- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.861
günaydın kızlarr...
selayım inşallah o kadar boş vaktimiz olur, ve benim herifin gönlü olursa dans kursu hayallerimi o zaman gerçekleştiririm :97::97: üzülme bebeğim ben öğreniyim hareketleri, sana öğretirim
kuşkafacım ne güzel yaaa :97:
xzgim geçmiş olsun bitanem, aahh o mide derdini gel sen bana sorrrölüyorum yanmasından
kontesss trendde nr39 un papileri vardı, ama hemen tükenmiş her zamanki gibibirde zeto ve did in butiği Lazy de var bugün trendde , hatta Did in tasarımları var.. ve oxfordlar varr
barbito o topikleri bana da yollar mısın
okurum sıkıldığımda
ay bgn bi de çok güsel çamaşrlar war trendde ama bi önceki aldğımı annem beenmedi
o yzden şmdi alamıyorm
çarşıdan bakcam ne kdrmşlar burda
ne yazık ki o topiği bulamıyorum :84::84: rüyamıydı ki:86:
kontesko psikoliji ve ruh sağlığı bölümünde enteresan konular var ama ilgini çekerse :82:
kazağın bi ucunu etek/pantolon içine sokup diğer ucu sokmama olayına bitiyorum ama düzgünce nasıl yapılıyor bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa:95:
hergün yeni bir stil takibi
evet saçımın rengi biraz küllü gibi bişey Eki Görüntüle 126079 bu ton sarı istiyorum
ay bu üst üste atılmış paketlere benziyor.. yani röfle yaptırdıkkça yaptırdıkça saçların zamanlar sapsarı olurya o şekilde
ama dur şöylede bir yol izleyebilirsin.. saçlarını önce bal sarısı boyatacaksın komple. sonra kuaför üzerine ışıltı atacak. yani sarılar eklicek. fakat ilk boyamada bu kadar oturmuş ışıltılar ve bu kadar sarı olması mümkün olmayabilir onuı baştan söyliyim.. dibini evde kendin yapsan bile aradaki sarılar için yine kuaföre gitmen gerekir. evde röfle balyaj tarzı birşeyi yapamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?