Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

dus alip gelecegim ...
yarin cantayi degistirmeye gidecegim cizmemle ayni tonlarda diye almistim malesefff ama malesef renkler arasinda dünyalar kadar fark varmis yaa ((

cizme tam kahve degil canim taba ile kahvenin arasinda bir degisik iste
belki bir nebze uyar dediydim ama uymadi

ama söylede olabilir belki daha iyisini bulamazam vermem bu öyle kalir baska yerden kahverengi alirim

günaydin bebeklerim hepinize selam olsun..
ezgim dün yazmamisin erken yatmisin

dün gece doktorumla konustum emre bey ile..
bugun aksam burda aile doktoruma gidecegim , o anlarsa anliyacak anlamazsa beni bir kulak burun bogazciya gönderecek , doktora dedimki
5 milyar para verdim öyle herkese elletmek istemiyorum burnumu

günaydın canım.. sende sanırım emre beye oldun ameliyatını nasıl memnunmusun

hahahhahahah

günaydınnnn

günaydın selayımmmm

günaydın herkeze

hahahhahahah
günaydınnnn

günaydın speeddycim ve kontescimmm :87:

tunaydın kızlar
moralım bozuktu selayım guldurdun benı derken
kontesımın haberıne daha da moralım bozuldu basınız sagolsun
benımkısı bana defalarca erken kalk dıye kızıyor ya dun gec kalktım dıye bana kusmustu
sen benım dedıklerımı cıddıye almıyorsun saymıyorsun benı dıye ne alakaysa
dun barısmıstık tamam erken kalkıcam dedım alarmımı onun ıse gıtme vaktınden once kurmustum
uyanabılsın dıye kendım ıcın kurmadım sabah 6 bucukta gıdıyor uyku sersemıyle kendım ıcın kurmamısım bugun aradı bıraz once onunla dalga gectıgımı dusunuyor bılerek yaptıgımı falan ınadına mı daha da gec kalktın dıye alakası bıle yok

ezgim teşekkürler kuşum,dostlar saolsun

ben de bazı alakasız durumları 'sen benim sözümü umursamıyorsun' a getirenlerdenim , o yüzden bi şey diyemiyorum:18:
az daha dikkatli davran bebişim sen de, huzurunuz kaçmasın böyle minnacık konular için
sabah yolcu et , gönlü olsun mesela
sonra uyursun
ona da mı küsüyor?

Son düzenleme:
abimin arkadaşı şehit olmuş şu ankarada düşen helikopterde.
Allah rahmet eğlesin üzüldük çok

neee, şehitmi Allah rahmet eylesinn... çok üzücü.. yakınlarınada sabır versin Allah.. sizinde başınız sağolsun kontesim

tünaydın xzgim.. ayyy sen hiçmi kalkamıyorsun bebeğim sabahlarıı daha erken ya :26::26:
biraz dikkat etmeye çalışsan :26: ne onun dediği olsun , ne senin.. ortada bir saatte kalk

sabahları zaten yolcu edıyorum sonrasında uyuyorum napıyım uyanamıyorum demıyorum kı ay ben uyandım da hadı bılerek yatayım demıyorum off
barbım zaten cok erken kalk demıyor bana ama kalkamıyorum napıyım calısmadıgım ıcın bu 2 senem alıstı bunyem cok kotu bı sekılde uyku benım ıcın cok onemlı unıversıteye sınava gıremedıgım oldu benı uykudan sebep uyanınca gıderdım hep okula cok kotu bılıorum ama o oyle yapınca daha kotu oluyor destek yerıne kostek oluyor kusuyor bana anlamıyo onun sozunu dınlememekle onu takmamakla alakası yok kı bunun

kuşum tabiki de bilerek yatıyor , inadına yapıyor değilsin ama geceleri az daha erken yatıp sabahları daha makul bir saatte uyanabilirsin
gece o uyuyor sen uyanık oluyorsun 3lere kadar filan sonra sabah o uyanıkken sen uyuyorsun vs
adam buna kızıyordur ki haklı gibi:18: evinde, günlerde bir düzen olsun ister
bi kaç kere uyarmış ama görmüş ki değişiklik yok, haliyle 'sen beni dinlenmiyorsun' a gelmiş olay

Son düzenleme:

ayy bizim burcuda bu şekildeydiii , kızın düğünü olacak ayaklarından aşşa çekerek yerde sürüyerek uyandırdım sabah :86::86: top atsan uyanmıyorrdu...
bünye alışınca evet ölüm geliyor resmen kafanı kaldırmak yataktann ama yavaş yavaş alışmaya çalışş 10 ar dakika erkene kur saatini , her 2 günde bir :26:
bende taktik uyguluyorum ya sanki devlet sorunu çözüyorum :86:
işe başlarsan bu durum kökten çözülür, görüşmelerin falan olacaktı bebeğim.. noldu onlar ??

sağolasın barbim
eğitim uçuşundalarmış gece
düşmüşler
Allah'ım ne zor ya

offf evlerden ırak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…