- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #16.681
ne bilem biem lafı ağzımıza tıkıyo tıp mıp ne ayak biem :26: :86::86:
kontes trendden aldığın 19.90 lık elbise varya birleşik etekli ondan almak istiodum tükenmiş hepsi , sen kaçta giriosun bacımm.. ben ne beğendiysem sepetime atana kadar tükeniooo
barbimmmm benide baştan yaratalım nolorrrrrrrrrrr.
şey ben bişey diyecektim haaa kuşkam kuşlara ehliyet veriliyormu yavA B C ehliyeti tamamda kuşlar içinde F (fly) uçma ehliyetimi veriliyor ...
kkontescim sanada başarılar cnm banada söylediğine göre netlerin gayet iyi gibi geldi maaşallah...
why you wanna trip on meee
barbimmmm benide baştan yaratalım nolorrrrrrrrrrr.
şey ben bişey diyecektim haaa kuşkam kuşlara ehliyet veriliyormu yavA B C ehliyeti tamamda kuşlar içinde F (fly) uçma ehliyetimi veriliyor ...
kkontescim sanada başarılar cnm banada söylediğine göre netlerin gayet iyi gibi geldi maaşallah...
kızlar facdeki videoyu izledinizmi
why you wanna trip on meee
bebişim o daha önceden de konmuştu,bu 2. konuşu
bi daha gelir takipte ol
butikler saat 9 da açılıyor
ben o gün 10-11 gibi bakmıştım
aslında üstü krem olanı alcaktım ama tam bedenimi işaretleyip sepete ekle dedim
ürün bitti
ben de grisini aldım
benim de o şekilde kaçırdıklarım çok oluyo,ya tam sırasında netim gidiyo ya da dediğim gibi salise farkı ile kaçırıyorum
sen benden önce görürsen sepete at bana haber sal ben siteye girdimmi sepetinden çıkarırsın ben kaparım
kızım 11e bana hiçbişe kalmıyo ben 9.30 bakıorum yine ucuzlar ve güzeller kapışılmış oluyo
Yavrum barbim sn hala bir harftemi takili kaldin bebisim yanlis yazmisim kiz nevar bunda bukadar , hicmi bseyi yanlis yazmadin kuzum ..::
Profiterolimi yaptim yedik birsuru , resmini cektim birazdan ekliyecegim ihhhm cok guzeldi
o zaman 9 da bakacaksın anacım
ben saat kurup kalkıyorum bazen
özellikle pazartesi sabahları bi sürü dükkan açılıyo yeni
eedprofiterolden tadamama nın kuyruk acısı bu sanırım böböğümm
saatmi kuruon
bir alışverişkoliğin günlüğü :86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?