Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

valla yemin ederim dün annemle yengemede syledim ikiside şahit fırsat olursa ondanda dinlersin ezgim.. sizleri söyledim dedimki bunlarda kuzen olucak ama insanın arkadaşı kuzeninden kat kat can oluyor.. y. ederim arkadaşlarımı onlardan çok seviorum dedim hatta seni örnek verdim.. sayılı kere görüştüğüm arkadaşım beni düğününde baş tacı etti , nikah şahidi yaptı dedim.. onlar bunu yapmazdı dedim işleri güçleri fesatlık dedim
annemlerde çok hak verdiler bana

öğütlerin yeri değildi başka zaman söylese belki bunca tepkiyi bile vermeyebilirdin. neyse sende uyarmış oldn umarım bi daha yaşamazsın :80:

xzgi hoşbuldum canım nasılsın?

kesinlikle vermezdim speddy.. tamam derdi ,haklısın derdim.. zaten insanoğlunun çiğ süt emdiğini özellikle erkeklerin ne kadar değişceğini hiç bilemezsin .. bende bunları biliyorum öğüde bile gerek yok esasında ama hadi öğüt vermek istedin ablalığını konuşturmak istedin.. bari yerini ve zamanını iyi ayarlada, bi b.ka yarasın
bidaha yaşarım emin old anlamazlar olnlar uyarıdan
ayy sizide sıktım kusura kalmayın

yok be canım olur mu hiç öyle şey,
haklısın ama boşver takma kafana sakin ol

selam canlarım ben saçımı kestirmeye gidiyorum biraz kısalıcak çok yıprandı çünkü sonra da mangoda triko elbise görmüştüm belki onu alıcam
ne giydine de resim koydum bakın ha

tutim gelmiş hoşgeldin merak ettik seni

barbim sen de özlettin kendini kuzum
bana kuzenin kendi kocasından şikayetçiymiş ondan o lafı söylemiş gibi geldi boşver sen takılma böyle sözlere herkesin ilişkisi evliliği farklıdır sonuçta

ezgim tekirdağ yolcusu musun yılbaşında ne güzel ya

selayım aldıklarını güle güle kullan öyle bir çatı katı bize de lazım valla

ayburum nerelerdesiin

kontescik de gezmelere gitmiş

bmcim bu ne hamaratlık sabah sabah çocuk olunca insan daha bi hamarat oluyo heralde tek başına olunca evde totoyu biraz zor kaldırıyoruz

ewet bebegım hıssedıyorum hersey cok daha guzel olucak buna emınım
cunku bırbırınızı cok sewıyosunuz gordum gozlerınızden hemde cok guzel seylerı hakedıyosunuz

öğütlerin yeri değildi başka zaman söylese belki bunca tepkiyi bile vermeyebilirdin. neyse sende uyarmış oldn umarım bi daha yaşamazsın :80:

xzgi hoşbuldum canım nasılsın?
ıyıyım bıtanem sen nasılsınnnn
ınsallah bıgun tanısırız bebegım cok ısterımm
karsılıklı hıssettıklerımıze baglı askım senı kardesım gıbı canım gıbı hıssedıyorum aramızda kıskanclık fesatlık yok cok sukur kı ama bı cok ınsan oyle ınsanın huzurunu bozmasını cok sevıyorlar kendı yasayamadıklarını baskasının yasamasına tahammul edemıyorlar
heryerde var bu ınsanlar Allaha yakın bana uzak olsun dıyeceksın takmamaya calısıcaksın baska yapabılcek bısey yok yada agızlarının ortasına cakıcaksın ama cak cak nereye kadar elın yorulur oyle coklar kı

ewet bıtanemm tek heyecanlandıgım oyun oynıcak olmamız 50 mılyon bırıktırdım 1 mılyonluklardan ıcımdekı kumar askından kurtulmam lazım
sımdıden yenı saclarını gule gule kullan bebısım cok rahat kısa aslında ama gecelerı tam toplayamıosun kotu oluyor ensem pısıyor hep toplanmıcak kadar kısa kjestırmezsın umarım

slm kızlar
geldim...
bugün arkadaşlarla birlikteydik
akşam da abimin doğum günüydü , onlardaydık, anca geldik eve :))
tutim gelmiş hoş gelmiş
çok şükür iyimiş

hoşbuldum canım selammmmmmmm:80:

xzgim kulağım çınladıydı demek beni andınız aa nasıl geldim aklına n ekonuda andınız bebem çok merak ettim inşallah canım tanışırsınız... :13:

baybim ebet sen aradığında ben baş ağrısından dolayı uyuyordum bbem gece 11-12 gibi uyandım annemden arayacaktım seni uyuyorsundur diye rahatız etmek istemedim canım kontürüm yok ondan sana geri dönemedim tatlım kusura bakma

ah baybim ahhhhhhhhh benimkide aynı şeyi dedi geldiğimde mümkünse bir tatile çıkalım dedi soğuk olmayan bir yere gidelim dedi...aa bugün aşkımla telefonda konuşurken atışlarda 3de 3 yapmış Erzuruma denetime gidiceklermiş aa dedim barbimin sevgiliside orda dedim hadi yaa dedi

benim baba tarafındaki kuzenler gibi herşeyi onlar biliyor havalarında kıskançlık dizboyu okudum diye bana düşman oldular çok komik ama gerçek onlara göre evlenmek çoluk çocuğa karışmak çok daha önemli okumaktan bana hala bekarım diye laf sokuyorlarmış ama ben duymazlıktan geliyorum kedi uzanamadığı dile mundar dermiş sallama barbim seninkide o hesap sanki kendi evliliğinde görmediği huzursuz olduğu bişeyler var ki enişteyi ima ederek sana söylemde bulunmuş ama hiç hoş değil bu tarz şeylere kulak asma

+1+1+1
aynen katılıyorum canım

hoşbulduk handem şu mangoy abir ben gidemedim kesin beden kalmaz ben gittiğimde....

seloşum gelmemiş sanırım kuzenleri gelecekti hazırlıklar yapıyordur...
barbim bende senin gibi bu yılaşında evde PTT takılıcam zaten içimden gelmiyor bişey yapmak ...
xzgimin kayınvalidesi hindi pişiricekmiş vuwww afiyet olsun canım....

bozuluncak bi şey yok ki barbim,alınma bile
bence kocası bozulsun
fena laf yemiş adam
o kadar kişinin içinde rezil olmuş

kuzucumm facebooktaydık oyle senı gorduk de muhabbet acıldı
cok fena mayıstım dısarı cıktım geldım hemen usuttum

yok be canım olur mu hiç öyle şey,
haklısın ama boşver takma kafana sakin ol

yeni saçlarınıda çek ekle handem, ay nasıl kıyıosunuz kız şu saçlara ayy mangoda çok hoş elbiseler var ama benim hiç alışveriş yapasaım gelmediği için oralı bilem olmadım bugün ne giydine bakacaum hemen
bende sizleri özledim bitanem valla neyden şikayetçi bilemem ama fesat olduğu kesin işte

çook teşekkürler bunları duymaya ihtiyacım var bebeim biliyorsun
bende sizleri kardeşim gibi seviyorum sizin mutluluğunuz benim mutluluğum, mutsuzluğunuz benim mutsuzluğumm.. onlar kendilerine yansınlar ne böyle dostluklar edinebiliyorlar, nede kocalarıyla bunu yaşayabiliyorlarr
aahh ahhh işte bi çakabilsem pata küte girişicem
kumarbaz kankam, iyi bir hasılat elde edersen bu kardeşinide görürsü artık bi celibon ziyafeti çekersin bana ayıcık, çilek, topik , colalı

bende iyi gibi devam ediyorum işte keyfim yok bugün yine.

hayırdır senin neyin var canım, seninkide evlilik stresi heralde

geçmiş olsu bitAnem sen buraya uğramayaınca bende merak ettim seni
napsınlar tutim bezdiler soğuktan oralarda.. ben bile bunaldım buralarda soğuktan. bide buralar yüksekya extra soğukk. beylikdüzü değil beylikdağı taktık adını buraların, yeminle uçuruyoooo :89: bide oraları düşünemiyorum, donuyo bizim aşkitolar demek erzuruma gidicekler ne cüselll, selam sölesin aşkitoma
senin kuzenlerinde benimkilerden farkları yokmuş tutim diyorum ya bazen akraba akrep sözünü söyleyenlere çok katılıorum

aynen benimde içimden hiçbişey gelmiyor tutim evde olucam :82: seneye acıısnı çıkarırız inşallah bu yanlız günlerimizin

bozuluncak bi şey yok ki barbim,alınma bile
bence kocası bozulsun
fena laf yemiş adam
o kadar kişinin içinde rezil olmuş

kocası accuk kılıbıkda üzerinize afiyet kontesim
adam sadece ortalığı yatıştırmaya çalıştı, karısının aslında bi bakıma kendine laf soktuğunu bile anlayamadı

dışarısı fena soğuk bebeim, sizin orası bide denize yakın uçuruyodur valla sıkı sıkı giyin ...
bugün telefonumda ilk buluşmamızda yada ikinci buluşmamızda eniştemle ikinizin resmini çekmişim onu gördüm karıştırırken kaç ay geçmiş demekki geçiyor zaman :97:
bu arada kayınvaliden hindi yapıcakmış he, hindi hiç sevmem size afiyet olsun hindi bahane, sohbet muhabbet şahane :80:

Son düzenleme:
barbicim orda muhabbet olmasn diye burdan soruyorum
nasıl kaybettin ayol alış veriş poşetini
ay trençini de kaybetmştin sen
kıyafet kaybedilir mi hiç, içim parçalandı :26:
bana noluosa

Son düzenleme:

umarım kazanırım napıcak jelıbonları bosver bebegım dırek taksım pasajlara baglarız
sen ayarlada en yakın zamanda cıkalım gezelım tozalım hasret gıderelım

barbicim iyice hassaslaştın sen bu aralar aklın hep erzurumda
biraz da ondan çok kızmışsın
boşver kulağını kapa
herşey daha güzel olcaktır askerden döndüğünde

çok hamaratım bugün
okuldan geldim girdim mutfağa
iki tepsi kurabiye yaptım
biri hindistan cevizli biri portakallı

heee anladım tatlışım saolun evet havada kasvetli uyku havası var dışarda yaz gelsede güneşli günler görsek

barbim sorma valla buralar soğukken oraları düşünemiyorum bile...olur tatım söylerim benimkine aşkına selam söyler erzuruma gidince bizim asker...yılbaşı içinde evet canım inşallah acısını çıkarıcaz herşeyin ...

handcim sçların nasıl olduu???
1-2 sene daha doyayım şu uzun saça sonra ben de kestircem,bir de kısa denemek istiyorum
gerçi yakışmaz diye düşnüyorum çünkü yuvarlak benim yüzüm

Son düzenleme:
hayhaycm xzgicim ellerinize sağlık....
kkontescim ya bende bu ara rihanna modeline taktım önler uzun arkalar kısa sıkıldı uzun saçtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…