Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ben de parnaklarıma farklı yüzükler takmayı çok seviyorum ama baya zamandır alyansımı bile takamıyorum,şiştiler
bu aralar uzun kolyeler merak saldım,alıyım buraya da koycam :94:

hamile misin canım

Bugun cicekli kiyafetlerde aklima geldin

Birgun selayda cicekli kiyafet giyecek

bence giymelisin kuşum
ki fiziğin süperr
(gerçi hus bu işe ne der bilemiyorum:26:)
ben çok seviyorum renkli canlı olmayı
cemil ipekçi'nin bi sözü vardı, hatta face'imde de yazar
'Allah minicik bir balığı yaratırken bile bi sürü renk katmışsa,renksiz giyinmek benim ne haddime...' demişti bi programda
o günden sonra daha da renklendim ben yorumu çok hoşuma gitmişti

Hic cicekli desenli giyinmiyor degilim canim ... Ara ara giyinirim ..

Gozlukler hos duruyor ...

gözlük çok güseldi selayım
gerçeği daha hoş
ama 400 den aşağı değildir
bi de benim camlar özel olduğundan +300 de cam parası
minik bir servet benim için
yani hayal

Gloxi canim senindemi kendi tasarimlarin vardi oylemi hatirliyorum ???

Kontesim senin goz numaralari kac ki ??

Gloxi canim senindemi kendi tasarimlarin vardi oylemi hatirliyorum ???

Kontesim senin goz numaralari kac ki ??

biri 2,5
diğeri 3,75 bebişim
haliyle inceltilmiş organik cam alıyorum,burnumda ağırlık olmasın diye (normal cam ağır diye organik alıyorum, onu da incelttiriyorum)
o da bayaa pahalıya geliyor
:26:

Son düzenleme:

inşallah hemen geçer canım, en çok elimizi kullandığından her an aman birşey değmesin falan diye tetikte olmak zordur
ay bir takı delisi daha bu topik takı severler ve sevmeyenler olarak 2 ayrılıyor

Esra erolda kadinin birtanesi barbimin dunku mavili elbisesini giyinmis

ciddimisin selayım çok güldüm buna.. düşünsene dün burda benim resmimi görenler beni o sanıyormuşş

çatmış gine adamceğize cıkk cıkk cıkk , hiç yapmam ben böyle şeyler hiçte sevmem
ne aldığını dur ben söyliyim
kıtır ekmek mi
burada pek yaygınlaşmadı, hatta geçen selayıma msnde söylediydim ben bunu snacky gelmiş tr ye diye

evet evet
ben de 2-3 seneye kadar hiç sevmezdim,son zaman cortladı bu heves

o değilde ben elfe tekstil diye bi firma var,onun kataloğundaki kızı bi gördüm"anaaa bu barbimi" dedim inan ki yüzünü kapatıp bakınca aynı sen :86:
çotanak duruyi senin gibi oda
bi ara bak muhakkak

hehehhe gördüğün rüyalar yüzünden çocukcaaza neden trip yapıosun ki kızaam :86::86:
selayyy aştı kendini , hus kudurazak geneeee

tutimm yeni bişilermi aldın yoksa oaralardannn

yok tatlım seloşumun aldığı ciclere bakmak için istedm linki hehehe

nabim barbim moralim bozulunca sarıyorum işte

uygun bi kombinle kendini daha iyi gösterecek ablalarıııı:78: modeldeki fiyonk çok ölü duruyor diye değiştirdim

ellerine sağlık cnm süper olmuşşş

ebet cnm kaplıcalardayım adapazarı kuzuluk termal kaplıcalarındayım teşekkür ederim cnmmmbende kendimi yenilemek için takıldım bizimkilerin peşine

ben birazdan bi kaçamak yapıcam :78::78: bu zamana kadar deli gibi gitmek istediğim ama herifimin katiyen yollamadığı, o halde birlilkte gidelim o zsaman dediğimde ters ters baktığı LATİN DANSI kursuna gidicemmmmmmm
bugün şansımada erken aradı, bilmicek kursta olduğumu..gerçi gece günlüğümde yazıcam spor salonuna gittiğimiii
ben izleyici olarak gidicem, ücretsiz davet edildimm..
gitmesem bile 1 kez o ortamı görmek istiorummmm

hıyırlı olsun barbik,belki irgün seni de görürüz pistlerde
ben çıktım kızlar,dışarı çıkcaz birazdan,herkese bol muhabbetleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…