Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

walla hangı renk olmadı kı saclarım
unıversıtedeyken smdı hatırlamıyorum bıle ne renk olduklarını
o kızıldı tutım
sımdı saclarım sıyah bayadır sıyah ama:)
ewet tutımm cok zewklı oluyorr bende ogrencılerımle beraber ne tasarımlar ne tasarımlar yapıyorum
sonra onlar panoya asılıyor cok onemlı seyler oldukları ıcın hahahhaha

tamam askıtom sen ıste koyayım ama ınan dogru duzgun yuz gosteren yuzum yok:)
face warsa ekle benı bakarsın resımlerıme bol bol:))

evet hayatım ogretmenım
walla deneye deneye sac bırakmadık kafamızda:)
ben bır sıgara molası vereyım gelıcem
hıc bır yere gıtmeyınn:)

benım denedıgım renkler kendı sacım zaten kumral,kumral üstüne röfle (allah korusun bir daha yapmam) sona karamel,bal köpüğü,sonra kahverengi oda aktı yeşil oldu hahah şuan platin sarısı kaam...evlenene kadarda sarışın kalcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende yatsammı ya yatağım acaip çekiyor beniiiiiiiiiiiii sabah erken kalktım yarında anneme gözlük alcaz ...inşallah hava kasvetli olmaz yarın bugün ne sıkıcı bir hava wardı istanbulda içim daraldı valla...

sanırım hayhay ile ben çıkıyoruz xzgim ile aşkitom kalıyor topikte selayımda arada göz kırpıyor amma yazmıyor en son çıkan topiği kiltlesin anahtarı paspasın altına kosyu sabah ik topiğe gelen açar ...
ayyyyyyy ne çok çenem düştü ya ben yatıyorum rüyamda pembe çantayı görcem hahahahah hepinize bol pembe şekerli rüyalar arkadaşlar sağlıcakla kalın....topiğimizi boş bırakmayalımmmmm pls...

yatıyormusunuz kızlar
ben bugun 12 saat uyudum ama yarın erken kalkıcam
sız yatarsanız bende bıraz oyalanır yatarım artıkk
cok tesekkur ederım hayhaycım bakan guzel gozlerındendırr
tutımmm sarısın kalll
gelın arabanın arkasına gelın dogal sarısın yazdırıcak unutmaaa:)
pembiş ruyalar askım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…