Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

anammmmmmmmmmmmmmmmm xzgimmmmmmmmmmmmm resimler yıkılıyor be yawrum şampanyalar falan harikasınız walla ben görmütüm gerçi ama söylemeden geçemeyeceğim allah bozmasın sercanını tez wakitte sana bağışlasın balım tütütüt 41 kere maaşallah rabbim tüm sewenleri kavuştursun....AMıN...

elayhusum resımlerı beklıyor
hemencecık sac resımlerımıde ekleyeyım sız gıtmeden:)
yanlız sargılı resım koyucam dedım
sargılı resım harıc neler neler koymusum unuttum onu

eklemişsin bile
çok hoş çıkmışsınız
mutluluğunuz bozulmasın inş
çok da romantik görünüyo canım ortam:)

xzgicim masallah cnm allah ayirmasin.
ama o bagirdi dedigin resim nasil bir ortamda cekildi yahuu?

ben hic cekmedim benim herüfü sinirliyken hahaha bi gün bende cekimm.. :roflol:

tesekkur ederım kızlar
ya sarısın halımıde eklıcektım
hızlıresım kafayı yedıı
ofıste cektık askıtommm arkadasım cektı o resmıı
buarada son resımdekı avızede mandalların ne ısı war demeyın
ogrencı ewınde hersey olur

xzgim kızıl gibi olan omuzu açık bluzunla olan ki saç rengin çok güzelmiş kızılmı o bakırmı çok yakışmış sana???
bir ben cesaret edemiyorum o renge ki bana yakışmaz zaten o renkkkk

aşkito cnm senin oğlunda çok tatlıymış maaşallah ya selyhusun oğluda çok tatlı ...
maaşalah hepsine benimde erkek çocuklara karşı inanılmaz ilgim war keşke ilk çocuğum erkek olsa...

allah gönlüne göre versin canim. bene kiz istiyodum :)

ezgi kiz $öyle tam yüz normal bi foto koysana. sifatini cikaramiyom bir türlü :)))

bende grafik tasarım okuduydum bizden değişik tasarımalr istiyorardı hey gidi günler neler yapmıştım warya plaktan saat abuk subuk şeyler yapardım ama çokta zewliydi

allah gönlüne göre versin canim. bene kiz istiyodum :)

ezgi kiz $öyle tam yüz normal bi foto koysana. sifatini cikaramiyom bir türlü :)))

amin canım saolasın...seninde inşallah 2 ci bebişin kız olur allah sağlıklı doğmasını nasip etsinde gerisi yalan...

aynı şeyi yazmışız tuti

haha ewet balımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…