- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #16.981
walla incelediğim sitelerde ikisini aynı başlıkta almışkızlar naberr
şimdi şarap cips ve film keyfi yapıciiz
gece kuşu canım şimdiden ehliyetin hayırlı olsun o zaman canım tebrik ederim
kontesim kız siz illuminatiden bahsetmişsiniz masonluktan değil ki o bambaşka bişey
bu arada ayburum türkiyede çok fazla var ünlülerden de var sadece zeki alasya değil kariyerlerinde ilerlemiş birsürü insan tercih ediyor artık
noldu sen fitili bıraktın mı daha iyi misin durum ne
barbim dişlerimin sallandığını döküldüğünü görürüm ben de çok genelde sıkıntılı olduğum zamanlarda
ya şu çizelge soruma matematik testleriyle boğuşan kontess hanım niye cevap vermedikiii , handem bari sen cevap verr kız
ivet başlangıçı izlicez bakalım sinemada gidememiştik :81:selam handezişkommmohh keyiflere bak süpermişşş
sendemi gördün bu rüyayı, demek ben bişeye çok sıkıntı yaptım öylemii :26::26:
benim çizelgemde dün sadece 5 months yazıyordu
bugün mantık olarak 4 months 3 weeks 6 days yazması gerekmiyormu :26::26:
evet çok karıştırılıyor ondan söyledim ben de bazı masonlar zamanında illuminatiye de üye olmuşlar diye okumuştum ben de galiba ondan ama farklı olduğunu biliyorum yaniwalla incelediğim sitelerde ikisini aynı başlıkta almış
ben de tam anlamadım
barbişkom her ay dört hafta olcak diye bi şart yok ki demekki bu ay dört hafta iki günmüş :92:ya şu çizelge soruma matematik testleriyle boğuşan kontess hanım niye cevap vermedikiii , handem bari sen cevap verr kız
ivet başlangıçı izlicez bakalım sinemada gidememiştik :81:
çok sık görürüm hemde hatta sabah uyandığımda da etkisinden kurtulamam dişlerim çok zayıfmış sallanıyomuş gibi hissederim hala
barbişkom her ay dört hafta olcak diye bi şart yok ki demekki bu ay dört hafta bir günmüş :92:
niyse kaçtım ben görüşürük
neyini beğnmedin len
söz söyledi , bal kabağı
haydin iyi eğlencelerr
neyini beğnmedin len
hatta dört hafta iki günmüş beş ay yazdığında biri gitmiş dört hafta bir gün kalmış işte
evet sen izlemiştin galiba güzel demiştin film için bakalım ben de izliyim merak ediyorum
kötü bi şe demedim ki :26:Benim adim yar - tesekkurederim.Amin ecmain :)
Evet masanluk ve illuminati farkli diye biliyorum bende ama masonlukta ayni seye hizmet ediyo.
Okadar cok sey okudumki bu konuda kafam corba
Kiz kontess yusuf yusuf deme bee benim oglumun adi yusuf
Bir sinir oluyorum zaten su yusuf yusuf lafini cikarana
Halbuki hz yusuf peygamber var
kuşum sınavının iyi geçmesine çok sevindirik oldummm
darısı başına kontescimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?