- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #18.401
en cok yakınlarından kork derler bosuna degıl
neler neler soyluyor ınsanlar tıkıcaksın kulagını umursamıcaksın
tabı bunları en yakının soyleyınce ınsan daha bı sınırlenıyor anlıyorum barbıtom
sıpıdıcımm selamlar
öğütlerin yeri değildi başka zaman söylese belki bunca tepkiyi bile vermeyebilirdin. neyse sende uyarmış oldn umarım bi daha yaşamazsın :80:
xzgi hoşbuldum canım nasılsın?
kesinlikle vermezdim speddy.. tamam derdi ,haklısın derdim.. zaten insanoğlunun çiğ süt emdiğini özellikle erkeklerin ne kadar değişceğini hiç bilemezsin .. bende bunları biliyorum öğüde bile gerek yok esasında ama hadi öğüt vermek istedin ablalığını konuşturmak istedin.. bari yerini ve zamanını iyi ayarlada, bi b.ka yarasın
bidaha yaşarım emin old anlamazlar olnlar uyarıdan
ayy sizide sıktım kusura kalmayın
ewet bebegım hıssedıyorum hersey cok daha guzel olucak buna emınımhayal ettiğim şeyler olacakmı sence xzgim, hani herşey yoluna girecekmi sence :18:
erzurumda kalıcak yine bitanem..
anaları gelicek 2 gün otelde kalıcak çok şükür
ya kendi evliliğide çok kötü değil ama bana örnek teşkil edecek bir evlilik değilonun 5 senelik evliliğinde yapamadığı bir çok şeyi, yaşayamadığı bir çok şeyi eminim ben 3 senelik ilişkimde kat kat yaşamışımdır hiç bir zaman onları aa sizde ilişkimi yaşıosunuz, bu da evlilikmi diye hor görmedim
kaldı ki benim dünkü cevabım sevgilimi korumak için bile değildi. insan oğlu çiğ süt emmiş. belki bana dünyayı zindan bile edebilir sevgilim evlenince, bu belli olmazzz.ben sadece oradaki o yersiz cümlelere takıldım
ıyıyım bıtanem sen nasılsınnnnöğütlerin yeri değildi başka zaman söylese belki bunca tepkiyi bile vermeyebilirdin. neyse sende uyarmış oldn umarım bi daha yaşamazsın :80:
xzgi hoşbuldum canım nasılsın?
ınsallah bıgun tanısırız bebegım cok ısterımmvalla yemin ederim dün annemle yengemede syledim ikiside şahit fırsat olursa ondanda dinlersin ezgim.. sizleri söyledim dedimki bunlarda kuzen olucak ama insanın arkadaşı kuzeninden kat kat can oluyor.. y. ederim arkadaşlarımı onlardan çok seviorum dedimhatta seni örnek verdim.. sayılı kere görüştüğüm arkadaşım beni düğününde baş tacı etti , nikah şahidi yaptı dedim.. onlar bunu yapmazdı dedim işleri güçleri fesatlık dedim
annemlerde çok hak verdiler bana
selam canlarım ben saçımı kestirmeye gidiyorum biraz kısalıcak çok yıprandı çünküsonra da mangoda triko elbise görmüştüm belki onu alıcam
ne giydine de resim koydum bakın ha
tutim gelmiş hoşgeldin merak ettik seni
barbim sen de özlettin kendini kuzum
bana kuzenin kendi kocasından şikayetçiymiş ondan o lafı söylemiş gibi geldi boşver sen takılma böyle sözlere herkesin ilişkisi evliliği farklıdır sonuçta
ezgim tekirdağ yolcusu musun yılbaşında ne güzel ya
selayım aldıklarını güle güle kullan öyle bir çatı katı bize de lazım valla
ayburum nerelerdesiin
kontescik de gezmelere gitmiş
bmcim bu ne hamaratlık sabah sabah çocuk olunca insan daha bi hamarat oluyo heralde tek başına olunca evde totoyu biraz zor kaldırıyoruz
slm kızlar
geldim...
bugün arkadaşlarla birlikteydik
akşam da abimin doğum günüydü , onlardaydık, anca geldik eve :))
tutim gelmiş hoş gelmiş
çok şükür iyimiş
sagol selayım baska seyler yaptım zaten o salatanın turkcesını bana cevırsen cok mutlu olurum
dogru kuzenlerın gelıyor cok selam soyle benden
dolabınızda hayırlı olsun bebegım
yarın benımde banyo dolabım takılıcak cok sukur sonunda
cuma gunude tekırdaga gıdıyoruz ark orda toplanıcaz
tutım bıgun kocamla senı andık enıste geldıgınde ınsallah tanısırız
bmcım abının dogumgunu kutlu olsunn
bızde smdı fılm ızledık
bu hafta ızledıklerımız
man on fıre arsıvlık fılm zaten
paranormal actıvıty gercek olay ama ben cok hoslanmadım
hangover cok eglencelı
sımdı ızledıgımzde ıdentıty bayıldımmm
milaba kızlarrrrrrrrrr
bulunduğum yerde net çok yavaş geçmişi okumaya çalıştım ama illet etti beni
ayburuma gidemedim belki ,bir ihtimal yarın gitme olasılığım var
tutimi aradım geçen dönmedi geri, merak etmiştim gelmiş ama heralde silam tutişş
selayım xzgimmm handem kontesim biemcim hepinizde iyisinizdir inşallahh , 1 gün yazmadım ama özledim sizlerii
ben hala beylikdüzündeyim , yarın geçicem evime.. aşkitomsuz bir yılbaşı olduğu için hiç istemiyorum yarın gece olmasını :85:
bi de dün beni kuzenim sinir etti, hala cinlerim tepemde
canım kankam ne kadar düşüncelisin çok sağolama o ordayken ben burda nasıl yılbaşı kutlarım ben evde tv izlicem nette takılırım seneye evli olmasakta inşallah hep birlikte bir yılbaşı geçiririz tüm kankalar biarada :97::97: güzel umutlar bunlarr, umudumuz olmasa nasıl yyaşardık dimi
eniştene bılaşık bile yıkatmışlarfazla bişey söyleyemio telefonlar dinlendiği için haftaya cuma evci çıkacak ya bol bol konuşcam telde.. ama tek söylediği şey, aşkım gelir gelmez ya antalyaya yada kıbrısa gidiyoruz dedi kar görmek istemiyorum güneşi görmek istiyorum dedi
kuzenimde şöyle bişey yaptı; ben bununla uzun zamandır görüşemiyordum işte çook uzun bir zaman sonra evine gittim akşam eşi geldi , oturuyoruz.. bi şekilde aşkitomdan açıldı konu, eşi dediki bana coşkun abi yokmu fotoğrafı falan dedi. bende var ama facete var dedim profil resmimiz dedim bak istersen dedim.. evli olmayan büyük kuzenim hee var var kara bi çocuk bak dedi gülerek , bende dedimki kara kuru bişey ama ben çok seviyorum , bana prenses gibi davranıyo beni çok mutlu ediyo ben onla çok mutluyum dedimama ayet art niyetsiz ve saf bir şekilde bu sefer evli olan , o coşkun abi dediğim onun eşi olan kuzenim arkası dönüktü ve o şekilde bana "amann evlendikten sonra görücez, evlenmedenönce hepsi aynı falan dedi" bende çok sinirlendim... şu an burda sevgilimi korumuyorum ama şimdi şıu söylediğin laf hiç uygun değildi dedim.. yersiz oldu bu sözlerin dedim..
ay işte ben senin ablanım öğüt veremezmiyim falan dedi.. bende öğüt verirsin ama normal zamanda çek karşına bana deki. " ablacım senin bir ilişkin var , ama dikkat et erkekler ileride değişebilir evlendikten sonra aynı olmayabilir1 aklında bulunsun dersin dedim.. bende buna saygı duyarım , öğütlerini bir kenara yazarımm dedim . ama sen benin ilişki yorumum üstüne amannnn diye bir şeyle başlayıp o szöleri söyleyince ben bunda art niyet ararım dedim
annemle yengemlere anlattım dün çekemiyolar seni kıskanmışlardır dedi..
aşkitomada anlattım dün telde o da çekemiolar seni , o yüzden öylr söylemiştir dedi..
sinir oldum ya... konuşmaya gelinirse ben gayet iyi konuşurum. ben onun evliliği için ağzımı açmıyorum.. kendi evliliği çok matah bişeymiş gibi benim ilişkime dil uzatıo
ileride ben evliliğimde mutlu olamasamda dediği gibi hayal kırıklığına uğrasam bile, bu szöler o an söylenmezdi.. Maşallah Allah bozmasın, Allah daim etsin falan der insan
bazen gerçekten akraba , akrepçok doğru
en cok yakınlarından kork derler bosuna degıl
neler neler soyluyor ınsanlar tıkıcaksın kulagını umursamıcaksın
tabı bunları en yakının soyleyınce ınsan daha bı sınırlenıyor anlıyorum barbıtom
sıpıdıcımm selamlar
selam canlarım ben saçımı kestirmeye gidiyorum biraz kısalıcak çok yıprandı çünküsonra da mangoda triko elbise görmüştüm belki onu alıcam
tutim gelmiş hoşgeldin merak ettik seni
bana kuzenin kendi kocasından şikayetçiymiş ondan o lafı söylemiş gibi geldi boşver sen takılma böyle sözlere herkesin ilişkisi evliliği farklıdır sonuçta
ezgim tekirdağ yolcusu musun yılbaşında ne güzel ya
selayım aldıklarını güle güle kullan öyle bir çatı katı bize de lazım valla
ayburum nerelerdesiin
kontescik de gezmelere gitmiş
bmcim bu ne hamaratlık sabah sabah çocuk olunca insan daha bi hamarat oluyo heralde tek başına olunca evde totoyu biraz zor kaldırıyoruz
bozuluncak bi şey yok ki barbim,alınma bilekuzenimde şöyle bişey yaptı; ben bununla uzun zamandır görüşemiyordum işte çook uzun bir zaman sonra evine gittim akşam eşi geldi , oturuyoruz.. bi şekilde aşkitomdan açıldı konu, eşi dediki bana coşkun abi yokmu fotoğrafı falan dedi. bende var ama facete var dedim profil resmimiz dedim bak istersen dedim.. evli olmayan büyük kuzenim hee var var kara bi çocuk bak dedi gülerek , bende dedimki kara kuru bişey ama ben çok seviyorum , bana prenses gibi davranıyo beni çok mutlu ediyo ben onla çok mutluyum dedimama ayet art niyetsiz ve saf bir şekilde bu sefer evli olan , o coşkun abi dediğim onun eşi olan kuzenim arkası dönüktü ve o şekilde bana "amann evlendikten sonra görücez, evlenmedenönce hepsi aynı falan dedi" bende çok sinirlendim... şu an burda sevgilimi korumuyorum ama şimdi şıu söylediğin laf hiç uygun değildi dedim.. yersiz oldu bu sözlerin dedim..
ay işte ben senin ablanım öğüt veremezmiyim falan dedi.. bende öğüt verirsin ama normal zamanda çek karşına bana deki. " ablacım senin bir ilişkin var , ama dikkat et erkekler ileride değişebilir evlendikten sonra aynı olmayabilir1 aklında bulunsun dersin dedim.. bende buna saygı duyarım , öğütlerini bir kenara yazarımm dedim . ama sen benin ilişki yorumum üstüne amannnn diye bir şeyle başlayıp o szöleri söyleyince ben bunda art niyet ararım dedim
annemle yengemlere anlattım dün çekemiyolar seni kıskanmışlardır dedi..
aşkitomada anlattım dün telde o da çekemiolar seni , o yüzden öylr söylemiştir dedi..
sinir oldum ya... konuşmaya gelinirse ben gayet iyi konuşurum. ben onun evliliği için ağzımı açmıyorum.. kendi evliliği çok matah bişeymiş gibi benim ilişkime dil uzatıo
ileride ben evliliğimde mutlu olamasamda dediği gibi hayal kırıklığına uğrasam bile, bu szöler o an söylenmezdi.. Maşallah Allah bozmasın, Allah daim etsin falan der insan
bazen gerçekten akraba , akrepçok doğru
yok be canım olur mu hiç öyle şey,
haklısın ama boşver takma kafana sakin ol
ewet bebegım hıssedıyorum hersey cok daha guzel olucak buna emınım
cunku bırbırınızı cok sewıyosunuz gordum gozlerınızden hemde cok guzel seylerı hakedıyosunuz
ınsallah bıgun tanısırız bebegım cok ısterımm
karsılıklı hıssettıklerımıze baglı askım senı kardesım gıbı canım gıbı hıssedıyorum aramızda kıskanclık fesatlık yok cok sukur kı ama bı cok ınsan oyle ınsanın huzurunu bozmasını cok sevıyorlar kendı yasayamadıklarını baskasının yasamasına tahammul edemıyorlar
heryerde var bu ınsanlar Allaha yakın bana uzak olsun dıyeceksın takmamaya calısıcaksın baska yapabılcek bısey yok yada agızlarının ortasına cakıcaksın ama cak cak nereye kadar elın yorulur oyle coklar kı
ewet bıtanemm tek heyecanlandıgım oyun oynıcak olmamız 50 mılyon bırıktırdım 1 mılyonluklardanıcımdekı kumar askından kurtulmam lazım
sımdıden yenı saclarını gule gule kullan bebısım cok rahat kısa aslında ama gecelerı tam toplayamıosun kotu oluyor ensem pısıyor hep toplanmıcak kadar kısa kjestırmezsın umarım
bende iyi gibi devam ediyorum işte keyfim yok bugün yine.
hoşbuldum canım selammmmmmmm:80:
xzgim kulağım çınladıydı demek beni andınız aa nasıl geldim aklına n ekonuda andınız bebem çok merak ettim inşallah canım tanışırsınız... :13:
baybim ebet sen aradığında ben baş ağrısından dolayı uyuyordum bbem gece 11-12 gibi uyandım annemden arayacaktım seni uyuyorsundur diye rahatız etmek istemedim canım kontürüm yok ondan sana geri dönemedim tatlım kusura bakma
ah baybim ahhhhhhhhh benimkide aynı şeyi dedi geldiğimde mümkünse bir tatile çıkalım dedi soğuk olmayan bir yere gidelim dedi...aa bugün aşkımla telefonda konuşurken atışlarda 3de 3 yapmış Erzuruma denetime gidiceklermiş aa dedim barbimin sevgiliside orda dedim hadi yaa dedi
benim baba tarafındaki kuzenler gibi herşeyi onlar biliyor havalarında kıskançlık dizboyu okudum diye bana düşman oldularçok komik ama gerçek onlara göre evlenmek çoluk çocuğa karışmak çok daha önemli okumaktan bana hala bekarım diye laf sokuyorlarmış ama ben duymazlıktan geliyorum kedi uzanamadığı dile mundar dermiş sallama barbim seninkide o hesap sanki kendi evliliğinde görmediği huzursuz olduğu bişeyler var ki enişteyi ima ederek sana söylemde bulunmuş ama hiç hoş değil bu tarz şeylere kulak asma
+1+1+1
aynen katılıyorum canım
hoşbulduk handem şu mangoy abir ben gidemedim kesin beden kalmaz ben gittiğimde....
seloşum gelmemiş sanırım kuzenleri gelecekti hazırlıklar yapıyordur...
barbim bende senin gibi bu yılaşında evde PTT takılıcamzaten içimden gelmiyor bişey yapmak ...
xzgimin kayınvalidesi hindi pişiricekmiş vuwww afiyet olsun canım....
bozuluncak bi şey yok ki barbim,alınma bile
bence kocası bozulsun
fena laf yemiş adam
o kadar kişinin içinde rezil olmuş
kuzucumm facebooktaydık oyle senı gorduk de muhabbet acıldı
cok fena mayıstım dısarı cıktım geldım hemen usuttum
yeni saçlarınıda çek ekle handem, ay nasıl kıyıosunuz kız şu saçlaraayy mangoda çok hoş elbiseler var ama benim hiç alışveriş yapasaım gelmediği için oralı bilem olmadım bugün ne giydine bakacaum hemen
bende sizleri özledim bitanemvalla neyden şikayetçi bilemem ama fesat olduğu kesin işte
çook teşekkürler bunları duymaya ihtiyacım var bebeim biliyorsun
bende sizleri kardeşim gibi seviyorum sizin mutluluğunuz benim mutluluğum, mutsuzluğunuz benim mutsuzluğumm.. onlar kendilerine yansınlar ne böyle dostluklar edinebiliyorlar, nede kocalarıyla bunu yaşayabiliyorlarr
aahh ahhh işte bi çakabilsem pata küte girişicem
kumarbaz kankam, iyi bir hasılat elde edersen bu kardeşinide görürsü artıkbi celibon ziyafeti çekersin bana ayıcık, çilek, topik , colalı
hayırdır senin neyin var canım, seninkide evlilik stresi heralde
geçmiş olsu bitAnem sen buraya uğramayaınca bende merak ettim seni
napsınlar tutim bezdiler soğuktan oralarda.. ben bile bunaldım buralarda soğuktan. bide buralar yüksekya extra soğukk. beylikdüzü değil beylikdağı taktık adını buraların, yeminle uçuruyoooo :89: bide oraları düşünemiyorum, donuyo bizim aşkitolardemek erzuruma gidicekler ne cüselll, selam sölesin aşkitoma
senin kuzenlerinde benimkilerden farkları yokmuş tutimdiyorum ya bazen akraba akrep sözünü söyleyenlere çok katılıorum
aynen benimde içimden hiçbişey gelmiyor tutim evde olucam :82: seneye acıısnı çıkarırız inşallah bu yanlız günlerimizin
kocası accuk kılıbıkda üzerinize afiyet kontesim
adam sadece ortalığı yatıştırmaya çalıştı, karısının aslında bi bakıma kendine laf soktuğunu bile anlayamadı
dışarısı fena soğuk bebeim, sizin orası bide denize yakın uçuruyodur vallasıkı sıkı giyin ...
bugün telefonumda ilk buluşmamızda yada ikinci buluşmamızda eniştemle ikinizin resmini çekmişim onu gördüm karıştırırkenkaç ay geçmiş demekki geçiyor zaman :97:
bu arada kayınvaliden hindi yapıcakmış he, hindi hiç sevmemsize afiyet olsun hindi bahane, sohbet muhabbet şahane :80:
kuzucumm facebooktaydık oyle senı gorduk de muhabbet acıldı
cok fena mayıstım dısarı cıktım geldım hemen usuttum
yeni saçlarınıda çek ekle handem, ay nasıl kıyıosunuz kız şu saçlaraayy mangoda çok hoş elbiseler var ama benim hiç alışveriş yapasaım gelmediği için oralı bilem olmadım bugün ne giydine bakacaum hemen
bende sizleri özledim bitanemvalla neyden şikayetçi bilemem ama fesat olduğu kesin işte
çook teşekkürler bunları duymaya ihtiyacım var bebeim biliyorsun
bende sizleri kardeşim gibi seviyorum sizin mutluluğunuz benim mutluluğum, mutsuzluğunuz benim mutsuzluğumm.. onlar kendilerine yansınlar ne böyle dostluklar edinebiliyorlar, nede kocalarıyla bunu yaşayabiliyorlarr
aahh ahhh işte bi çakabilsem pata küte girişicem
kumarbaz kankam, iyi bir hasılat elde edersen bu kardeşinide görürsü artıkbi celibon ziyafeti çekersin bana ayıcık, çilek, topik , colalı
hayırdır senin neyin var canım, seninkide evlilik stresi heralde
geçmiş olsu bitAnem sen buraya uğramayaınca bende merak ettim seni
napsınlar tutim bezdiler soğuktan oralarda.. ben bile bunaldım buralarda soğuktan. bide buralar yüksekya extra soğukk. beylikdüzü değil beylikdağı taktık adını buraların, yeminle uçuruyoooo :89: bide oraları düşünemiyorum, donuyo bizim aşkitolardemek erzuruma gidicekler ne cüselll, selam sölesin aşkitoma
senin kuzenlerinde benimkilerden farkları yokmuş tutimdiyorum ya bazen akraba akrep sözünü söyleyenlere çok katılıorum
aynen benimde içimden hiçbişey gelmiyor tutim evde olucam :82: seneye acıısnı çıkarırız inşallah bu yanlız günlerimizin
kocası accuk kılıbıkda üzerinize afiyet kontesim
adam sadece ortalığı yatıştırmaya çalıştı, karısının aslında bi bakıma kendine laf soktuğunu bile anlayamadı
dışarısı fena soğuk bebeim, sizin orası bide denize yakın uçuruyodur vallasıkı sıkı giyin ...
bugün telefonumda ilk buluşmamızda yada ikinci buluşmamızda eniştemle ikinizin resmini çekmişim onu gördüm karıştırırkenkaç ay geçmiş demekki geçiyor zaman :97:
bu arada kayınvaliden hindi yapıcakmış he, hindi hiç sevmemsize afiyet olsun hindi bahane, sohbet muhabbet şahane :80:
çok hamaratım bugün
okuldan geldim girdim mutfağa
iki tepsi kurabiye yaptım
biri hindistan cevizli biri portakallı
çok hamaratım bugün
okuldan geldim girdim mutfağa
iki tepsi kurabiye yaptım
biri hindistan cevizli biri portakallı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?