- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #19.881
hımm ama senin eklediğin resimde röfle vardı. o yüzden ben o tarifi verdim.. sen benim önceki saç rengimden istiosun ben onu koleston altın sarısı boyayla elde ediyordum dip olarak. ama benim saçım gerçekten çok çabuk açılıyor.. sen kuaföre karamelin bir iki ton açığını sarımtrak olanını istiorum de. ben öyle diyorum yaptırırken..
kuaföre karamelin bir iki ton açığını sarımtrak olanını istiorum dicem daha sonra kendim boyamam için hangi rengi kullanıcam, ve bu boyayı sadece diplerimi vurucam? ilk kuaföre gittikten sonra bi daha gitmeme gerek yok dimi canım ya çok korkuyorum olmaz diye, yakışıcağını biliyorum ama işte, kumralım gözlerim yeşil yakışır ya :26: ilk kuaföre gittikten sonra evde boyamak istiyorum hep
bende cok ozledım selayımZgiim resimler cok tatlilar , sizi ozledigimi yine taaa derinr hissettim
Kizlar bitaz yattim selimide hus almaya gitti cok iyo degilim
Biem saglik olsun gec olsun guc olmasin
bebegım resımler 4lu bırlesık yazıların arasında kaynar gıder cok onemlı degılayy resimler çok güzel yaao güne döndüm yineee :97:
bay s nasıl çiçeği kapmaya çalışıyor
yanlız bay s diyoruz ama orda eşşek gibi ad- soyad resmi var
kaldır onu kuzummm
selam kıslaar
arkadaşa kahveye gidiyorum çıkmadan size bakayım dedim
bi de ne giydine kıyafet koycam çok şiyi bişey değil ama selayımın kolyesini taktım diye koyucam
ezgim resimler süper çok eğlenmişsiniz yaa ama kaldır unutmadan kuzum
selayım geçmiş olsun noldu kii
gece kuşum nerelerdesin sen ya ce diyip kçıyosun
barbim keşke orda olsam birlikte giderdik hakkaten eğlenmene çok sevindim
yok tatlım bu ton bir sarı istiyorum röfle değil, mesela http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...yenler-icin-iste-ornek-sac-rengimresimli.html
senin burada bi saç rengin var "buda son hali" olan saçın onu nasıl yapabilirim
Ben firinda sigara boreeee yapacagim isteyen parmagini kaldirsin
bana lutfen kımse sıgara boregı demesın cok sınırlıyım
yarım saat once canım cektı kızartayım dedım allahım patladı heryer battı ocak davlumbaz yerler bıle battı bıseyı yanlısmı yapıourm 2 dır patlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?