Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Logocum sagol canim daha once almistim havasini saatlerce insallah yine kismet olur

Kelebek sendemi is yerindesin .. Sukur sicacik evimdeyim
Ama birazdan disari cikmayi dusunuyorum profitorol yapasim var malzeme alacagim

kız bizim burası ekmeksiz evden güzel
klima çalışıyo

altımdada soba yanıyo ohh misssss

Aaa logocum sendemi sariyerdesin , deseydin senide ziyaret ederdik sariyeri mesken tutmustum

Kelebek ve gecekusu selamlar kuzularim

Barbivekenim askimsin yaaa

bebişşşşşşşşşşşşş :86::86:

cnmm benim kayınvalidemler sarıyerde ben bakırköyde oturuyorum ama ist a gelirsen bakırköy havasıda alırsın canım benide ziyaret edersin inşallah

logoyla komşu çıkıcaz bakırköy benim mekanımdır bugün ne giydinde kızlar birşey sorduğunda hemen bakırköyde bir.. diye başlıyorum

Logocum sagol canim daha once almistim havasini saatlerce insallah yine kismet olur

Kelebek sendemi is yerindesin .. Sukur sicacik evimdeyim
Ama birazdan disari cikmayi dusunuyorum profitorol yapasim var malzeme alacagim

dün aybikten gördü hanım hemen uygulamaya geçiyor boğazınızda kalmasın hadii

iyi akşamlar herkese işlerimi bitireyim anca hallederimm

öptümmm sizi

pembekelebek hoşgeldin , güle gülee

ateş beni çağırdı geldimmm barbiiii huhuuu:80:
az ewwel açtım laptopu bugün bütün gün evd uzandım keyif yaptım duş aldım buraya geldim...

herkese selammmmmmmm:79:

handem aynı sorun bendede var ben çözümü buldum dudaklarım çok çatlıyor benimde...aynı şekilde cildimde çok kuruyor...
sana diyeceğim eczanelerde BLİSTEX DAİLY LİP CONDITIONER diye bir ürün var dudaklar için ben çok memnunum ...dışarı çıkacağım zaman alt zemine onu sürüp üstüne rujumu sürüyorum evdede yatarken yada canım istediğinde sürüyorum dudağıma inanılmaz etkili...
cildim için bir sürü ürün denedim kuruduğu için hiç biri ayda etmedi... ama şuan NEUTROGENA rahatlatıcı yoğun bakım kremini kullanıyorum böyle kapaklı kase gibi kutusunda ben çok memnunum...

bu arada barbicim bende bnimki gittiğinden beri dip boyamı yaptırmıyorum kendime bakmıyorum gördün ama şimdi gelmesine yakın kendimi ynilemem gerekiyor adam şaşırmasın beniöyle görüp diyeceğim şu depresyonda değilsinde aşkınsız bişey yapmak içinden gelmiyor...

kızlar nolur şu facede bi video paylaştım bi izleyin
şakır şakır ağladım vallahi gülmekten

off offfffbujikarbüratör:18:karter:18:bobin:18:diffaransiyel:18:şaft:18::18::18:ay ne bunlar ya off daraldım haaaaasınavı kazanamazsam eğer nette takılıyon ders çalışmıyon diyen bubam beni oyacak

off offfffbujikarbüratör:18:karter:18:bobin:18:diffaransiyel:18:şaft:18::18::18:ay ne bunlar ya off daraldım haaaaasınavı kazanamazsam eğer nette takılıyon ders çalışmıyon diyen bubam beni oyacak

ehliyet sınavın mı var kuşum?
benim üniversitede ders konumdu bunlar

ormancılıkta mekanizasyon, hey gidi heyyy:82:

yüz için tbs kullanıyorum ben,memnunum
yağlı ciltler için yosunlu bilmem ne kremi tam ismini bilmiyorum
en çok satanlar listesnde war kndi sitesinde
dudağa da bepanteni bas derim kuşum
bepanten iyiymiş onu da deniyim canım benim sağol
yağlı değil de karma benim cildim çok zor oluyo krem bulmak

aynı sorun bende sabah akşam elimde yüzümde dudağımda nemlendiriciyle geziyorummm
hala kökten çözen bişey bulamadım :26:
aynen barbim sürekli elimde krem dudağımda da kışın oluyo böyle yazın sorun çıkarmıyo da
bana da ykm de kızın teki cildiniz parlıyo bu matlaştırıcı dedi niveanın bi kremini verdi o kuruttu böyle cildimi yaa bu satıcıları dinlememek lazım hiç

tutim ben de eczaneden almıştım Avene cold cream diye bişey kadın çok iyi gelir dedi gerçi ilk halinden iyi ama tam geçmiyo senin dediğine de bi bakıyım olmazsa.
neutrogena tavsiye ediyolar evet ben de düşünüyodum ondan almayı sağol canım

türkçe aşkına geldim ben
50 soru daha devirdim
40 dk da 50 soru çözebiliyorum,daha da hızlanamadım
yanlış sayım da 4-5 oluyor
iyi midir :26:

sanırım ehliyet sınavı
hiççç takma kuşum
taktığına deymiyeceğini sınavda anlıyacaksın
çok basit sorular
her konudan 5 test çöz inan yeter

walla benimki yağlı olduğundan ona uygun kremler biliyorum hndecim
diadermine de iyidir ama işte onun da yağlılar için olanını kullandım:26:

bepanten süper handcm eed
yatmadan önce sür misal
sabaha mis gibi uyanırsın :78:
tbs nin yves rocher ın beyu nun dudak balmlarını aldım o kdr
hiç biri bepanten gbi yapmadı

türkçe aşkına geldim ben
50 soru daha devirdim
40 dk da 50 soru çözebiliyorum,daha da hızlanamadım
yanlış sayım da 4-5 oluyor
iyi midir :26:
matematik çözebiliyosan iyidir kontescim şimdi puan sistemini bilmiyorum ama seni yanıltmıyım kaç alman için kaç net gerekiyo bi araştır istersen

gecekuşu canım ehliyet sınavvına mı girceksin geçmişte çıkmış soruları çöz geçersin takma o kadar sınavı geçtiğinde bile onlar hakkında hiç bişey bilmiceksin hangi kadın biliyodur ki

ay hiç hesaplamadm ne kdr net lazm fln
kat sayılar değişti diyorlar ws
matematiği baya bi unutmuşum ama en kötü ihtimalle 80 soruda 50 filan çıkarıyorum

evet ehliyet sınavı var canlar. motordan tırsıyorum ben yaaakonu hiç okumadım sadece bu yıl çıkmış soruları çözdüm.yeterli midir sence. kontesim ha gayret yavrum. yirim seniin türkçe aşkını benvalla branşım old için gayet emin konuşuyorum netin gayet güzel

ay ciddi mi diyosun
çok saol walla rahatladım
çok acayip şeyler öğreniyorum paragraf sorularından
msla simyacılar aslan çişinden altın yapmaya çalışırken,fosforu bulmuşlar
bunları bilelim

kontesim türkçe örtmenimiz iyi demiş sonuç için bence matematik o kadar çözüyosan gayet iyi
türkçede kaç dakika veriyolar kaç soru var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…