Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

thanks şeker
özel msj 10 dk da bi yazılıyomuş yazamadım sana
neyse merakım gitti:)
zorlanmazsın işte kendi üninde iyi olmuş

eed hayhaycım zorlanmıycam inşallah
hocaların hepsini tanıyorum

ay anlatmiyim de link arayayım izleyin
muhteşem ilizyonlar yaptı
şok oldum

ay yeminle hep aynı şikayetler yemekler hep aynı zaten fix..
bizimkilerde 1 kere ceza almışlardı saçma sapan bişey yüzünden kilo vermesi normaldir kuşum benimkide atletik vücutlu nasıl erimiş karnı nasıl üzüldüm varya dedim sen gel ye ne istersen ye dedim askere gitmeden önce çok yiyor diye kızıyordum ama artık kızmıcam yesin istediği kadar acemideyken benimki birde duş alamamaktan şikayetçiydi ne zaman çarşıya çıksa hamama attı kendini hep ne zor şu askerlik allah hepsinin yar ve yrdımcısı olsun...

kkontescim sanırım tahmin ediyorum bahsettiğin illüzyonist çocuğu elinde harita gibi bişey vardı kurtuluş savaşının tarihini falan çıkardı o mu ?

hay haycım ojelerin çok tatlı olmuş cnm bu arada dişini yaptımışsın hadi darısı başıma ben sadece çekime gidicem geçmiş olsun cnmmm

Son düzenleme:
yok tutim o değil
bgn çıktı bu çocuk

ben görmedim senin dediğini :26: bugünden değil miydi seninki? çünkü tüm prgramı izledim ...

Teskereciler nereye gittiniz ??

Ezgim senle hic konusamadik bugun , gecmiside okumadim ne mamalar yaptin yine

Bende isten geldikten sonra hamur mayaladim pohoca yaptim , mercimek hasladim koftesini yaptim sende gorup

Handem kayinvaliden sendemi gittimi ??

Ayburum gelmedimi hic ???

Kontesim bugun neler aldin ?? Nelerin gelmis ????kargo ile

Barbitom gorusebildinmi askerinle

Tutim sadece 14 guncuk kaldi cok guzel

Hayhayimda ugramis his gelmis bebik nadil acep

Gecekusummmm selam olsun

Benim adim yar canim o dedigin yerler cok goze batan cinsten degil sagol uyardigin

Kizlar cizmemle ilgili ailevi sorunlar yasiyorum belki geri goturcem offffff offfffff. Detayli yazmadim merak eden olursa ozelde anlatirim

Son düzenleme:
selayım selam cnm hay allah yaaa bu çizme niye bu kadar dert oldu ya bu arada hayırlı olsun cnm işin tekrardan...

tutim sagol canim , calismak cok hosuma gitti yaa eskisi gibi henuz kontrat imzalamadim ama insallaha araya birsey girmez

selayım inşallah gönlüne göre olur herşey...bende özledim çalımayı benimki gelse evlensek bende başlasam işe yaaa

sagooool canim insallah yaa bakalim artik
diger meseleye gelincede iste öyleee aman ne bileyim yaaa
:86::86:

ufff kızıyorum ama bence geri verme selayım tuti nin hediyesi desen olmazmı

alip geldigim yeri biliyor..
bugun kabanida aldim yaa ikisini giyde bakiiim dedi
cok iyi durdu heralde
birde 1.80 falan oluyorum sanirim :82::82::86::84::84::84:

wuuuuuuuuuuu selayım enişte aşık olmuş tekrar sana bence geri vermes sen kandırırsın enişteyi sevdiği tatlıları,börekleri,çörekleri yap yeter

[B]meydani bos buldum durun bugunki yaptigim seyleri koyayim gece gecee , afiyet olsun baggggyanlar .
siz gerci sabah göreceksiniz ama istahiniz acilir sabah sabah :86::86:

Son düzenleme:
xzgimm gördünmü mamalarimi :))) anca senmi yapacaksin hemen kopya cektim askiommmm:86::83::83:

dunden berı hıc uyumadım uykusuzluktan bayılcam sımdı geldık ewe
gecmısı okuyamadım selayım senın mamalarını gordum harıka gozukuyor
elıne saglık askım ama maydonozları daha kucuk dılımleseymıssın keske
pogacanın tarıfı ve seklının tarıfını hemen ıstıyorum yarın yaparım
bısey yapmadım ben bebegım dısardaydık ya ama buzdolabımda kapı gıbı zeytınyaglı dolmam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…