- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.721
aslında ben sade düşünmüştüm ama inci iyi fikirmiş
ay takı nasıl sevmiyorsun hiç anlamıyorum
ben istanbulda yaşasam özellikle accessorize ve koton u evime kurmuştum alimallah
Kontesim cok begendim ordugun seyi yaa masallah sana ... Renklerde benim cizmeye cok uyardi haaahayatimi cizmeye endexledim
Okudugum haberde tuylerim diken diken oldu . Allah belasini versin o adamin yaa
Bir yelek birde kemer aldim ... Selime kazak iki tanede bukadat cizme malesef bulamadim( 5:
senin bu yorumuna cvp olarak yazmıştım bugün yazdığımı barbim
Allah bildiği gibi yapsın
Ben kontesin izinden gitmiyorum onun izi internet hatlarinda cook dolaniyorrbenim izim kendime ozel ... Cantadan eve gelince iki kazagi cikardim selime aldigim ... Diger benim esyalari dogruca dolaba attim hehe
bence sade yapma kokoşlaştır accuk..yaa ben takıların bazılarını severim ama takmayı sevmem
yine resim yine resim isterimm :86:
kız ben o yorumu dünkü yazın için yazdıydım..bugüne ait bişi değil ki.. sen bugün kim onlar merak ediyorum falan yazdığin içinde onları takıyosun sandım, boşver didimm
uzaktan öyle soğuk moğuk görünüyor olabilirizz sonuçta
aminnnnn
barbim haber kanımı dondurdu resmen
allah çoluğa çocuğa zulmeden bütün bu hayvanların cezasını versin güçleri küçücük bebeklere yetiyor
kontesim bu kumaşlarla nasıl bişey yapacaksın ben görmedim ya da hatırlamıyorum
selayım valla kontesin izinden gidiyosun kuzum dur kız accık korkutma eniştenin gözünü
ben özenti miyim yani
selayım tabiki tatlım benim herkesin tarzi şahsına münhasır
ben onu satın alma bakımından söyledim zaten :78:
kontesim çok değişiikmiş güzel görünüyor ama nasıl durur ki boyunda papyon gibi durmasın :26:
boyut değiştirilebilir ama bunlar da çok büyük değilHayir canim bunu dusunerek soylemedim .. Trendyol falan alisveris yapiyorsun yaa o yuzden dedim ...
Kizlar butun tirnaklatim kiriliyor hatta kirilmada kat kat oluyorlar :44:
Ben bunlari cok buyuk buldum yaa nasil takcan
neyse......:82:
boyut değiştirilebilir ama bunlar da çok büyük değilsana da msn den göstereyim takılmışını
Ayyyy cumle nasil komik olmus
nesi komik ben anlamadım
ayy dışarı çıkıcam afakanlar bastı bana:95:
selayım tabiki tatlım benim herkesin tarzi şahsına münhasır
ben onu satın alma bakımından söyledim zaten :78:
kontesim çok değişiikmiş güzel görünüyor ama nasıl durur ki boyunda papyon gibi durmasın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?