Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

otel bıze bı cd vermıstı resımlerı cıkartıcaz ordan begendıklerımızı secmemız gerekıyodu ben onu unuttum smdı baktım resımler cok kucuk yaklasıncada bozuluyor bı resım var dugunun sonundan ben aglarken cok komık onu eklıyım dedım
barbım sızınle enısteyle resımlerınız var
[/url][/IMG]

hımm ama senin eklediğin resimde röfle vardı. o yüzden ben o tarifi verdim.. sen benim önceki saç rengimden istiosun ben onu koleston altın sarısı boyayla elde ediyordum dip olarak. ama benim saçım gerçekten çok çabuk açılıyor.. sen kuaföre karamelin bir iki ton açığını sarımtrak olanını istiorum de. ben öyle diyorum yaptırırken..

kuaföre karamelin bir iki ton açığını sarımtrak olanını istiorum dicem daha sonra kendim boyamam için hangi rengi kullanıcam, ve bu boyayı sadece diplerimi vurucam? ilk kuaföre gittikten sonra bi daha gitmeme gerek yok dimi canım ya çok korkuyorum olmaz diye, yakışıcağını biliyorum ama işte, kumralım gözlerim yeşil yakışır ya :26: ilk kuaföre gittikten sonra evde boyamak istiyorum hep

Zgiim resimler cok tatlilar , sizi ozledigimi yine taaa derinr hissettim

Kizlar bitaz yattim selimide hus almaya gitti cok iyo degilim

Biem saglik olsun gec olsun guc olmasin

ben öyle diyorum kuaföre , nerede oturuyosun kuaför öneriyimmi sana ? ilk etap için. diyorsanki saçlarım hemen açılır , inatçı bir renk değildir diye evde rahatlıkla boyayabilirsin

ayy resimler çok güzel yaa o güne döndüm yineee :97:
bay s nasıl çiçeği kapmaya çalışıyor
yanlız bay s diyoruz ama orda eşşek gibi ad- soyad resmi var
kaldır onu kuzummm

selam kıslaar
arkadaşa kahveye gidiyorum çıkmadan size bakayım dedim
bi de ne giydine kıyafet koycam çok şiyi bişey değil ama selayımın kolyesini taktım diye koyucam

ezgim resimler süper çok eğlenmişsiniz yaa ama kaldır unutmadan kuzum
selayım geçmiş olsun noldu kii
gece kuşum nerelerdesin sen ya ce diyip kçıyosun
barbim keşke orda olsam birlikte giderdik hakkaten eğlenmene çok sevindim

Zgiim resimler cok tatlilar , sizi ozledigimi yine taaa derinr hissettim

Kizlar bitaz yattim selimide hus almaya gitti cok iyo degilim

Biem saglik olsun gec olsun guc olmasin
bende cok ozledım selayım
hayırdır askım senın neyın var

ayy resimler çok güzel yaa o güne döndüm yineee :97:
bay s nasıl çiçeği kapmaya çalışıyor
yanlız bay s diyoruz ama orda eşşek gibi ad- soyad resmi var
kaldır onu kuzummm
bebegım resımler 4lu bırlesık yazıların arasında kaynar gıder cok onemlı degıl
artık senın dugunde bebegım yıne aynı seylerı yasıcaz

Benim bogazim agriyor canim , kulaklarim falan ...

Resimleri niye silmedin bebegim ...

Cok sevindim buna hemen bakiyorum ... Sanada iyi oturmalar canim..

yok tatlım bu ton bir sarı istiyorum röfle değil, mesela http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...yenler-icin-iste-ornek-sac-rengimresimli.html
senin burada bi saç rengin var "buda son hali" olan saçın onu nasıl yapabilirim

selam kızlar şu konudaki saç renkleri barbievekenemi ait?
bende ilk mesajdaki son rengi nasıl elde ettiğini sorcaktım yani bunu http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=28535&d=1257948251

müsait olduğunda cevaplayabilirmisiniz teşekkürler

barbi canım karamel halim bu biraz kötü ama ilk boyamamdı bu yani sadece 1 kere boyandı, devam etseydim boyamaya belki otururdu rengi ama neyse saç rengim buydu yani tatlım, yardımcı olduğum için çok sağol

Bsrbisimmm bu sen degilsinki ????
Bu resmi ornek olsun diyemi ekledin ???

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın ama burası sac topıgı degıl
ayrıca alıcı bjk bu barbı degıl kımın resmı kı bu

Ben firinda sigara boreeee yapacagim isteyen parmagini kaldirsin

bana lutfen kımse sıgara boregı demesın cok sınırlıyım
yarım saat once canım cektı kızartayım dedım allahım patladı heryer battı ocak davlumbaz yerler bıle battı bıseyı yanlısmı yapıourm 2 dır patlıyor

kızlar kusura bakmayın özel msjı 10 dk da bir atıldığı için burdan yazmıştım özürler dilerim hepiciğinizden

slm kızlar doktordan geliyorum
50 grlık şeker yüklemesi yapıldı 147 çıktı normali 140 ın altında olması gerekiyomuş
yarın yine 100 grlık yükleme yapılcak yine yüksek çıkarsa diyet ve gerekirse insülin vericek doktorum
bu aralar fazla çikolata yiyodum artık yemiycem yeterki sonuçlar temiz çıksın
xzgim fotolar şahane heleki çicek atmada bay s nin ortada olmasına
selayım hastalanmışsın geçmiş olsun
hepinizi öpüyorum

Canim ben bu yuzden firinda yapiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…