Bugün ne pişirsem?

İns tuzsuzum son 5 yılın rekorunu kırdım 75 ile daha da ins göreceğim 65 yeter bana
Yeter yeter sen azimle devam et yeterki yaparsın bırakma ama
ohaaaaaaaaaaaaa bugün bende yapayım bari yaaaaa tiramisu yapıldı akşama beni bekliyor kocama da kalburabastı yaptım çok güzel olmus dedi ben yiyemedim bugün nasipse

@tuzsuz_ruh kalbura basti tarifi versene bi zahmet? Tam tutuyosa tarif.. ben serbetli tatli pek beceremiyorum maalesef..
Valla tatlım uydurdum ben bunu ahahahah ama güzel olmus

Bir bardak yoğurt bir kaşık tereyağı bir bardaktan iki parmak eksik zeytinyağı kalan yerine içme suyu 1 paket kabartma tozu bir kaşık karbonat çok az sirke ekledim ununu alabildiğine koydum kulak memesi kıvamında şerbeti 3 bardak şeker 4 bardak su bir dilim limon 10 dakika kaynattım aldım oda sıcaklığına getirdim kalburabastiyi sekillendirdim 200 derece de attım benim firin o sıcaklıkta güzel pişiriyor güzelce kızarttım açık renk olmayacak çıkardım fırından 5 dakika sonra şerbeti gezdirdim üstüne 3 saate falan güzelce çekmişti serbeti

Yok bebeeem. Lise ogretmeniyim ben. Dersler bitti ama bana idari görev verdiler. Biraz çalışıp geldim. Haftaya tam gün duracaksın dediler bakalım. Oğlana bugün babası baktı ben gelene kadar.
Haftaya kapanıyor sonra iki hafta seminer var dimi haftaya kolay olur daha yanında götürünce aklın kalmaz en azindan

Ben nefesimi tutuyorum skarak oturim diye..ben zaten sklassin istiyorum.. plankta zor yaa.. o kdr skici geliyo bu hareketler : (
Bi başladın mı yapmadan duramazsın bölgesel çalışacaksın bacak kalça popo göbek toplasan 30 dakikanı almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…