Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbim wınn ın hayırlı olsun bende düşünüyorum aslında memnun kalırsan söyle bana canım...

kkontescim bugün tatil günündesin sanırım

handem walla o şöhler yokmu yanında amblemi bile vardı ben şöhlerim diye bağırıyordu amblemiyle haha hey gidi günler yok cnm gerçekten güzel meslek ben sırf tasarım yapmak için evime tasarımcıların tasarım yaptığı i mac bilgisayardan almıştım kutusunda duruyor meret iş yapmayınca kaldırdım...bu arada iyi seyirler cnm bende aşkım gelsin öyle gidicem eyvah eyvah 2 ye

tutim bgn arkime gittim ev gezmesine
dönüşte oje alcaktım ama hava o kadar soğuktu ki
koşa koşa eve geldim desem yeridir
ellerim uyuşmuştu soğuktan:18:
sabah çıkarken güneş var diye giydim kısacık montu,dondum sonra huh

bebeklerim çok teşekkür ederimmm .. tutimm ben daha öncede almıştım vınn, daha doğrusu sevdiceğimin vınnı vardı onu biraz kullanmıştım.. o ilk çıktığı zamanlardı.. çok fazla iyi değildi. ama şimdi çekim kalitesini yükseltmişler.. hızlı baya..
ama tabikide adsl in yerini ve hızını ve kullanım bereketini tutmaz tabiki

evet konuşuyoruz sevdiceğimle.. dünden berii şimdiden yarın bu telefonun kapanacağının hüznü sardı içimi vee asıl kötü haber en az 3 en fazla 4 hafta sonra çıkabilicekmiş çarşıya haftaya ona gitme hayallerim bir oldu ne yazık ki vee tlfnda hiç anlatmıodu ama gittiği yer çok pisli biryermiş, neler neler anlattı şook oldum , şimdi düştüğü yerde pek iyi değilmiş.. beklediğimz yere düşmedi yine erzurumda ama ..

kontescim hayırlı olsun alesi kazanmışsın tebrik ederim

bu saatte kalkıp bişeyler sürüştürcem yüzüme gözüme.. benimki msni açıcak :86 kadar berbat bir haldeyimki anlatamam sabahtan beri yatağımdan çıkmadım desem yeridir.. saç baş kaş , tam bir paçozum hemen toparlanmam lazımmm , makyaj yapmayı unutmadıysam tabi 27 gündür

kkontescim evet hr yer buz gibi ya atık yaz gelse keşke...

barbicim her yer öyledir ben açıkcası rahat askerlik yapıyorum diyene inanmıyorum askerlik sonuçta benimkide yemeklerden çok şikayetçi hep ot yiyoruz dedi bazen tavuk yada et çıkıyor dedi benimki karakolda olduğu için az kişi oldukları için koğuş bakımından şanslı ama benimkide telelr dinlendiği için sana geldiğimde anlatacam dedi aklın hayalin durur dedi bugün msn de öye böyle atlattık canım sizde atlatacaksınız inşallah...

wınn için verdiğin bilgi için saol canım süslen bak kendine tabiiiki benim gibi salma kendini

barbim saol kuşum
27 gün olmuş mu gideli aman aman
4 haftayı da hemen devirirsiniz kuşum dert etme

tutim bence de yaz gelsin offf

Canlarim arkadaslarim ben geldim 2 saat ise gittim cok guzeldi hersey unutmamisim . Alistirma amacli gittim ...
Bugun ayrica military tarzi olan kirli beyaz kabani aldim :))

Asker bekleyenler gorus gununuz demi yavrularim bugun .. Son olarak barbitomun mesajini okudum vinn almis hayirli olsun canim

barbim saol kuşum
27 gün olmuş mu gideli aman aman
4 haftayı da hemen devirirsiniz kuşum dert etme

tutim bence de yaz gelsin offf

evet bebişim ne yazık ki daha 27 güncük geçti
inşallah 3 hafta sonrasına çıkabilir

selayım ilk iş günün hayırlı olsun diye mesaj çekemediğim için özür dilerim ama tamamen aklımdan çıkmış bitanem kusura bakma iyi geçmesine çok sevindim sanada bir değişiklik oldu :13:
kabanınında hayırlı olsun aşkım, geçmişi göremediğim için hangi kabandan bahsettiğini anlayamadım tabiki :44:
benim bugün ilk ve son görüş günüm selayım 4 hafta bidaha yokk
vınım için saol

ahh ahh benimkide çok şikayetçiii aynen o da etçildir.. birde bunlar merkezde olmadıkları için yemekler bunlara 1.5 saat sonra geliyormuş buz gibi oluyormuş hiç güzel yemek çıkmıyomuşşş vee bulaşıkları askerler yıkadığı için çorbalar ve çaylar bazen köpüklü oluyor, bardaklar yağ içinde falan diyorrr kilo vermişş, kaç kez zehirlenmiş acayip işkenceler görmüş gözünün önünde , bunlarda baya bir sürünmüşlerrr ceza olarak tüm bölük bööyle iştee
inşallahh atlatıcaz tutimi şu sıralar biteceğine pek inanmasamda

yok tutimm hiç süslenmiyorumm valla bende öyle bi saldım ki kendimi, kamerayı açıcam diye azcık bişeyler sünüyim dedim yoooksa bildiğin bir paçozum o gittiğinden beri

ayy yazılar çoook birikmiş
barbicim vının hayırlı olsun canım
askerini de gördün demek iyi gelmiştir sana

hadi ya göremedinmi daha ay kıyamam
pzt mi teslim olcak?
ben de iyiym cnm
ağrıyan dişimi yaptırdım sayılır daha rahatım

[/URL][/IMG]

evde sıkıntıdan oje denemelerimden biri kontesim
kendim yaptım çizgileri beyaz ojeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…