- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #18.441
kız kkontes film izleme konusunda babamı geçtin heeeeeeeegerçi babam daha çok 60 saniye,hızlı ve öfkeli o tarz adrenalinli filmler izliyor birde kovboy filmleri vazgeçilmezi
selayım misafirlerin gelmiş yılbaşı için mi geldiler ne güzel ya çok zevkli olur kalabalık
kontesim evet ben tavsiye etmiştim çok etkilenmiştim ben o filmden ama evet sonunu biraz sallamışlar katılıyorum sana
:26Ayyy insallah sizde birgun geleceksiniz .. En buyuk isteklerimden birisi sizi agirlamak
tutım benım kıyafetlerım sıgmadıgı ıcın bavullara kolılere koymustum ayakkabıların falan derken cok kolı oluyor hazırlıklı ol
haklısın kuşum evlendikten sonra kestirirm doğru bencede renginide koyultucam zaten
kkontescim bizimde bir keresinde eski arabada benim rayban gözlüğüm ve çok sevdiğm oyuncak ayıcığım gitmişti ne üzülmüştüm varyao değilde ben kendi eşyalarımı teee adanalara nasıl göndericem şimdiden düşünmeye başladım sanırım bu konuda xzgimden ders almam lazım eşyalarını kolilere yerleştirmişti sanırsam :44:neyse daha çok var kızlar bana yardımcı olur nasılsa
selayımmmmmm gözün aydın misafirlerin gelmiş ohhhhh başlasın eğlence dımdırırım dımdırırım:2:
dıs gorunusden aslında hıc bısey anlasılmaz cok yanıltıcı belkıde cok sıcak ve cok ılgılı bı annedır
yasasınn cok severım yenı yenı seylerııslm kısçelerimm
herkese iyi akşamlar
ben bu akşam çok mutluyum yawww
neden mi?
eşim arkadaşatan aldı beni , arabaya bindim bide ne görem bi notebook kutusu
bir süredir kendime ait notebook um olsun hayali kuruyodum
aslında yokmu leptobumuz ... var tabiki ama büyükhoş almazdım da ikinci bi pc
ama eşim bazen kızıyo du , sürekli al koy al koy sarsılıyo pc diye
bende şakasına küçük bi leptop alıcam derdim,
kısmete bakın , eşimin çalıştığı şlirkertte başka bi bayi sahibi eşime küçük bi notebook hediye etmiş
eee otomatikman benim oldu
pemiş bi çanta pembiş bi mause alırım birde pc ye yapışan kağıtlar var ondan alırım pembiş :26:
eger donmesı kolaysa deneyebılırsın tutım bu renk cok hos sanada yakısırbiemcim saol tatlım ama sarının bakımı çok zor bende bu renk boyatayım değşiklik olsun diye dedim bu renkten sarıya dönmek kolaymış hem pişman olursam sarışın olurum diye düşündüm ama çok kararsızım...
Handem hayirli olsun sacinin kesimi
Tutim benim hosuma gitti bu renk sanada yakisir bence canim
Biem hayirli olsun
Barbim takma kafana boyle densizleri bebegim..
Xzgim yarin yolculukmu var canim..
ezgim zten dışından söz etmiştim ben de.
biemcim hayırlı olsun pc'n
tutim ben de aynen bu foto elimde gezmiştim bir dönem, renk güsel yakışır da sna ama bir kaç hafta sonra alttan sarılar çıkar diye düşünüyorum
ben daha açığına boyatmıştım,1hafta bile kalmadı saçımda
ewet tutımm yardım eder merak etme ıs basa dusuyor cunku
dıesel fuel for lıfe almıs kocamda bunun erkegını kullanıyor takım olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?