Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

evet kuşum gördüm
did in papiler çok çirkin bence yaa,giymem ben öyle şeyler :18: ne kdr da pahalı
aklım hala geçen günkü oxfordda
hem bunlardan daha güzeldi hem de 80 tl ye geliyordu gerçek deri

bende cok heveslıydım dans ıcın ama kuruttu hevesımı
harfler var bebegım hayvan sekıllerı var oyle renklı renklı takıosun bılegınde oyle sekıllı durmuyor
cıkarınca sekıllerı bellı oluyor
woww astral seyahat cok ılgımı ceker bulursan lınkını kopyala askım bakacagımm
[/QUOTE]

benimkinide kurucaktır eminim , ahir ömrümde dans kursu yüzü görmeden göçüp giderim muhtemelen
bulmaya çalışıyorum bitanem, tam olarak astral seyahat topiği değil ama içeride adı geçiyor bol bol.. çook güzel :119:

barbito o topikleri bana da yollar mısın
okurum sıkıldığımda
ay bgn bi de çok güsel çamaşrlar war trendde ama bi önceki aldğımı annem beenmedi
o yzden şmdi alamıyorm
çarşıdan bakcam ne kdrmşlar burda

ne yazık ki o topiği bulamıyorum :84::84: rüyamıydı ki:86:
kontesko psikoliji ve ruh sağlığı bölümünde enteresan konular var ama ilgini çekerse :82:

kazağın bi ucunu etek/pantolon içine sokup diğer ucu sokmama olayına bitiyorum ama düzgünce nasıl yapılıyor bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa:95:

barbi saç rengim bu resim eski ama ben aynıyım tabe saçlar bu renk işte tatlım, msjda atamadım resmi
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
tamam bu senin resmin , birde elde etmek istediğin saç renginin resmini bul netten örnek olarak. ne tarz bir sarı istediğini görelim..
saçların zor bir renk değil gibime geldi resimden.. :26:

evet saçımın rengi biraz küllü gibi bişey Eki Görüntüle 126079 bu ton sarı istiyorum

ay bu üst üste atılmış paketlere benziyor.. yani röfle yaptırdıkkça yaptırdıkça saçların zamanlar sapsarı olurya o şekilde
ama dur şöylede bir yol izleyebilirsin.. saçlarını önce bal sarısı boyatacaksın komple. sonra kuaför üzerine ışıltı atacak. yani sarılar eklicek. fakat ilk boyamada bu kadar oturmuş ışıltılar ve bu kadar sarı olması mümkün olmayabilir onuı baştan söyliyim.. dibini evde kendin yapsan bile aradaki sarılar için yine kuaföre gitmen gerekir. evde röfle balyaj tarzı birşeyi yapamazsın

yok tatlım bu ton bir sarı istiyorum röfle değil, mesela http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...yenler-icin-iste-ornek-sac-rengimresimli.html
senin burada bi saç rengin var "buda son hali" olan saçın onu nasıl yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…