- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.021
fıyatınada bak ayburumhayırlı pazarlar
xzgim sen misafir konusunda beni geçtin
selayım selimim çabucak iyileşir inş
tutiminde dediği gibi gece coştuk o kadar güldümki
bgn eşimle dışarı çıkıcaz
akşamada akraba ziyareti yapıcaz
bu aralar yemek masaası ve kapaklı vitrin bakıyorum kelebek mobilyaya bakıcaz
tv ünitesi çok istedim ama salonumuza uymuyo
xzgim ütüde aklımda
canim benim seni cook cook ama cok özledim ben.... dün kapsonlu hirkani giydim ve seni andim :))) :86:
ayburum doktor ne kadar dinlen demisti canim ?? dinlendinmi sen tekrardan ayaklanmisin neden bu kadar cabuk
bende oturdugum odaya yemek masasi alacagim beyaz renk istiyorum buldum birtane yarin bakmaya gidecegim bende... oturma odam cok büyük olmadigi icin acilip kapalabilen birsey istiyorum 120 cm ve büyüyebilen buldum insallah tahmin ettigim gibidir
ve umarim sende istedigin biseyler bulursun canim
barbisim benim illet ayni sayilir tam düzelmedi 2-3 gün sürecek böyle heralde offfffffffffffs
kizlar bende dün bir rüya gördüm böyle nasil desem yagmur firtina her yerde sel olmus kuzenim yanimda duruyoruz bu ne böyle falan diyoruz
böyle sel olarak ikinci görüsüm bu ruyayi
gunaydınlar
benım adım yar bende kımse yok dıye cıkmıstım canım alısverıs sıtelerıne bakınıyordum
keske baksaymısım tekrardan
ıkı gundur 5 de yatıyorum uyku dılenıyor gozlerım benden
selam kızlar nasılsınız
barbim eşimin öğrencisi geldi odadan çıkmam gerekti ondan yazamadım gündüz canım :78:
ya moralim bozuldu babam aradı babaannemin beyninde oluşan bişey felce neden olmuş o da gözlere vurmuş görmüyomuş kadıncağız koluna vursa kolu felç olcakmış öyle bişey dedi
çok sıkıfıkı değildik ama üzüldüm çok zor bu yaştan sonra ya allah kimseye vermesin bakıma muhtaç oldu artık
kiz ben feysteyim bacim sen ciktin
Birdahakine artik insaallah tatlim
Aynen ben de haftasonlari sabahliyorum
Barbiecim bosver canim, unut sen benim yazdigimi... zaten asli astari olmayan birsey
Rüya tabirinde öyle yaziyor ama bak kac kisi ayni rüyayi görmüs ve kimsede birsey olmamis
cok sükürSon zamanlarda sIkIntilisin ya ondan görmüssündür... genelde hepimiz sIkIntili
oldugumuz zamanlarda görmüsüz bu rüyayi..
selam kızlar nasılsınız
barbim eşimin öğrencisi geldi odadan çıkmam gerekti ondan yazamadım gündüz canım :78:
ya moralim bozuldu babam aradı babaannemin beyninde oluşan bişey felce neden olmuş o da gözlere vurmuş görmüyomuş kadıncağız koluna vursa kolu felç olcakmış öyle bişey dedi
çok sıkıfıkı değildik ama üzüldüm çok zor bu yaştan sonra ya allah kimseye vermesin bakıma muhtaç oldu artık
selam canlar...
barbim senin türkocasper daha komik o ayrıev taşıyormuşsunuz hayırlı olsun cnmmm
bende bizimkilerle şileye gittim aneannemle,dedemlere kahvaltıya...
selam kızlarrr
geçmişi tam okuyamadım önce günümü özetliyim dedim
sınav iyiydi ama sonrası daha iyiydi
sınava az kalsın alınmıyordum
cüzdanı sorun ettiler
bi yere bıraktım,inş kartlarımı çalmazlar diye Allah'a dua ederek
bi şe olmamış şükürler olsun ki.
ama çok sıkıntılı anlardı
bi de kimsede saat yok
sınav ne zaman başlıcak bilmeden ortada güvenlikçi aramak vs aman Allah'ım feciydi
saatsiz yaşama 30 dk zor dayandım
sınıfa girip saat görünce huzura erdim resmen
mat 2 kısmı çok zordu
son 45 dk feci acıktım ve türkçe yapamıycam diye çok korktum
resmen gurulduyodu karnım :18:
hal böyle olunca dikkat toplamakta biraz zorlandım ama hatam çok olmaz diye düşünüyorum bakalım...
neyse geldi geçti işte bu daa
sonrasında avm'nin altına üstüne getirdim
aklım çıktı resmennnn
kotonda şansıma bgne özel indirm wardı çantalarda %30
bi çanta, kolye, uzun eldiven aldım
başka bi yerden panço ve çok şirin bi yelek aldım
bi sürü oje aldım
bayadır istediğim çatlayan ojeden buldum hem de yarı fiyatına
ve tabi ki penti aldımm
birazdan eklicem pembe dolaba hepsini:81:
selayım ben o farfümü kullanmadım :26: bilemiyorumm..
bende bugün dışarı çıktım bi ara yılbaşı hediyesi almam gerekiodu işyeri çekilişi için.. mangoya girdim .. ona bir çüzdan aldımkendimede krem rengi boğazlı aldım. ordan başka bi mağazadan siyah çakma gucci çanta aldımm :86: .ikisinede ihtitacım var diye aldım gereksiz hiçbirşey almadım normalde ihtiyacım olmayan gereksiz şeyleri almakta üstüme yoktur, %50 indirimde olan mangoyu talan etme hobim çoktur ama elim hiçbişeye gitmedi alışverişe acayip küstüm vay be aşkitomun askere gitmesi gerekiyomuş elimi eteğimi tekstil piyasasından çekmem içün :86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?