Bugün ne pişirsem?

Ya meyve vs hic yiyemiyorum ben.. dondurmaya pastaya gomulunce ramazanda bu yuzden rejim yapmak zor is.. cunku tum gun ac gezince aksam doysan bile frenlemek zor oluyo
Işte o kısımda tatlı yok bende karpuz yiyorum bazen bazen yemiyorum yada meyveyi sahurda yiyorum bu gece sadece karpuz yedim mesela bir bardak da çay

Patates nişastalı un koyma bence fazlaca kalorili zaten bu kısmı güzel biseye benziyor yapalım yiyelim
Olmasa da olur tabi minnak bir kaşık ekliyorum şart değil. Gel gelelim o kremanin kalorisiyle un çok masum. Eğer krema çok ağır gelirse sütle de yapabilirsin. Krema olmayınca sütle yapıyorum. Aybi ölçüyü bir bardak sütle. O da olur.

Ya çok nadir yenebilir yanında salatayla bir kaç dilim bence o kadar kasmaya gerek yok

Canım akşam dediğin gibi yaptım az su koydum hepsini çekti az da kimyon atmıştım bayıldım sagol:)

Geçen bı arkadaş kuru fasulyeye de koyarım demişti bizim evde kimyon un adı kokoreç tozu

Eğer et varsa yemekte oğlum anne kokoreç tozu getirsene der
Aslında kimyon gaz giderici olduğu için kuru fasulye ve boyuta koyulması tavsiye edilir damak tadıyla alakalı bir durum bende koyabilirim yani severim

Ahahahaha kokoreç tozu ha vay ufaklık vayyy

Çok sıkı bı diyet olmadan 4-5 kilo gitti tuzsuz bende stres eşliğinde çok güzel gidiyor kilolar :/
Canım o giden kilo değil ödem işte ilk etapta çok gider sonra gram gram gider çünkü yağ yakmak isteyen sporsuz ve kalori hesabı olmadan gitmeyen bisey

Canım o giden kilo değil ödem işte ilk etapta çok gider sonra gram gram gider çünkü yağ yakmak isteyen sporsuz ve kalori hesabı olmadan gitmeyen bisey
Ben ekmeği de azaltmistim ama bunun eşliğinde normalde rahat bı ekmek yiyen bı insanım ben benim yediğini bı başkası yedek benden fazla olurdu herhalde

Beyaz ekmeği kestigim an eksilmeye başlıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…