Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bence git kiz ben olsan 40 kere görmüstüm hepinizi ayy nebileyim benim icin uzaklik kavrami falan yok istanbul sinirlari icinde olsam hepinizle görüsmüstüm :)

gel barbim pasta yersin
kahvede yaparım sanaaaaa
buraya koyarız hava atarız hahahah
selayhusumm keske gelsen ıstanbula ya((

anamm tutimede ezgimede görüşek dedimm
ben hergün sokaktayım bilionuzz

bigün ezgimi alcaz öccanla arabayla eve servis yapcam
tutime yakın biyere bıraktırtcam
buluşcaz, sanada webcam açcaz
buluşmamız bitince öccanı arıcam gel ula şöför al bizi dicem
gelcek alcak ezgimi evine bırakcas

planı yaptım vallah zemuszemus

gel barbim pasta yersin
kahvede yaparım sanaaaaa
buraya koyarız hava atarız hahahah
selayhusumm keske gelsen ıstanbula ya((

sen çıkmıyosan ben gelcem ule sempatiksalakcinni

söz bigün gelcem aşkım yakın tarihte ama bugün mazur gör benii :1no2:
hemide sizin ordaki badiciye bakcem gelince a.s

ayy barbimm askım yazık be senınkınee
soforluk mu yapıcak bızee:)
bız kendımız gelırızz askım dusunmen yeterrr
geleceksen soyle pıjamalarımı cıkartayım ustumden heheh:)

dohturmu :SS

tutim anneciğin iyimi

kızlar birazdan çıkkıom ben işten
doğumgünümde giymek için bişeyler bakcam kendime çıkışta
cumartesi parti varr da :lepi:

hepinizi bekliyorum şaka değil en gerçek bişey bu heeeee

tutim simdi hemen yazamaz gecmisleri okuyor birazdan gelir aramizda sari kelebegim :)
kemal sunalik bir filminde vardi kelebekler gibi kelebekler gibi :)

iyiki dogdun barbim mayis dogumlusun demek bende haziran dogumluyum hediyelerinizi simdiden organize edin rica ederim :))))
barbi 2-3 gün önce kiyafet aramaya ciktigimda her puf puf kol badi gördükce aklima geldin aman allahim bir cok var ondandanda uzunuydu kisasiydi

ülen 2 dk gittim anneannemle dedeciğim şileden geldiler az ewwel yolcu ettik ,bakıyom sayfalar uçuyor biri pasta ,diğeri saçla başla,biride fransızcayla kafayı bozmuş ahana bende az ewwel çok güzel bişey becerdim ağrı kesici diye mide hapı içtim aklım 5 karış havada of offffffffffffffff

tutim simdi hemen yazamaz gecmisleri okuyor birazdan gelir aramizda sari kelebegim :)
kemal sunalik bir filminde vardi kelebekler gibi kelebekler gibi :)

hahahahhaha hahahahaha koptum kelebkler gibi kelebekler gibi nerdende bildin bebem geçmişi okuduğumu helal valla ya...kaydirigubbakcemile3

tutimm noldu doktora gttnız mı?
bırsey dedımı ne warmıs annecıgının gozlerınde?

saolasın tatlım annem iyi maaşallah sadece göz kontrolü vardı çok şükür dr harika dedi yanı numarası ilerlememiş...saol tatlımmm

kuşummm saol cnm annem iyi önemli bieyi yok canım..
ooo doğum günün yaklaşıyor demek heeeeeeee bakırköyde çok tarz şeyler var cnm bir bak oralara derim...party var demek kop kop koppp nice yıllara tatlım şimdiden gerçi günündede kutlarım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…