Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbim haber kanımı dondurdu resmen
allah çoluğa çocuğa zulmeden bütün bu hayvanların cezasını versin güçleri küçücük bebeklere yetiyor

kontesim bu kumaşlarla nasıl bişey yapacaksın ben görmedim ya da hatırlamıyorum

selayım valla kontesin izinden gidiyosun kuzum dur kız accık korkutma eniştenin gözünü

aslında ben sade düşünmüştüm ama inci iyi fikirmiş
ay takı nasıl sevmiyorsun hiç anlamıyorum
ben istanbulda yaşasam özellikle accessorize ve koton u evime kurmuştum alimallah

bence sade yapma kokoşlaştır accuk.. yaa ben takıların bazılarını severim ama takmayı sevmem

yine resim yine resim isterimm :86:

senin bu yorumuna cvp olarak yazmıştım bugün yazdığımı barbim

kız ben o yorumu dünkü yazın için yazdıydım.. bugüne ait bişi değil ki.. sen bugün kim onlar merak ediyorum falan yazdığin içinde onları takıyosun sandım, boşver didimm
uzaktan öyle soğuk moğuk görünüyor olabilirizz sonuçta

Allah bildiği gibi yapsın

aminnnnn

Ben kontesin izinden gitmiyorum onun izi internet hatlarinda cook dolaniyorr benim izim kendime ozel ... Cantadan eve gelince iki kazagi cikardim selime aldigim ... Diger benim esyalari dogruca dolaba attim hehe

neyse......:82:

eklemedim çünkü bebişim buraya , du

selayım tabiki tatlım benim herkesin tarzi şahsına münhasır
ben onu satın alma bakımından söyledim zaten :78:
kontesim çok değişiikmiş güzel görünüyor ama nasıl durur ki boyunda papyon gibi durmasın :26:

kolye gibi aşağıda duruyor kuşum
gergin deil öyle
pek anlatamadım ama idare ediver :86:
takılı hali de var , msn den gösterebilrm

Hayir canim bunu dusunerek soylemedim .. Trendyol falan alisveris yapiyorsun yaa o yuzden dedim ...

Kizlar butun tirnaklatim kiriliyor hatta kirilmada kat kat oluyorlar :44:

Ben bunlari cok buyuk buldum yaa nasil takcan
boyut değiştirilebilir ama bunlar da çok büyük değil sana da msn den göstereyim takılmışını

nesi komik ben anlamadım
ayy dışarı çıkıcam afakanlar bastı bana:95:

Ayyy kontessim ya anlamiyorsun beni yada ters anliyorsun
Takilmisini gostereyim demen hosuma gitti esprili buldum ...hadi gitte disari islerini hallet

Son düzenleme:

Ayyy bebegim dogru anladim seni , konteskoya saka yapayim istedim oda alindimi naapti :44:
Ciddi bisey dusunmedim derken ama :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…