Bugün ne pişirsem?

Canım o giden kilo değil ödem işte ilk etapta çok gider sonra gram gram gider çünkü yağ yakmak isteyen sporsuz ve kalori hesabı olmadan gitmeyen bisey
Ben sporumu yapıyorum hihi.. Az yiyorum. Ekmegi bir dilim yiyorum. O gün tatlı yiyeceksem meyve yemem meyve yiyeceksem tatlı yemem. Masadan doymadan kalkarım. Bende giden ödem değildi sadece sanırım. Bayağı fark etti.

Aslında kimyon gaz giderici olduğu için kuru fasulye ve boyuta koyulması tavsiye edilir damak tadıyla alakalı bir durum bende koyabilirim yani severim

Ahahahaha kokoreç tozu ha vay ufaklık vayyy
Kimyonu her şeye katarim çok da severim... Kuru fasulyeye çok yakışır.

Ramazanda vermeye devam yani
Senin verdi gün döner tarifini dün yaptım ama streç filmi kitap büyüklüğünde açtım kağıt gibi serdim içine harcı

Streç filmin arasında kalan harcın oklava ile üzerinde düzenleyip ince hale getirdim öyle attım buzluğa

Çabuk dondu sonra buzlukta alıp o büyük tabakayı elimle kirdirip hemen tavaya attım çok güzel oldu
Aklinda olsun hemen yaptığın gün yersin bı gece buzlukta bekletme ne de gerek kalmaz
Ak

Ben ekmeği de azaltmistim ama bunun eşliğinde normalde rahat bı ekmek yiyen bı insanım ben benim yediğini bı başkası yedek benden fazla olurdu herhalde

Beyaz ekmeği kestigim an eksilmeye başlıyorum ben
Beyaz ekmeği kestigim ay 4 buçuk kilo vermiştim ödemle birlikte yalnız tekrar yeme fazla aynısını geri aliyorsun

Kalin olmadi mi ole?

Olabildiğince ince yapmaya çalıştım ama çok da ince olmadı

Oklava ile çok inceltseydim bayağı ince olurdu aslında steecten da taşmasın diye çok da incelemedim
Diger turlu baya ince oluyo ama.. kesmeye bagli gerci...ben toptan alinca kiymayi yspmistim.. simdi sksnca cikariyorum

Ben sporumu yapıyorum hihi.. Az yiyorum. Ekmegi bir dilim yiyorum. O gün tatlı yiyeceksem meyve yemem meyve yiyeceksem tatlı yemem. Masadan doymadan kalkarım. Bende giden ödem değildi sadece sanırım. Bayağı fark etti.
Ama senin odem gitti artik sonra giden yavas ama kalici kilodur zaten yagdan gider

Yine yiyorum ama eskisinden az yiyorum avuç içi kadar yiyorum sadece pide beyaz ekmek
Zaten tamamen kesme sakın ilk başta çok kilo veriyor bir süre sonra ekmeksiz tadı olmuyor yiyeyim dediğinde yine alıyorsun az sürekli yemeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…