- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 38
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.701
özlettin kendini kuzucummmmmyokluğun belli oldu valla. tımam konuşurukkk bunu
hadi ya güneşli mi ne güzel niye üşeniyon kızım çıksana ne güzel hava varken
benim de çıkmam lazım bu havada hiç canım istemiyo
yok canım ne takıcam:86:
ayy cidden mi barbitom çok saolllsenin zevkini beğeniyorum biliyosun:78:
selamlaar kıslaar günaydın dicektim öğlen olmuş bile bugün geç kalktım yaa :78:
ay hava çok karanlık çok sıkıcı bee
tamam barbiiim konuşalım mutlaka
kontescim çok güzel olmuş boyunluğun bayıldım valla moru da çok hoş olur
çalmak gibi olmazzsa ben de yapabiler miyiim :78:
tutim sen kaplıcada mısıın nerdeki
ohh çokk güzel ya iyi dinlenmeler sana canım aşkın gelince bol enerji depolamış olacaksın
aa ne demek handem yap tabi
dha çok memnun olurum
teşekkür ederimm
burda hava güneşli , çok güzel
canım da sıkılıyor ve hatta markete de gitmem gerek ama çok üşeniyorum yaw
yapcam kuşumayy dünde yazmışsın,bugünde direkkt o konuya gelince bende takıyorsun sandım
cidden kontesimmmmmo fiyonk kolyelerdende yapsana yakışır sana
burda hava misstam gezme havası ..
sizin ora puslumu :26:
neler alcaksın , makkajmı
ay o claries ojeler nerde satılıyorrr
Allah cezasını versin inşallahKendi çocuğunu öldürdüğü iddasıyla göaltına alınan baba Ahmet Kırdak duyanı çileden çıkaracak bir ifade verdi. İşte insanın kanını danduran o ifade:
"Annesi uyuduktan sonra ağlamaya başladı. Belki altını ıslatmıştır diye değiştirdim. Yine ağlamayı sürdürdü. Biberonla mamasını verdim yine susturamadım. Sinirlenerek biberon şişesiyle kafasına 3-4 defa vurdum. Bacaklarından ısırdım. Öldükten sonra yatağa koydum" Uyandıktan sonra 6 aylık Sudenaz'ı ölmüş halde yatakta gören anne Hatice Kırdak'ın polise durumu bildirmesi üzerine Ahmet Kırdak yakalanarak gözaltına alındı. Sinir krizleri geçiren anne Hatice K. hastanede tedavi altına alındı. 6 aylık Sudenaz'ın cesedi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.
yapcam kuşum
zincirim var zaten
kumaş baktım dün evde, bi kaç tane beğendim
makkaj değil başka şey lazım (bippp)
bebişim claire's mağazaları var ya hani takı satıyorlar accessorize gibi? şimdi makyaja da girmişler.aynı mağazalarda ojeleri de var ve mükemmmeeeellll renkler var
ton ton bir dünya renkkk:86:
Allah cezasını versin inşallah
hmm bizim burda nerde var bir araştırıyim.. takıyla hiç aram olmadığı için bilmemem normalmiş
nsıl dizayn edeceksin kuşumm , kumaşları :26:
beyaza inci, bordoya altın sarısımı işliceksin
s3lam biem
En ısınamadığınız kk üyesi?
En kendini beğenmiş,övüngeç kk üyesi? bu konularda rakibimsin, en soğuk ve övüngeç olanımız kazansınn
Kendi çocuğunu öldürdüğü iddasıyla göaltına alınan baba Ahmet Kırdak duyanı çileden çıkaracak bir ifade verdi. İşte insanın kanını danduran o ifade:
"Annesi uyuduktan sonra ağlamaya başladı. Belki altını ıslatmıştır diye değiştirdim. Yine ağlamayı sürdürdü. Biberonla mamasını verdim yine susturamadım. Sinirlenerek biberon şişesiyle kafasına 3-4 defa vurdum. Bacaklarından ısırdım. Öldükten sonra yatağa koydum" Uyandıktan sonra 6 aylık Sudenaz'ı ölmüş halde yatakta gören anne Hatice Kırdak'ın polise durumu bildirmesi üzerine Ahmet Kırdak yakalanarak gözaltına alındı. Sinir krizleri geçiren anne Hatice K. hastanede tedavi altına alındı. 6 aylık Sudenaz'ın cesedi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.
Kontess kusum o bloglari benim feysime de gonderirmisin canim ... Bende bakinayim kiyafet falan filan ...
Sana msn de denk gelirse kuzenimin ordugu hirkayi gosterryim cok begendim ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?