Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ne kadar cok yazlik ayakkabin varmis senin öyle .... bende yeni yeni stoklamaya basladim bebegim :60: :60: eskilerden cogunu attim..

verdact diye yazdilarsa , daha cok ilerleyen bir hastalik olamaz canim seninde dedigin gibi basindadir.. bende arkadaslara katiliyorum iyi haberlerini alacagimiz günü sabirsizlikla bekliyorum..
insallah test sonuclarinda iyi cikar... insallah insallah..

güzel yürekli melegim benim:69:

dün feystede gördüm bunu..
cok romantikmis eniste , cok güzel düsünmüs kusum masallah size..
dün hus ada gösterdim , yine tekrarladim ona bak bedavaya gittim böyle bir teklifim bile olmadi diye :60:

ayburum annene kavusmusun gözün aydin bebegim...
isim konusundada allah saglikli versin , bekir ismi hayli eski geliyor kulaga , yusufta karar kilmisiniz iyi bari..
bende dün selimi almaya gittim , gittik daha dogrusu... kavustum oglumusuma
esler konusundada sana yürekten katiliyorum bebegim :60: :60:

selam miensera ... anen nezaman gelcek.. senin dügünde yaklasmaya basladi degilmi `===

hediyeler cok zevkli cok güzel secimler bebegim güle güle kullansinlar annenler ve iremcik...

iyiki dogdun iyiki dogdun juliii , daha nice senelere

selamm kızlar:79: selayhusum annem terminale inecek birazdan babam almaya gitti bende işten yeni geldim onları bekliyorum çok özledim anneciğimi:69:çok yorgunum :59:akşam hiç uyuyamadım pazar günü uyuduğum için pazar akşamları uyuyamıyorum ve p.tesileri hep bir yorgunluk oluyor üzwerimde birazdan duşa giricem tv izlerken de uyurum heralde :1:benim düğün eylülde ama az kaldı ya :98:olsada bitse şu düğün bende sevdiceğimin yanında olsam artık:81:

Yarın açılacak butikler:

Matraş,

Armani Jeans,

Triko Mısırlı,

IGS,

New Girl,

Creative Recreation,

Mc Kinley,

[Tasarım] Arzu Kaprol Home,

Paprica,

Doris,

Cocana,

Minimal

handem seninde dedigin gibi canim yas ilerledikce birseyler cikiyor , anneminda ayni sekilde...

ezgim tesekkür ederim canim gecmis olsun dileklerin icin... ne yemek var aksama..
bende camasirla ugrastim , ne kadar camasir cikiyor yaa yikiyorum yikiyorum bitmiyor...bide bunlarin ütüsü yerlesimi var hic sormayin halimiii:14::14::14::14:

miensera sende kavusmusun annecigine hadi gözün aydin..

kontesim erken bildirmisin bugun :))

Son düzenleme:
selamm kızlar:79: selayhusum annem terminale inecek birazdan babam almaya gitti bende işten yeni geldim onları bekliyorum çok özledim anneciğimi:69:çok yorgunum :59:akşam hiç uyuyamadım pazar günü uyuduğum için pazar akşamları uyuyamıyorum ve p.tesileri hep bir yorgunluk oluyor üzwerimde birazdan duşa giricem tv izlerken de uyurum heralde :1:benim düğün eylülde ama az kaldı ya :98:olsada bitse şu düğün bende sevdiceğimin yanında olsam artık:81:
hadi gozun aydın canımm
handem seninde dedigin gibi canim yas ilerledikce birseyler cikiyor , anneminda ayni sekilde...

ezgim tesekkür ederim canim gecmis olsun dileklerin icin... ne yemek var aksama..
bende camasirla ugrastim , ne kadar camasir cikiyor yaa yikiyorum yikiyorum bitmiyor...bide bunlarin ütüsü yerlesimi var hic sormayin halimiii:14::14::14::14:

miensera sende kavusmusun annecigine hadi gözün aydin..

kontesim erken bildirmisin bugun :))
off ew ısı bıtermı hıcc :27:
bende bugun mutfagı camasır suyuyla falan sıldım canım cıktı cok dokundu bogazlarıma
o yuzden normal yemekler yaptım
ezogelın corbası
mercımek yemegı
mantarlı et sote ve pılav
yemekten sonra ıremle sahıle yuruyuse gıttık
havalar guzel olsun hergun gıdıcem artık
okadar yoruldumkı daha yemek masasını kaldırmadım
smdı banyoya cunku kanıt baslıyorr :66:

teyzemde damar tıkanıklığı çıkmış kızlar:59: anjiyo olacakmış 9 mayısta:59:

:26:cok gecmıs olsun kontesım
Allah acıl sıfalar versın
bende alısverıs defterını yanı ınternetten olanı bı ıkı ay kapamaya karar verdım
yuksek yuksek gelınce dokunuyor bızımkıne nakıt daha ıyı :1:

sağolasın ezgimmm
ben de kapattım evet,az önce mesaj geldi yine
bi kargom yola çıkmış
ay fenalık geldi eşyadan
bugün bi de yazlıkları çıkardım filan deliye döndüm
her yer her yerdeydi :22:

oxxo dan 20 tl lik çekim var ama 100 tl lik ürün alırsam işe yarayacak:63:

trendden de 10 tl çekim var:27:

sağolasın ezgimmm
ben de kapattım evet,az önce mesaj geldi yine
bi kargom yola çıkmış
ay fenalık geldi eşyadan
bugün bi de yazlıkları çıkardım filan deliye döndüm
her yer her yerdeydi :22:

oxxo dan 20 tl lik çekim var ama 100 tl lik ürün alırsam işe yarayacak:63:

trendden de 10 tl çekim var:27:

ohh gozun aydın kontesım
tez zamanda kavusun
benımde bır suru kargom var ama
1 haftayı gecer herhalde :50:
yazlıkları bende cıkarmak ıcın cok heveslıyım kontesim
ama havalar hıc guzel degıl korkuyorum
hedıye ceklerı falan ınsanı alısverıse dahada zorluyor ınsanın kullanası aldıkca alası gelıyor :27:

yine de bi kaç kazak bıraktım en sık giydiklerimden,bakalım:86:
darısı başına bebişimm
ahanda bak dakika bir gol bir
yine bir şey beğendim:22:

bu ara feci jean takıntım var:86:

Konteskom teyzecigine acil sifalar diliyorum canim ...

Ezgim uzunmu yurudunuzde yoruldunki bitanem ???
Aksamlari yemekten sonra is yapmasi dahada bir zor oluyor ...

Kizlar bende yazliklari tam cikarmadim henuz ... Bizim buranin havasiba hic guven olmuyor .. 2 haftadan beri gun gun yaz havasi oluyor ..

yine de bi kaç kazak bıraktım en sık giydiklerimden,bakalım:86:
darısı başına bebişimm
ahanda bak dakika bir gol bir
yine bir şey beğendim:22:

bu ara feci jean takıntım var:86:
bu modeller cok guzel altına yuksek topukluyla
bende bulursam alıcam tatıllerde gıymek ıcınn

Konteskom teyzecigine acil sifalar diliyorum canim ...

Ezgim uzunmu yurudunuzde yoruldunki bitanem ???
Aksamlari yemekten sonra is yapmasi dahada bir zor oluyor ...

Kizlar bende yazliklari tam cikarmadim henuz ... Bizim buranin havasiba hic guven olmuyor .. 2 haftadan beri gun gun yaz havasi oluyor ..

askımmm nerdesınn sennn
yok bebegım sadece yurume degıl ıs falan yaptım ya ondan bıde
yarın ewdemısınn?
ben ewdeyım msnden konusalım goruntulu

sürprizimi beğenmenize çok çok sevindim canlarımmm:16:sizlerle paylaşınca daha da bi mutlu oldum iyiki varsınızz:69::69::69:

herkese iyi gecelerrrr:16::16::16:

bu modeller cok guzel altına yuksek topukluyla
bende bulursam alıcam tatıllerde gıymek ıcınn

askımmm nerdesınn sennn
yok bebegım sadece yurume degıl ıs falan yaptım ya ondan bıde
yarın ewdemısınn?
ben ewdeyım msnden konusalım goruntulu

günaydinlar canlarrr..

bugun cok güzel bir ruya ile uyandim ezgim sizdeydik hus ben.. ilk planda biz vardik selim yoktu göremedim cok sevincliydik her ikimizde ..
sonra eniste isten gelmisti ama salona bizim oturdugumuz yere girmeyip önce mutfakta biseyler kizartiyordu yemek hazirliyordu :60: :60:
sonra iceriye giyirodu.. husa o kadar samimi sevinerek bir hos geldin diyorduki hepimiz sasiriyorduk :60: :60: :60:
sonra sofraya oturmusuz öyle gördüm... yemek yiyoruz benim annemde oluyor , o arada ben mutfaga geciyorum annem diyorki bana birtane domates getir domatesi az salatanin :1: .. anneme icimden söyleniyorum ne bicim kadinsin misafirliktesin öye yeyiversen ne olur sanki diyorum.. oda bana biseyler söylüyor getir üzerinden dograyivereyim falan..

seni gördügüme cok sevindim ama yaaa:64::64

KIzlar sabah kalktim elimle gözümü ovalarken gözümde bir agri hissettim, aynaya gittim baktim göz kapagi iltihabi , bende kronik bir hastalik gecip gecip geliyor cok moralimi bozdu.. simdi sicak su ile pansuman yapacagim gecmezse hastanedeki doktora gidecegim.... kizarmaya baslamis.. :

Son düzenleme:
konteskom koydugun sortlu tulumu ben havada karada hicbiryerde giyinemiyecegim icin yorum yapma geregi bulmadim :60: :60: :60: ama yaz icin yazlik yerlerde rahat hos olur. daha 2 saat önce tövbe etmistin oysaki :60:

ezgim bugun firsat bulursam acalim ama enisten evde , selim senden görmüs, ne zaman msn i acsam el sallamaya basliyor .. dünde aynini yapti....

sevgili günlük bu kizlar nerdeler... sabah sabah vakit buldumda neden ama neden yoklar hicbiricigi :)))

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:92::52:

yine bi sürü uyumuşummmm
tulum çok hoş ve 20 tl amaa üstüme olur mu emin değilimmm
oturunca filan üst inebilim ,iade de almıyor hatun
o yüzden eledim
döndüm arkamı koşar adım kaçıyorum:60:

selayım rüyan çok güzelmiş
herkes herkesi gezdi şu rüyalarda heee:60:

demi ruhlar dolaniyor o evden diger eve :1:
ben ev gezmesine ilk gittim sanirim :))

ay evet bu denemeden alinmaz , oturunca dimdizlak kalabilirsin acikta :52::52:

bugun su yemegi yapayim diyorum
perohi cerkez mantisiymis... veya kibrista olabilir :1:

resim alintidir tüm hakkida sakliymis :D

pierogi.jpg

Son düzenleme:
değişik bi şeymiş selayımm
dene de paylaş bizimlenn:92:

ay annem pazara gelmek ister misin diyor :18::60: kanıma giren hep o, ben suçsuzum görüyorsunuz:84::63:

Back
X