Bugün ne pişirsem?

Of of o menü çok iyiymiş. Ev yapımı lavaş he.

Of of o menü çok iyiymiş. Ev yapımı lavaş he.
Evet küçüğün elinde lavaş gezdi tüm gün evi yarın böyle detaylı şeyler değilde basit şeyler yapıp

Ev işine vakit ayırmak gerek :)

Sizin menüleri takip edemedim eminim güzeldir

Dün benim menüde parmak kebabı vardı hatice ablaya selam olsun burdan tontriko
Yanina o kadar çok konuştunuz ki patates püresi yaptım canım cekti pilav geldi komşudan ezogelin çorbam vardı evvelsi günden koz patlıcan salatası bir de cacık ne çok yemişiz beeeee datlı bugün bende yapcam tiramisu dediniz yine canimi cektirdiniz kocam kalburabastı istiyor oyyyyyyyy oyyyyyyyy

Ya dun valla corba durum tiramisu oldu.. esim kadayif almis birde.. cok yeyincede kotu oluyo : (

Valla tiramisu süper olmuştu yalan yok. İki üç kaşık yedim tabi ancak diyet affetsin. Ama yanında şekersiz Türk kahvesi vardı. Kaşık da tatlı kaşığı tabi. bugün de yemeyi dört gözle bekliyorum.
Menumde ise çorba belli değil büyük ihtimalle şehriye çorbası olur düzenli yazayım.
Sen
Şehriye çorbası (belki)
Kadınbudu köfte
Kremalı patates
Salata/turşu
Üzüm hoşafı
Tiramisu

Ya dun valla corba durum tiramisu oldu.. esim kadayif almis birde.. cok yeyincede kotu oluyo : (
Ben çoğunlukla salata cacık çorba bir kaşık et bir kaşık püre yedim ama su da içince fazla geliyor insana afiyet olsun size de güzel menü olmuş bugün dünden kalanlar yenecek yanına tarhana belki bisey daha ister kocam bakalım akşama dogru

Afiyet olsun arada bir yenir böyle o kadar kasmamak lazım sonuçta güzel menü kremalı patatesi deneyeceğim bir dahakine bende

Oylede gozler ac olunca sofrada dolunca.. sunuda yeyim sunuda abartiyoz sonrada mide rahatsiz oluyo.. bende dikkat edicem artik.. hani zayiflamak icin degil benimkisi ana rahatsiz ediyo sonradan

Afiyet olsun arada bir yenir böyle o kadar kasmamak lazım sonuçta güzel menü kremalı patatesi deneyeceğim bir dahakine bende
Bunlardan da ancak bir kaşık yerim ki. Kremalı patates sağlam kalorilidir. Bir köfte bir iki kaşık da patates bana yeter. Hemen doyuyorum zaten. Kremalı patatese mutlaka şans ver enfes oluyor

Oylede gozler ac olunca sofrada dolunca.. sunuda yeyim sunuda abartiyoz sonrada mide rahatsiz oluyo.. bende dikkat edicem artik.. hani zayiflamak icin degil benimkisi ana rahatsiz ediyo sonradan
Aynen öyle gerçekten aslında normal zamanda az çorba az et ile doyabilen ben ramazan Ayı geldiğinde gözüm çeşit arıyor resmen gerçekten sonrası tam bir felaket uyumak istiyorum bu defa eşim kahve çay meyve istiyor haklı olarak hem çalışıp hem oruç tutuyor ona kıyıp yatamiyorum da

Bunlardan da ancak bir kaşık yerim ki. Kremalı patates sağlam kalorilidir. Bir köfte bir iki kaşık da patates bana yeter. Hemen doyuyorum zaten. Kremalı patatese mutlaka şans ver enfes oluyor
Tarif alalim bir kaşık yenir bencede

Tarif alalim bir kaşık yenir bencede
Orta boy üç patatesi ince ince yarım ay dograyalim. Bir kenarda bir paket kremalı çok az su ya da sütle açalım. Ben içine bir çay kaşığı un da katıyorum. Patatese bir diş sarımsak ekleyelim tuz karabiber atıp karıştıralım. Sonra kremayi döküp iyice yedirelim. Sonra yallah fırına. Üzeri kızarınca biraz kaşar rendeleyelim. Kızarınca nam nam... Fırın derecesi söylemiyorum takribi 200 derece olur. Benim fırın geç pişiriyor maksimuma koyuyorum herkesin fırını farklı.

Ya meyve vs hic yiyemiyorum ben.. dondurmaya pastaya gomulunce ramazanda bu yuzden rejim yapmak zor is.. cunku tum gun ac gezince aksam doysan bile frenlemek zor oluyo

Patates nişastalı un koyma bence fazlaca kalorili zaten bu kısmı güzel biseye benziyor yapalım yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…