Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yok bebem ne bilem görgüsüz sıfatına düşmek istemedim barbiye gaz weriyorum eklesin diye resimleri hahahaha...
eklerim aşkum siz isteyin yeterkiiiiii...

yok canim biz senin görgünü biliyoruz :)
gördün demi kiz sac rengimi sabah kostum kuaföre

su basmisti ya senin ayakkabilari onada denk geldiyse esnetmis olmasin ??
demekki prens seni arasa elinde tek cift ayakkabiyla ayakkabi ayagina olmuyacak prenside kaciracaksin

su basmisti ya senin ayakkabilari onada denk geldiyse esnetmis olmasin ??
demekki prens seni arasa elinde tek cift ayakkabiyla ayakkabi ayagina olmuyacak prenside kaciracaksin

hahahah haha ay alemsin selayım ya yok bebem bu ayakkabı topuklu genelde her ayakkabım kutusundadır ama neden esnedi anlamadım çokta güzeldi ya amannnn offf

kuzum göz kontrolü vardı bugün hi numarası ilerlemişmi falan diye allahtan bişey çıkmadı aynı numara ile devam edecek gözlüğünü değiştiricek sadece o yüzden gözlük cam numarasını yazdı o kadar bebem bende bu arada aldıklarımı resimledim eklicem birazdan...

bunlar aldıklarımın bazıları...ayakkabı vardı renk olsun diye ekledim onuda =)

ayakkabının yanındaki yavru ağzı v yaka olan şey tunik elbise olarakta giyilir yani...

Son düzenleme:
ay selayım çok üşeniyorum ama giyinipte çekerim sen iste yeterki. hehehe bu arada anneler gününden sonraki hafta aşkımın yanına gidiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...ama daha babama sölemedim izin çıkarsa gidicem annemin arkadaşının oğlu orda okuyor oğlunu ziyarete gidicekmiş tesadüf o ki bana sende gel dedi seninkini görürsün dedi kadıncağız kafa dengi kanka diyorum zaten ona annem git dedi babama sorcam izin verir ama aşkım arkadaşlarıyla tanıştırıcak beni çok şık olmam lazım hahaha

evet canim bahsetmistin bana insallah izin veriri babacigin...
cook öptüm simdi cikiyorum görüsürüz caniiiim

tekrar selam kızlarr
benim baglantım kafayı yedı baglanamıyorum adam gbıı
tutimm o yavru agzı tunık yada elbıse muhtıs bıseyyy
onu gıymelısın adanadaa
ınsallah gıdersın bıtanemmm
annen adına cok sewındım tutımm
benımde gozlerım bozuk sol gozum yuzde yırmı goruyor
doktor lens verdı gozluk verdı ama kullanamıyorum
lensı takamıyorum tıklıyım gozume bısey yaklasınca kapatıyorum hemen gozumu
anca 2 3 kısı ellerımı kafamı tutup oyle takıcak
bızım gorevlıye pasta kreması ıstedım
bana cıkolata sosu getırdı
dedım kı pasta kreması kutuda anlattım
dolgu kreması getırdı pakette
sonra umudu kestım ondan barı pudıng al dedım
pudıngıde bıraz katı yapmam gerekıyordu unuttum hep pastadan aktı tıpı guzel olmadı
smdı buzdolabına koydum donunca belkı tıpı duzelır
ama tadından hıc suphem yokkkk:)
ayy barbim az kalmıs dogumgununeee
senınde selayhusumm
bana yakın zamanda tekrar hatırlatın ben unuturum

xzgim balım cok mersiiii ben bu ara pembe çanta arayışı içindeyim fuşya rengi çanta almam lazım kızlar şimdi size 2 tane model göstercem hangisi daha güzel ona göre ikisinden birini alıcam...

xzgim bu arada sanada geçmiş olsun bitanem pastanda eminimki güzel olmuştur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…