- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Squat yap pilates hareketlerine bak birde çok zorlamayan ama sıkılaştıran sporlarMaalesef ayni canim..5 aydir spora baslayamadim bi mesela.. sıkı fit zayıf kulaga guzel geliyo.. ama saglik sorunlarim cikti benimde o yuzden baslayamadimda
Göreve geri dönüyorsun yani neyseki tatil giriyor arayaÖğretmenim canım.
Yeter yeter sen azimle devam et yeterki yaparsın bırakma amaİns tuzsuzum son 5 yılın rekorunu kırdım 75 ile daha da ins göreceğim 65 yeter bana
ohaaaaaaaaaaaaa bugün bende yapayım bari yaaaaa tiramisu yapıldı akşama beni bekliyor kocama da kalburabastı yaptım çok güzel olmus dedi ben yiyemedim bugün nasipseKız kızartma yapıyorsan yanına domates sosu da olacak. Kabak patlıcan biber patates kizaracak. Ekmegin üzerine hepsini sırayla koyacaksın sonra üzerine sos ekleyeceksin. Ben buna lezzet dağı diyorum. Sonra nam nam yiyeceksin misss.
Squat popo buyutmuyo mu:)Squat yap pilates hareketlerine bak birde çok zorlamayan ama sıkılaştıran sporlar
Yoook sikilastiriyor sekle sokuyorSquat popo buyutmuyo mu:)
Ben squat popoyu buyutuyo skilastiroyo diye biliyorum.. popo guzelde sadece sevisirken:)) kiyafetten cikinca sevmiyorum:)Yoook sikilastiriyor sekle sokuyor
Şekle soktu benimkini valla kıyafetten falanda çıkmıyor ayrıca ve sıklaştıBen squat popoyu buyutuyo skilastiroyo diye biliyorum.. popo guzelde sadece sevisirken:)) kiyafetten cikinca sevmiyorum:)
Peki ne kdr yapiyosun mesela?Şekle soktu benimkini valla kıyafetten falanda çıkmıyor ayrıca ve sıklaştı
Valla tatlım uydurdum ben bunu ahahahah ama güzel olmus@tuzsuz_ruh kalbura basti tarifi versene bi zahmet? Tam tutuyosa tarif.. ben serbetli tatli pek beceremiyorum maalesef..
Bugün gidip geldim. Yoruldum ya paslanmisim. İlk gün olduğu için anlayışlı oldular. Haftaya minnak beyle gideriz.Göreve geri dönüyorsun yani neyseki tatil giriyor araya
Her gün arttırdım ben 30 'la başka 40 50 60 bir gün ara ver sonra 70 80 90 100 yaptığında bir gün daha ara ver sonra 100 100 devamPeki ne kdr yapiyosun mesela?
Ana sınıfı mı pekiBugün gidip geldim. Yoruldum ya paslanmisim. İlk gün olduğu için anlayışlı oldular. Haftaya minnak beyle gideriz.
Yok bebeeem. Lise ogretmeniyim ben. Dersler bitti ama bana idari görev verdiler. Biraz çalışıp geldim. Haftaya tam gün duracaksın dediler bakalım. Oğlana bugün babası baktı ben gelene kadar.Ana sınıfı mı peki
Gobek sklastrma mekikten mi geciyo hep peki?Her gün arttırdım ben 30 'la başka 40 50 60 bir gün ara ver sonra 70 80 90 100 yaptığında bir gün daha ara ver sonra 100 100 devam
Haftaya kapanıyor sonra iki hafta seminer var dimi haftaya kolay olur daha yanında götürünce aklın kalmaz en azindanYok bebeeem. Lise ogretmeniyim ben. Dersler bitti ama bana idari görev verdiler. Biraz çalışıp geldim. Haftaya tam gün duracaksın dediler bakalım. Oğlana bugün babası baktı ben gelene kadar.
Sadece mekik işe yaramıyor ama sıkılaştırıyor plank yapabilirsen bi bak o baya faydalı birde karnını sıkarak otur dur faydası olurGobek sklastrma mekikten mi geciyo hep peki?
Ben nefesimi tutuyorum skarak oturim diye..ben zaten sklassin istiyorum.. plankta zor yaa.. o kdr skici geliyo bu hareketler : (Sadece mekik işe yaramıyor ama sıkılaştırıyor plank yapabilirsen bi bak o baya faydalı birde karnını sıkarak otur dur faydası olur
Bi başladın mı yapmadan duramazsın bölgesel çalışacaksın bacak kalça popo göbek toplasan 30 dakikanı almazBen nefesimi tutuyorum skarak oturim diye..ben zaten sklassin istiyorum.. plankta zor yaa.. o kdr skici geliyo bu hareketler : (
Son soru .. isinma soguma hareketi yapiyo musun?Bi başladın mı yapmadan duramazsın bölgesel çalışacaksın bacak kalça popo göbek toplasan 30 dakikanı almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?