- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #16.641
Logocum sagol canim daha once almistim havasini saatlerce insallah yine kismet olur
Kelebek sendemi is yerindesin .. Sukur sicacik evimdeyim
Ama birazdan disari cikmayi dusunuyorum profitorol yapasim var malzeme alacagim
Aaa logocum sendemi sariyerdesin , deseydin senide ziyaret ederdiksariyeri mesken tutmustum
Kelebek ve gecekusu selamlar kuzularim
Barbivekenim askimsin yaaa
cnmm benim kayınvalidemler sarıyerde ben bakırköyde oturuyorum ama ist a gelirsen bakırköy havasıda alırsın canım benide ziyaret edersin inşallah
Logocum sagol canim daha once almistim havasini saatlerce insallah yine kismet olur
Kelebek sendemi is yerindesin .. Sukur sicacik evimdeyim
Ama birazdan disari cikmayi dusunuyorum profitorol yapasim var malzeme alacagim
iyi akşamlar herkese işlerimi bitireyim anca hallederimm
öptümmm sizi
off offfffbuji karbüratör :18:karter:18:bobin:18:diffaransiyel:18:şaft:18::18::18:ay ne bunlar ya off daraldım haaaaa sınavı kazanamazsam eğer nette takılıyon ders çalışmıyon diyen bubam beni oyacak
bepanten iyiymiş onu da deniyim canım benim sağolyüz için tbs kullanıyorum ben,memnunum
yağlı ciltler için yosunlu bilmem ne kremi tam ismini bilmiyorum
en çok satanlar listesnde war kndi sitesinde
dudağa da bepanteni bas derim kuşum
aynen barbim sürekli elimde krem dudağımda da kışın oluyo böyle yazın sorun çıkarmıyo daaynı sorun bende sabah akşam elimde yüzümde dudağımda nemlendiriciyle geziyorummm
hala kökten çözen bişey bulamadım :26:
tutim ben de eczaneden almıştım Avene cold cream diye bişey kadın çok iyi gelir dedi gerçi ilk halinden iyi ama tam geçmiyo senin dediğine de bi bakıyım olmazsa.handem aynı sorun bendede var ben çözümü buldum dudaklarım çok çatlıyor benimde...aynı şekilde cildimde çok kuruyor...
sana diyeceğim eczanelerde BLİSTEX DAİLY LİP CONDITIONER diye bir ürün var dudaklar için ben çok memnunum ...dışarı çıkacağım zaman alt zemine onu sürüp üstüne rujumu sürüyorum evdede yatarken yada canım istediğinde sürüyorum dudağıma inanılmaz etkili...
cildim için bir sürü ürün denedim kuruduğu için hiç biri ayda etmedi... ama şuan NEUTROGENA rahatlatıcı yoğun bakım kremini kullanıyorum böyle kapaklı kase gibi kutusunda ben çok memnunum...
off offfffbuji karbüratör :18:karter:18:bobin:18:diffaransiyel:18:şaft:18::18::18:ay ne bunlar ya off daraldım haaaaa sınavı kazanamazsam eğer nette takılıyon ders çalışmıyon diyen bubam beni oyacak
matematik çözebiliyosan iyidir kontescim şimdi puan sistemini bilmiyorum ama seni yanıltmıyım kaç alman için kaç net gerekiyo bi araştır istersentürkçe aşkına geldim ben
50 soru daha devirdim
40 dk da 50 soru çözebiliyorum,daha da hızlanamadım
yanlış sayım da 4-5 oluyor
iyi midir :26:
matematik çözebiliyosan iyidir kontescim şimdi puan sistemini bilmiyorum ama seni yanıltmıyım kaç alman için kaç net gerekiyo bi araştır istersen
gecekuşu canım ehliyet sınavvına mı girceksin geçmişte çıkmış soruları çöz geçersin takma o kadar sınavı geçtiğinde bile onlar hakkında hiç bişey bilmiceksin hangi kadın biliyodur ki
evet ehliyet sınavı var canlar. motordan tırsıyorum ben yaaakonu hiç okumadım sadece bu yıl çıkmış soruları çözdüm.yeterli midir sence. kontesim ha gayret yavrum. yirim seniin türkçe aşkını ben valla branşım old için gayet emin konuşuyorum netin gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?