Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bencede burda güzel güzel geyikleiriz hayatım bundan sonra ne giydin topiğim profilim olacak profilime ekliycem kaydirigubbakcemile3

yaza eşimin arkisinin düğünü var bebem sempatiksalakcinni ya tutinin elbisesini görebildin mi sen oxxodan almış çok hoşuma gitti yaa öyle bişe alabilirim belki hihoyyyt
sizin var mı düğün dernek alkisalkisalkis eklerim kız hiç sorun değil yüzünü kestikten sonra kullanılamazki zaten :1rolleyes:

gördüm tutinin elbisesini çok beğendim
ama bu mevsim için pek uygun bulmadım onada yazdım hatta yani
bu mevsimde daha koyu renkli elbiseler hoş duruyor altına ince iç gösteren çoraplar falan giyilince bebeim

benim en yakın arkadaşımın kankamın düğünü var
çok özeniyorum o düğün için çok güzel bir elbise giymek istiyorum inşallah kafma göre bulurumm bişey

ben yaz için alıcam zaten bebem haziran temmuz gibi olacak düğün aklinialirimsmile
sen ne almayı düşünüyorsun bayanssulusmile

yaz için çok güzel olur hayatım o elbise
ama altına kırmızı bir ayakkabı al kesin, kotla en çok yakışan renk..

ben abiye alıcam bitane park bravoda bulmuştum tek omuzlu bişey ama etek kısmı o kadar çok elektrikleniyorduki içimde kala kala alamadan çıktım
saçlarıma falanda çok uyuyordu :sinifsinif:

hmm kırmızı benim rengim olabilir canım kaydirigubbakcemile3 nasıl elektirikleniyordu kız anlamadım ,kısa mı uzun mu :kedi:

elbise upuzun ayak bileklerine kadar şimdi netten bakiyim sana tahmni olarak gösteririm..

tek omuzlu bi elbise göğsün alt kısmına kadar tamamen üst kısım altın sarısı pul işlenmiş
ordan geri kalan tarafsa çok değişik bir şifon upuzun bileğe kadar renginide nasıl anlatsam bilmiyorum ama krem desem krem değil bej desem bej değil ama bronz ten için harika bir seçimdi
elektik olayıda şöyle o şifonun altına saten astar yapmışlar satene yapışıyordu şifon elektriklenip :gitme:

hmm anladım güzel bişeye benziyor yafrum evet altın işlemeler paletler falan bronz tende manyak duruyor bayanssulusmile off bende bronzluk delisiyim hee solaryumdan çıkmıyordum bir ara korkuttular gözümü cilt kans olucan diye bıraktım şimdi bitkisel yağlarla falan rengimi kırıyorum bilmiyorumkismile

işte bende bu renge bayılıyorum çok asil duruyor dimi tivitim
bende bronz ten manyağıydım yazın hep soalryuma giriyorum . biliyorum çok riskli ama napiyim yazın sevmiyorum beyaz olmayı
aa nasıl kıyorsun rengini anlamadım

susam buğday havuç yağlarını eşit miktara yakın karıştırıp bir şişede havuç biraz daha fazla oluyor hergün veya günde birkaç kez sürüyorum gerçekten işe yarıyor hem cilde de iyi geliyor otobronzanlarla birlikte kullanırsan daha da etkili oluyor valla canım
avatardaki resmime bakma sen canım flaştan süt gibi çıkmışım kaydirigubbakcemile3

sade yüz canım şuan zaten fücudumuz gözükmüyor etekleri elbiseleri çorapla giyiyoruz evet otobronzanlar tüm vücutta leke gibi yapıyor tam emilemediği için kir gibi kaydirigubbakcemile3 ama yüzde idare ederkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…