Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

erkekleri tavlama sanatı ; bir kızın kendinden yaşça büyük birine aşık olmasını anlatan bir film.
ismiyle çok alakasız bir konusu var.
çok bayılmadım ama güzeldi
taze taze yorumliyim dedim

kkontescan ailelerden benim annem ve onun annesi ve babası tanıştılar zaten sadce babam tanımıyor onun ailesini
neysehhh handecim aynen cnm benim da izin vermicek kannumca

hep erkek bebeğim olsun isterdim bu ayakkabıyı gördüm kızımda olsa fena olmaz (allah hayırlısını nasip etsinde)facebooktaki çocuk ben askere gidcem diye şarkı söylüyordu bende ben anne olacam diyemi video çeksem

nazan öncel - zor dünya

bi günah daha yaz banaaa
ne halin varsa gör sonra
bana bir ömür biçtin yaa
gidiyorum eyvallahhh
bi kıyak daha çekme bana
kendi hesabına çalış dünya
bu kadar yalan yeter bana
böyle yaşamak zor dünyaaa
anam ağlıyor dünya anlaşamadık gitti
kavgamız bitmez dünyaa uzlaşamadık gittiii

kontescan asgarisini ödesen de faiz geliyor
ödememekten farkı kartını kullanabilmen
hiç yatırmazsan kullanılmıyo
asgarisini ödeyince kullanmaya dvm ediyosun
faiz de geliyor ama çok olmuyor

al al
kilo da al
of karnım aç ama bu saatte yersem direkt kilo:18:
yaaa ben 3 sene öncesine kadar 55kilo olan rejim yapanlara gülen bi insandım büüüüüüüüüüü

giotto var biliyormusun orda varmi bilmiyorum findikli toplar... icinde findik ezmesi cikolata karisimi var bende bir paket ondan bitirdim söylemesi ayip

giotto var biliyormusun orda varmi bilmiyorum findikli toplar... icinde findik ezmesi cikolata karisimi var bende bir paket ondan bitirdim söylemesi ayip

de get yaa nispet mi yapıyosun kızım
marka olarak duymadım ama var benzer ürünler,anladım dediğin şeyianlamaz olaydım
ben de biraz meyve yiyeyim bari :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…