- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.521
Aaaaaaa ezgim gelms hosgelmis bende gittim geldim dostlarim ...
Hallettim islerimi
Gecenlerde verdigim cantanin dukkanininyakinindan gectim bedavam vardi ozaman cek vrrmislerdi taba rengi bir canta aldim birde minnacik yuvarlak kulaktan sarkmayan dugme gibi grii kupe
ohh sefan olsun bebegım bol bol al gıy tak
bende bı sıgara molası verdım bakayım dedım dun supurmustum
gece toz aldım smdı gerı kalanlarıda aldım ewıde sılıcem
4de yemekteyız baslıcak heyecanla beklıyorum bu hafta unlu sefler yarısıcak
kesinlikle öyle canım tek gördün mü aynı olmuyoor.
bide o gördüğün mobilya olmayacak aslında bende de hata var komple renkleri değişecek.
kenarlar kırık beyaz olacak. oturma yeri ve büyük minderler gri yastıkların 2 tanesi kırmızı 1 tanesi çiçekli kırmızı+siyah karışımı bişey olacak.
ama dediğim gibi. koltukta bi çok çeşit var eee bide herkezin kafasındaki aynı olmayabiliyor ama asla kızmam
harıka olur barbıtom belkı bu haftaıcı annemlere gecıcem aksam yemegede kalıcam ıs cıkısı bulusuruz dıyecektım ama sız tasındınız ya unuttum :26:
bende koltuk ıcın yorum yapmıstım gormedn galıba
Aaaaaaa ezgim gelms hosgelmis bende gittim geldim dostlarim ...
Hallettim islerimi
Gecenlerde verdigim cantanin dukkanininyakinindan gectim bedavam vardi ozaman cek vrrmislerdi taba rengi bir canta aldim birde minnacik yuvarlak kulaktan sarkmayan dugme gibi grii kupe
merhaba kızlar
ygs başvurumu yaptım
Allahtan son güne kalmamısım daha şimdiden kalabalıktı
sipidi koltuları beğendim cnm iy günlerde kullan
hadı gozun aydın canımmerhaba kızlar
ygs başvurumu yaptım
Allahtan son güne kalmamısım daha şimdiden kalabalıktı
sipidi koltuları beğendim cnm iy günlerde kullan
Ben yemekteyize bakmiyorum canim ... Eskden cok izliyordim
Karnin nasil oldu duzeldimi ???
Benide ozledinmi
Logo hosgeldin
Ayburumm evin güpgüzel oluyor kolay gelsin canım dikkat et kendineee
xzgim senden gördüm bende gittim doldurdum anketi. ama çok uzun ya herkesin oylayacağını zannetmiyorum.. keşke seçmeli anket şeklinde olsaydı dimi :26:
( ayy gördünüzmü benide övüngeçle ısınılamayana aday göstermişlerrbu konuda en olursam çook teesüf edicem kendimi, kişiliğimide gözden geçirmem gerekicek :18: :86::86: )
o onlarin ayibi olur benceisinamayanlar varsin kendileri utansinlar
kıskanclıklarndandır bebegım cok begenılenlerın her zaman dusmanları vardır cekmedıklerı ıcındırAyburumm evin güpgüzel oluyor kolay gelsin canım dikkat et kendineee
xzgim senden gördüm bende gittim doldurdum anketi. ama çok uzun ya herkesin oylayacağını zannetmiyorum.. keşke seçmeli anket şeklinde olsaydı dimi :26:
( ayy gördünüzmü benide övüngeçle ısınılamayana aday göstermişlerrbu konuda en olursam çook teesüf edicem kendimi, kişiliğimide gözden geçirmem gerekicek :18: :86::86: )
kuzum yınede cok yorma kendınıslm canlarım
bu aralar toplu bir temizlik yapıyoruz
annem geldiğinden beri rahat oturamadı hergün yeni bir iş yapıyoruz bgnde mekanizmalı perdeler yıkandı eşim gelip asıcak
çok fazla yoğunum vede yorgunum
hepinizi çok öpüyom
enlerdede yer almışız hiç ilgilenemedim bende yoğunluktan gidipte bakıvereyim
hihih uzaktan öyle görünüyorum sanırım selayım napalım artıkın :44::97:
pembe dolaba uçuorum bitanemmm
bu arada yimekten sonra msne giricem diceklerim varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?