Sagol canim. Su muhallebideki yumurtanin fonksiyonu nedir? Neden konuyo?2.5 su bardağı süt
3 yemek kaşığı toz şeker (tepeleme dolu)
3 yemek kaşığı un buda (tepeleme dolu)
1 yumurta
200 gram labne peyniri (1 paket)
Bütün malzemeleri pişiriyoruz ılıyınca labneyi koyuyoruz mikserle çırpın pürüzsüz oluyor. Gerçi bu aşamaları zaten biliyosundur.
Kekini ıslatırken de ben 1 su bardağı sütü ısıtıyorum içine 1 yemek kaşığı kahve ve 1 yemek kaşığı şeker koyuyorum. Sanki sütle daha güzel oluyor fakat isterseniz 3ü 1 aradayla direkt suyla da ıslatılabilir.
Umarimm guzel olur yaa.. birsuru oldu cope giderse uzulcem : (Krema kendini toplamaya başladı bile. Akşama bakacağız...
Bende de bayağı endişe var. İnşallah güzel olur. Ben de dolabı açınca bakıp bakıp geçiyorum.Umarimm guzel olur yaa.. birsuru oldu cope giderse uzulcem : (
Sagol canim. Su muhallebideki yumurtanin fonksiyonu nedir? Neden konuyo?
Hadi ya.. ben yumurta koymadim:)Rica ederiim :) Yumurta kıvam vermek için koyuluyor aslında kremalara. Hemde daha rahat sürülmesi için.
Ben iki yumurta sarısı koydum. Labne katana kadar kıvamı iyiydi. Sonra civiklasti. Şimdi baktım toplanmış aksamı iple çekiyorumHadi ya.. ben yumurta koymadim:)
Ohff sinirim bozulduBende de bayağı endişe var. İnşallah güzel olur. Ben de dolabı açınca bakıp bakıp geçiyorum.
Iste nolduysa labneden sonra oldu.. bakalim yapcak bise yok artik ne cikarsa onu yiycezBen iki yumurta sarısı koydum. Labne katana kadar kıvamı iyiydi. Sonra civiklasti. Şimdi baktım toplanmış aksamı iple çekiyorum
Hadi ya.. ben yumurta koymadim:)
Güzel olur güzel... 10 dakika da cirptim ha.Iste nolduysa labneden sonra oldu.. bakalim yapcak bise yok artik ne cikarsa onu yiycez
Güzel olur güzel... 10 dakika da cirptim ha.
Bende o kadar cirptim:)Güzel olur güzel... 10 dakika da cirptim ha.
Insallah canimNeyse olsun bir dahakine koyarsın artık :) dolapta iyice dinlenirse biraz toparlar diye düşünüyorum.
Insallah canim
Aslinda kiz kardesim hamile cok sever.. ona vermeyi dusunuyorum kucuk borcami.. kendim test edeyimde onay verirsem yarin gotururum zaten oruc degil yer..Hatta kalırsa eğer yarına daha dinlenmiş ve güzel olur
Aslinda kiz kardesim hamile cok sever.. ona vermeyi dusunuyorum kucuk borcami.. kendim test edeyimde onay verirsem yarin gotururum zaten oruc degil yer..
Sagol tatlim amin isteyen herkese nasib etsin RabbimAllah kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel düşünmüşsün
Daha ne olsun...Buarada kizlar benim menu degisti:) malum tatli yapayim derken yemek yapmadim.. vakit var ama canimda istemedi yapmak.. esim adana durum alcak.. corbada var tatlida yaptik sukur:))
Çok güzel düşünmüşsün inşallah süper güzel olur.Aslinda kiz kardesim hamile cok sever.. ona vermeyi dusunuyorum kucuk borcami.. kendim test edeyimde onay verirsem yarin gotururum zaten oruc degil yer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?