- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.101
off ıcım sıkılıyor dusundukceay xzgim dogru ya senin abinde askedeydı demı ...benımde kardesım okulu bıtınce gıdıcek daha puffff
merhaba canım kacıncı donemdı unuttum vallamerhaba xzgi tatlım bişey sorucam şeffaf odayı okuyodumda yazılanları, sanki seninle kısa dönem topiğinde tanıştık gibi geldi, eşin kaçıncı dönemdi canım?
Bu konuya biraz saçma oldu ama merak ettik kızlar kusura bakmayın
selam herkesee
dün geçmişe bakarken internet gitti sonra da girmedim
bugün de bütün işlerimi bitirdim ütü yemek falan şimdi girebiliyorum
portakallı kek yapıcam şimdi
off geçmiş çok birikmiş dün baktıklarımı da unuttum
kontesim ben çok beğendim elbiseyi tarzi rengi çok hoşuma gitti
ezgim mamalarını görmüştüm ellerine sağlık ben de ilk evlendiğimde sürekli değişik şeyler yapıyodum sonra kilo almaya başlayınca azalttım
hindistancevizli piramit miydi neydi tarif vermiştin onu versene yine canım ya alamadım şimdi de bulamadım gerilerde kalmış çok
hee bide speedy yatak odanı görmüştüm hayırlı olsun çok beğendim bence ölçülerde pek sorun yaşamazsın klasik parçalar var sonuçta
Merhabaaa
Gecmisi okumadim... nasilsiniz?
Ben hala hastayim, birtülü gecmedi su grip
anasayfamda cıkmıs benım askım baktım smdıHandem hosgeldin canim afiyet olsun
benim adim yar doktora gitmedinmi canim gecmis olsun tekrardan..
kizlar feyste gizli album paylastigimda bu sizde direk olarak gözüküyormu yoksa profilime girip bakmanizmi gerekiyor ??? ben album yaptimda görebiliyormusunuz size acik
evet tatlım senin eşinde 331. kısa dönem askerdi o zaman :) aynı dönemde gitmişler, o zaman ordan tanıyorum ben seni ya konuş falan hiç yabancı gelmedide, kısa dönem topiği yada 331. kısa dönem topiğine takıldın dimi :) bende eşim askere gitmeden önce eylül 2009 nişanlandık, eylül 2010da evlendik2009 ve 2010 ikimizin aynı geçmiş
ewet canım takılmaz olurmuyum ama cok fazla yazmıyordum
ınsanoglu ne tuhaf kavustuk ya gıttıgı donemı bıle unutmusum oysa kı askerdeyken boylemıydı
ewett aynen bızde ekım 2009 nısan kasım 2010 dugun darısı dıger bekarların basına :26:
senın esın nerde askerlık yapmıstı
anasayfamda cıkmıs benım askım baktım smdı
ewet canım takılmaz olurmuyum ama cok fazla yazmıyordum
ınsanoglu ne tuhaf kavustuk ya gıttıgı donemı bıle unutmusum oysa kı askerdeyken boylemıydı
ewett aynen bızde ekım 2009 nısan kasım 2010 dugun darısı dıger bekarların basına :26:
senın esın nerde askerlık yapmıstı
evet canım insanoğlu kavuşunca geride olanlar unutuluyo çok sıkıntılı günlerimizde, askerden geldiler ve evlendik bile bazen düşünüyorumda hala evlendiğimize inanamıyorum sanırımdediğin gibi tüm isteyen bekarların başına benim eşim balıkesirde yapmıştı tatlım seninki?
bebegim selimin resimleri degil diger kendi resimlerimden bahsediyorum
bende hıc oyle olmadı sankı hıc gıtmedı sankı hep ewlıydık gıbı
uzaktaykende sankı hep uzaktaydı gıbıydı
ben cok cabuk alısıp kabul edıyorum galıba olayları
ankara mamakta yapmıstı canım
sen nerde oturuyosun ıstanbuldamı
Sagolun canlarim
Hayir, doktora gitmedim; ben pek hap kullanmasini sevmem, evde
atlatirim diye düsünmüstüm ama tahminimden daha uzun sürdü...
Hap kullansaydim zaten belki 2 gün daha erken iyilesirdim...
Burnum falan hep yara oldu, resmen tipim kaydi
Neyse, buna da sükür...
Xzgicim benim sigara aliskanligim hic olmadiki canim :26:
Bi kac güne gecmezse giderim insaallah canimbence sen görün doktora canim
sigara icmemene cok sevindim .. ne güzel saglikli taraftasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?