- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.561
dus alip gelecegim ...
yarin cantayi degistirmeye gidecegim cizmemle ayni tonlarda diye almistim malesefff ama malesef renkler arasinda dünyalar kadar fark varmis yaa((
günaydin bebeklerim hepinize selam olsun..
ezgim dün yazmamisin erken yatmisin
dün gece doktorumla konustum emre bey ile..
bugun aksam burda aile doktoruma gidecegim , o anlarsa anliyacak anlamazsa beni bir kulak burun bogazciya gönderecek , doktora dedimki
5 milyar para verdim öyle herkese elletmek istemiyorum burnumu
bugun aksam burda aile doktoruma gidecegim , o anlarsa anliyacak anlamazsa beni bir kulak burun bogazciya gönderecek , doktora dedimki
günaydın herkeze
hahahhahahah
günaydınnnn
abimin arkadaşı şehit olmuş şu ankarada düşen helikopterde.
Allah rahmet eğlesinüzüldük çok
tunaydın kızlar
moralım bozuktu selayım guldurdun benı derken
kontesımın haberıne daha da moralım bozuldu basınız sagolsun
benımkısı bana defalarca erken kalk dıye kızıyor ya dun gec kalktım dıye bana kusmustu
sen benım dedıklerımı cıddıye almıyorsun saymıyorsun benı dıye ne alakaysa
dun barısmıstık tamam erken kalkıcam dedım alarmımı onun ıse gıtme vaktınden once kurmustum
uyanabılsın dıye kendım ıcın kurmadım sabah 6 bucukta gıdıyor uyku sersemıyle kendım ıcın kurmamısım bugun aradı bıraz once onunla dalga gectıgımı dusunuyor bılerek yaptıgımı falan ınadına mı daha da gec kalktın dıye alakası bıle yok
sabahları zaten yolcu edıyorum sonrasında uyuyorum napıyım uyanamıyorum demıyorum kı ay ben uyandım da hadı bılerek yatayım demıyorum offezgim teşekkürler kuşum,dostlar saolsun
ben de bazı alakasız durumları 'sen benim sözümü umursamıyorsun' a getirenlerdenim , o yüzden bi şey diyemiyorum:18:
az daha dikkatli davran bebişim sen de, huzurunuz kaçmasın böyle minnacık konular için
sabah yolcu et , gönlü olsun mesela
sonra uyursun
ona da mı küsüyor?
barbım zaten cok erken kalk demıyor bana ama kalkamıyorum napıyım calısmadıgım ıcın bu 2 senem alıstı bunyem cok kotu bı sekılde uyku benım ıcın cok onemlı unıversıteye sınava gıremedıgım oldu benı uykudan sebep uyanınca gıderdım hep okula cok kotu bılıorum ama o oyle yapınca daha kotu oluyor destek yerıne kostek oluyor kusuyor bana anlamıyo onun sozunu dınlememekle onu takmamakla alakası yok kı bununneee, şehitmiAllah rahmet eylesinn... çok üzücü.. yakınlarınada sabır versin Allah.. sizinde başınız sağolsun kontesim
tünaydın xzgim.. ayyy sen hiçmi kalkamıyorsun bebeğim sabahlarıı daha erken ya :26::26:
biraz dikkat etmeye çalışsan :26: ne onun dediği olsun , ne senin.. ortada bir saatte kalk
sağolasın barbim
eğitim uçuşundalarmış gece
düşmüşler
Allah'ım ne zor ya
kuşum tabiki de bilerek yatıyor , inadına yapıyor değilsin ama geceleri az daha erken yatıp sabahları daha makul bir saatte uyanabilirsinsabahları zaten yolcu edıyorum sonrasında uyuyorum napıyım uyanamıyorum demıyorum kı ay ben uyandım da hadı bılerek yatayım demıyorum off
barbım zaten cok erken kalk demıyor bana ama kalkamıyorum napıyım calısmadıgım ıcın bu 2 senem alıstı bunyem cok kotu bı sekılde uyku benım ıcın cok onemlı unıversıteye sınava gıremedıgım oldu benı uykudan sebep uyanınca gıderdım hep okula cok kotu bılıorum ama o oyle yapınca daha kotu oluyor destek yerıne kostek oluyor kusuyor bana anlamıyo onun sozunu dınlememekle onu takmamakla alakası yok kı bunun
sabahları zaten yolcu edıyorum sonrasında uyuyorum napıyım uyanamıyorum demıyorum kı ay ben uyandım da hadı bılerek yatayım demıyorum off
barbım zaten cok erken kalk demıyor bana ama kalkamıyorum napıyım calısmadıgım ıcın bu 2 senem alıstı bunyem cok kotu bı sekılde uyku benım ıcın cok onemlı unıversıteye sınava gıremedıgım oldu benı uykudan sebep uyanınca gıderdım hep okula cok kotu bılıorum ama o oyle yapınca daha kotu oluyor destek yerıne kostek oluyor kusuyor bana anlamıyo onun sozunu dınlememekle onu takmamakla alakası yok kı bunun
sağolasın barbim
eğitim uçuşundalarmış gece
düşmüşler
Allah'ım ne zor ya
Rabbim ailesine sabır versin çok zor bişey :18:
aminnnnnnnnnnofff evlerden ırak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?