- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #18.381
bu arada kontesim blackswan süper bir filmmiş
sağol
Günaydın cimcimeezgi
günaydın kontesss kuşum
bugün sanırım yine yokum ben kızlararkadaşım çağrıyo
tüm işleride hallettim zaten
yemeğimi yaptım
evi süpürdüm
dikişmin yarım yerlerini tamamlardım birtek yakayı eklemek kaldı
2 kazan çamaşır yıkadım ve serdim
şimdi gezme vakti
ohh masallahhh masallah
bızımde dolapcılar geldı hıc bısey yapmadım beklıyorum camasır atıcam dagılan banyoyo toplıcam utumde var sonra bende dısarı cıkıcam tabı bıtırebılırsemm bm'ımmasallah nazar degdırmıyım
bitirirsin bitirirsin
benim başımda bide bıcırık var
onun yemeği tatası oyy oyyy
ben onla yaptıysam sen rahatla yaparsın
gez valla doldu dolu yaşagünleirni
rahatlığının tadını çıkar
ben kendımı cocukla dusunemıyorumm walla alısıcam ama daha cok yenıyım dımı(kendını avutan smıle) yarın yokuz dıye kayınvalıdem bu aksam hındı yapıcak zıyafet var
iyi gezmeler bıtanemkızlar ben kaçıyorum
arkadaşım kızıyo hala çıkmadınmı diye
öptüm sizi çokkk
milaba kızlarrrrrrrrrr
bulunduğum yerde net çok yavaş geçmişi okumaya çalıştım ama illet etti beni
ayburuma gidemedim belki ,bir ihtimal yarın gitme olasılığım var
tutimi aradım geçen dönmedi geri, merak etmiştim gelmiş ama heralde silam tutişş
selayım xzgimmm handem kontesim biemcim hepinizde iyisinizdir inşallahh , 1 gün yazmadım ama özledim sizlerii
ben hala beylikdüzündeyim , yarın geçicem evime.. aşkitomsuz bir yılbaşı olduğu için hiç istemiyorum yarın gece olmasını :85:
bi de dün beni kuzenim sinir etti, hala cinlerim tepemde
iyi gezmeler bıtanem
askımmm asıl bız senı ozledık yoklugun cok bellııııııııııı
bızde gecen sene ayrıı gecırmıstık bak bu sene ewlı olarak gırıcez
bakarsın seneye sızde oyle olursunuız olur mu olurr
istersen gel bızımle tekırdaga yılbası ıcın
nasılmıs enıste alısabılmısmı
naptı kıı
canım kankam ne kadar düşüncelisin çok sağolama o ordayken ben burda nasıl yılbaşı kutlarım ben evde tv izlicem nette takılırım seneye evli olmasakta inşallah hep birlikte bir yılbaşı geçiririz tüm kankalar biarada :97::97: güzel umutlar bunlarr, umudumuz olmasa nasıl yyaşardık dimi
eniştene bılaşık bile yıkatmışlarfazla bişey söyleyemio telefonlar dinlendiği için haftaya cuma evci çıkacak ya bol bol konuşcam telde.. ama tek söylediği şey, aşkım gelir gelmez ya antalyaya yada kıbrısa gidiyoruz dedi kar görmek istemiyorum güneşi görmek istiyorum dedi
kuzenimde şöyle bişey yaptı; ben bununla uzun zamandır görüşemiyordum işte çook uzun bir zaman sonra evine gittim akşam eşi geldi , oturuyoruz.. bi şekilde aşkitomdan açıldı konu, eşi dediki bana coşkun abi yokmu fotoğrafı falan dedi. bende var ama facete var dedim profil resmimiz dedim bak istersen dedim.. evli olmayan büyük kuzenim hee var var kara bi çocuk bak dedi gülerek , bende dedimki kara kuru bişey ama ben çok seviyorum , bana prenses gibi davranıyo beni çok mutlu ediyo ben onla çok mutluyum dedimama ayet art niyetsiz ve saf bir şekilde bu sefer evli olan , o coşkun abi dediğim onun eşi olan kuzenim arkası dönüktü ve o şekilde bana "amann evlendikten sonra görücez, evlenmedenönce hepsi aynı falan dedi" bende çok sinirlendim... şu an burda sevgilimi korumuyorum ama şimdi şıu söylediğin laf hiç uygun değildi dedim.. yersiz oldu bu sözlerin dedim..
ay işte ben senin ablanım öğüt veremezmiyim falan dedi.. bende öğüt verirsin ama normal zamanda çek karşına bana deki. " ablacım senin bir ilişkin var , ama dikkat et erkekler ileride değişebilir evlendikten sonra aynı olmayabilir1 aklında bulunsun dersin dedim.. bende buna saygı duyarım , öğütlerini bir kenara yazarımm dedim . ama sen benin ilişki yorumum üstüne amannnn diye bir şeyle başlayıp o szöleri söyleyince ben bunda art niyet ararım dedim
annemle yengemlere anlattım dün çekemiyolar seni kıskanmışlardır dedi..
aşkitomada anlattım dün telde o da çekemiolar seni , o yüzden öylr söylemiştir dedi..
sinir oldum ya... konuşmaya gelinirse ben gayet iyi konuşurum. ben onun evliliği için ağzımı açmıyorum.. kendi evliliği çok matah bişeymiş gibi benim ilişkime dil uzatıo
ileride ben evliliğimde mutlu olamasamda dediği gibi hayal kırıklığına uğrasam bile, bu szöler o an söylenmezdi.. Maşallah Allah bozmasın, Allah daim etsin falan der insan
bazen gerçekten akraba , akrepçok doğru
ben cok daha guzel seyler olucagına emınım orda dusunmek ıcın cok vaktı olucak ve senın degerını daha ıyı anlıcak
ayy neyse kı yemın torenı ıznı var pekı nerde kalıcakları bellı olmusmuu
Barbie eee çekemiyordur herkezinde dediğin gibi.
bide onun evliliği kötü ise hepsi öyle olacak diye bişeyde yok. insanlar tecrube sahibi oldukça öğrenirler..
biraz fesat birisi sanırım ama dert etme sen sevgilinin arkasında ol yeter kime ne sen mutlu isen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?