Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayım öyle bir şarkı vardı demi çabuk gel annem bekletme önemlisin sen kalbim sende v.s bişeyler diyordu ufuk söylüyordu tey teyyy

valla gelsin artık çok kaldı orda diyorki silahımı verecğim asker çok şanslı o niye dedim görev olmayınca sıkıntıdan temizlemekten silahı elmas gibi parlıyor dedi

evet canim var bende ondan esinlendimde yazdim...evet gelsin sonra gecekusumunki ,sonra kelebekciginki , sonrada barbitomunki gelsin gelsin gitmesin birdaha

bebuşum sanırım gece kuşumunki benimkinden önce gelcek cnm..benimki 6 gün izin kullandıya ondan...
evet sonra barbiiminki ve kelebeğiminki gelsin hepsi gelsin offffff askerlik kalksın

evet canim var bende ondan esinlendimde yazdim...evet gelsin sonra gecekusumunki ,sonra kelebekciginki , sonrada barbitomunki gelsin gelsin gitmesin birdaha

benim abimde gelsin hıh 5 gun sonra dogumgunu bıde :97:
ne carsıya cıkabılıyor ne ıstedıgı gıbı arayabılıyor

merhaba xzgi tatlım bişey sorucam şeffaf odayı okuyodumda yazılanları, sanki seninle kısa dönem topiğinde tanıştık gibi geldi, eşin kaçıncı dönemdi canım?

Bu konuya biraz saçma oldu ama merak ettik kızlar kusura bakmayın

59 mu amanini :18: barbim o kadrsa asla yollama sakınnn:18::18::18:

merhaba xzgi tatlım bişey sorucam şeffaf odayı okuyodumda yazılanları, sanki seninle kısa dönem topiğinde tanıştık gibi geldi, eşin kaçıncı dönemdi canım?

Bu konuya biraz saçma oldu ama merak ettik kızlar kusura bakmayınn

benim abimde gelsin hıh 5 gun sonra dogumgunu bıde :97:
ne carsıya cıkabılıyor ne ıstedıgı gıbı arayabılıyor
aa evet canim , insallah biran önce bitirip gelsin abicigin ....

rica ederiz efendim hic problem degil ..

selam herkesee
dün geçmişe bakarken internet gitti sonra da girmedim
bugün de bütün işlerimi bitirdim ütü yemek falan şimdi girebiliyorum
portakallı kek yapıcam şimdi

off geçmiş çok birikmiş dün baktıklarımı da unuttum
kontesim ben çok beğendim elbiseyi tarzi rengi çok hoşuma gitti

ezgim mamalarını görmüştüm ellerine sağlık ben de ilk evlendiğimde sürekli değişik şeyler yapıyodum sonra kilo almaya başlayınca azalttım
hindistancevizli piramit miydi neydi tarif vermiştin onu versene yine canım ya alamadım şimdi de bulamadım gerilerde kalmış çok

hee bide speedy yatak odanı görmüştüm hayırlı olsun çok beğendim bence ölçülerde pek sorun yaşamazsın klasik parçalar var sonuçta

tutim ben de o taytlardan burda nişantaşı pazarı var orda gördüm 25 30 gibi bişeydi orda da vardır kesin sosyete pazarlarında falan

selayım sen nerelerdesin asıl gitti mi kuzenlerin

handem çok teşekkür ederim beğenmene sevindimm
ay portakallı kek :18: canım hiiiiiiiiiiiççççççççççççççç çekmedi, gönül rahatlığı ile yapabilrsin :90: eline sağlık şimdidenn:94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…