- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #16.281
hehe bizimki de istiyo ps3 ama ben aldırmıyorum sen ona daldı mı beni unutursun diye
yok daha uygun fiyatlı ne bileyim mp3 çalar oyun dvd leri vs gibi bişey demiştim neyse zaman çok düşünürsün dediğin gibi
sagol kontesim güzel moral mesajlarini ihtiyacim var malum hala sizim vardegdi degdi yaptirdiginda denilince cook seviniyorum gerci kendimde görüyorum farki ama yinede :))
onların hepsı saka bebegım selımı nasıl ozledıgını cok ıyı bılıyorumGnydinlar canlar
Barbi hanim artik kli$e tesellileri begenmiyormus herkesde ayninin diyor diyor
Senin icin bugun yeni teselli calisacagim. Bebeeem
Xzgim deme oyle( bendimde buruk yaa
Insan yar hasretine dayaniyor kizkarda evlat hasreti cok zor
Selim olsaydi 1 ay kalirdim
Annemde evi kendi zevkine gore doserdi
Her esyanin yerini degistirmis sagolsun.niye yaptindi diyemiyorum
En komigide bi kadeh vardi ondan sakladigim onuda almis aksesuar olarak tv unitesinin dolabina koymus
canım benım benı karıstırdın galıba onu ben yazmamıstım kı
Desene iireeeziiilll oldum canimLogopeia imis Neyse, basdönmesiyle gene en azindan konuyu
algilamisim
Barbiecim ne demek bizi sIkmak; herhalde paylasicaksin bizimle sIkIntini, sonucta sirf geyik icin burada degiliz degil mi... arkadaslar, dostluklar böyle anlar icin
Handecim evet canim, ekledigin kisi benim
Ben Hukuk okuyorum canim, ama özel ders verdigim kücük ögrencim var
Selaycim artik yarin burnusunu gösterirsin bize insaallah canimolsun canım aklımda bulundurucam tavsıyenı
harıkaa ınsallah cok guzel bır gun gecırırsınız nıce nıce yıldonumlerıne canım benımGünaydın arkadaşlarşirin çotanak kızlar
inşallah su gibi akıp geçen birgün olurakşam nişanlımla yıldönümümüz bi an önce akşam olmalı :123:
hehe bizimki de istiyo ps3 ama ben aldırmıyorum sen ona daldı mı beni unutursun diye
yok daha uygun fiyatlı ne bileyim mp3 çalar oyun dvd leri vs gibi bişey demiştim neyse zaman çok düşünürsün dediğin gibi
aman sakın ha bızımkısı asık ps 3 une elınde olsa sabahtan aksama kadar oynıcak
sureklı takıpde yenı oyunları falan bulastırmayın benden soylemesı
selayım çok güzel olmuş yaa şekli uç kısmı baya incelmiş
daha şişleri var ama heralde dimi tekrar inceleyeceğim eşim gelicek diye ayrıntılı bakamadım
barbim de burdaymış selam sana da kuzuum
bizde seni çok seviyoruz selayım
barbım bebegım sıcak suya koydum smdı sısmeye basladılar bıle
facede album yaptım bakarsın bebeım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?