- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Işte o kısımda tatlı yok bende karpuz yiyorum bazen bazen yemiyorum yada meyveyi sahurda yiyorum bu gece sadece karpuz yedim mesela bir bardak da çayYa meyve vs hic yiyemiyorum ben.. dondurmaya pastaya gomulunceramazanda bu yuzden rejim yapmak zor is.. cunku tum gun ac gezince aksam doysan bile frenlemek zor oluyo
Olmasa da olur tabi minnak bir kaşık ekliyorum şart değil. Gel gelelim o kremanin kalorisiyle un çok masum. Eğer krema çok ağır gelirse sütle de yapabilirsin. Krema olmayınca sütle yapıyorum. Aybi ölçüyü bir bardak sütle. O da olur.Patates nişastalı un koyma bence fazlaca kalorili zaten bu kısmı güzel biseye benziyor yapalım yiyelim
Ya çok nadir yenebilir yanında salatayla bir kaç dilim bence o kadar kasmaya gerek yokOlmasa da olur tabi minnak bir kaşık ekliyorum şart değil. Gel gelelim o kremanin kalorisiyle un çok masum. Eğer krema çok ağır gelirse sütle de yapabilirsin. Krema olmayınca sütle yapıyorum. Aybi ölçüyü bir bardak sütle. O da olur.
İşte boş yapmıyorum yanına köfte de oluyorYa çok nadir yenebilir yanında salatayla bir kaç dilim bence o kadar kasmaya gerek yok
Izgara yenirİşte boş yapmıyorum yanına köfte de oluyor
En kalorilisi kadınbuduIzgara yenir
En kalorilisi kadınbuduama çok yakışıyorlar ya normalde köfteyi yağsız ızgara yaparım hep.
Ssss aramızda
Kilo veriyo musun peki?Işte o kısımda tatlı yok bende karpuz yiyorum bazen bazen yemiyorum yada meyveyi sahurda yiyorum bu gece sadece karpuz yedim mesela bir bardak da çay
Canım akşam dediğin gibi yaptım az su koydum hepsini çekti az da kimyon atmıştım bayıldım sagol:)Ben susuz yapıyorum oda çok lezzetli geliyor bana salçayı soğanı kavuruyorsun
Patatesleri biraz kalın elma dilimi yapıp üzerine koyuyorsun içine yarım su bardağı su en kısık ateşte pişiriyorsun
Piştiginde içinde su kalmıyor salça ve soğanlı oluyor
Yemek yapamadığım zaman kurtarıcıdır kendisi ayrıca oğlum eşim de sever
Afiyet olsun kimyon u köfte ve etli yemekler hariç kullanmam ben ama deneyyeum bakayim bende :)Canım akşam dediğin gibi yaptım az su koydum hepsini çekti az da kimyon atmıştım bayıldım sagol:)
83 le başladım 68 oldum ramazanın ilk haftasıyla birlikte 1 buçuk kilo verdim 2 haftada 3 kilo daha verip mezun olcamKilo veriyo musun peki?
Patatese kimyon çok yakışır yalnız tavuğa da ben kimyon sever olduğum içinAfiyet olsun kimyon u köfte ve etli yemekler hariç kullanmam ben ama deneyyeum bakayim bende :)
Geçen bı arkadaş kuru fasulyeye de koyarım demişti bizim evde kimyon un adı kokoreç tozuPatatese kimyon çok yakışır yalnız tavuğa da ben kimyon sever olduğum için
Çok sıkı bı diyet olmadan 4-5 kilo gitti tuzsuz bende stres eşliğinde çok güzel gidiyor kilolar :/böyle diyet olmaz ızgara köfte yap
Aslında kimyon gaz giderici olduğu için kuru fasulye ve boyuta koyulması tavsiye edilir damak tadıyla alakalı bir durum bende koyabilirim yani severimGeçen bı arkadaş kuru fasulyeye de koyarım demişti bizim evde kimyon un adı kokoreç tozu
Eğer et varsa yemekte oğlum anne kokoreç tozu getirsene der
Canım o giden kilo değil ödem işte ilk etapta çok gider sonra gram gram gider çünkü yağ yakmak isteyen sporsuz ve kalori hesabı olmadan gitmeyen biseyÇok sıkı bı diyet olmadan 4-5 kilo gitti tuzsuz bende stres eşliğinde çok güzel gidiyor kilolar :/
Bir tane yerim zaten başka yemem. Eşim çok istedi ya. Yoksa bezelye yapacaktım bugün.böyle diyet olmaz ızgara köfte yap
Ben ekmeği de azaltmistim ama bunun eşliğinde normalde rahat bı ekmek yiyen bı insanım ben benim yediğini bı başkası yedek benden fazla olurdu herhaldeCanım o giden kilo değil ödem işte ilk etapta çok gider sonra gram gram gider çünkü yağ yakmak isteyen sporsuz ve kalori hesabı olmadan gitmeyen bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?