- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #17.981
Barbisim tasindinizmi tamamiyle evinize canim ???
St. Antuanda dolmus tasmis mutlu noellertanidiklari orda olanlar varsa
Evet bebisim bugun hediyeler dagildi herkes noel hediyesini verdi birbirine
Burda yilbasi hediyesi denen birsey yok, o zaten bizim turklerin icadinoelde edemiyoruz bizim neyimiz eksik onlardan denilmis
Tutimmmmm tsk ederim sari cicegim , senin basin neden agriyor ??
Birde eniste asker bitince ilk senin yaninami gelecem cok az kaldida heycan yaptim
evvet bitanem geleceummmmmmm
geçmiş olsun bitanem, benim küsüratım senin şafağın nerdeyse
tlfnunu bekliyom barbim
tutim belki yanlışlıkla eklemiştir arkadaş önerisinde görünce tıkladı ve istek gönderdi
bende tavuk göğsü yaptım çok pratik bi tarif buldum
önceki yaptığımdan daha kolay hemde sıvıyağla çokta güzel oldu malzemeniz varsa hemen deneyebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/203983-yalanci-tavuk-gogsu-resimli.html
Amaaa napcan guzelim oyle kabullendiysen aramak gerekiyor . Ama sen kabullenmedigin icin aramasanda olur.
Bende bana iyi noeller diliyene bende sizede diyorum
Selimlerde dun kresde kutlamislar hehe ... Hocasi bana soruyor noel kutkuyoruz sakincasi varmi diyor , bende onuda ogrensin biz sonra ayirt etmesini saglariz dedim
siz napıyorsunuz bugün bebem, konu komşu sizi dahil ediomu eğlencye
selayım cnm aşkım terhis olunca erzuruma gidicek orda bir kaç gün ktm de kalıcak askerlerin güvenliği için konvoy halinde erzuruma gelecek erzurumdan direk adanaya uçak yokmuş o yüzden ya ankara ya istanbula gelicek istanbula gelicek onun düşüncesi benide alıp adanaya götürmek bir kaç günlüğüne ama ben hala babamla konuşamadım bu konu hakkında hoş izin vreceğini hiç sanmıyorum cnm
barbim ya bak tuti demişi dersin askerlikte ilk gitiği zamanlar birde gelmesine yakın zamanlar inan günler hiç geçmiyor şafak sıkıştırıyor çok pis ama atıyorum 130 dan sonrası ve plakalar hemen geçiyor ama son 29 gün hiççç geçmiyor ...
bu arada yeni eviniz hayırlı olsun cnmm
aybuşum bilmemki yalışlıklamı ekledi artık...
ayyyy tavuk göğsüne bayılırımmm ellerine sağlık cnm..
Yok canim daha cok aile ici olur bu kutlamalar biz kimseye katilmiyoruz .. Disarda bur kutlama olmaz zaten .. Buyuklerin evinde toplanilir el opmeye(tabi bunu ben uydurdum)
Tutim benim fikrimde hemen onla gitmesen , hani o kadar uzun zaman sonrasinda ailesini yeni gorecek yaaa o yuzden
aa adanayamı gidiyorsunuzolaylat jet jızyla gelişecek öylemi vuhuhuhu
anlıyorum seni tuticim şafak seni epey bir sıkıştırıyor belli
ama yinede çok az günün kaldığı içinsevinmelisin, kıpır kıpır olmalısın , olamasanda olmaya çalışş canım
el öpmeye
selayım aynı şeyi bende ona dedim ailenle vakit geçir diye ama annesi tutiyide al gel demiş ablasıda gelsin bebeği sevsin diyormuş bilmiyorum ki bende bu konularda çok ağırımdır ama onuda kırmak istemiyorum hayallerini bozup hevesi kursağında kalsın istemiyorum o benim her dediğimi yapıyor çünkü...
kkontescan benim babamda söz yok nişan yok ne alaka falan der yemin törenine bile zor izin verdi oda annemle gitmek şartı ile aslında bu konuda bn biraz ballıyım adanada annemin arkadaşının oğlu okuyor annemin arkadaşı arada oğlunun yanına gidiyor belki ona takılabilirim ama ben babama yalan söyleyemem asla neyse ne onu söylerim izin vermessede canı saolsun ne yapalım artık bizimkide en kısa sürede gelir ister söz olur o zaman babam bişey diyemez nasılsa artık ilk adımı attılar niyetleri ciddi diye düşünür...ama flört zamanı zor oluyor işte bu tür izin olayları...
bu arada aşkımla konuştum oda artık şafak sıkıştırıyor dedi tutamadım kendimi ağladım sana hak veriyorum dedi yaşamayan anlamaz dedi bu arada izin olayını konuş babanla dedi olmadı ben izin alırım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?