu olan birçok kişi alıcak ilacı
sevaba giriceksin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…