Maalesef ayni canim..5 aydir spora baslayamadim bi mesela.. sıkı fit zayıf kulaga guzel geliyo.. ama saglik sorunlarim cikti benimde o yuzden baslayamadimda
Bende istiyorum yuzme.. tum vucudu calistiriyo bi kere guzel bi spor.. neden yapamiyosun ditet vs?Bende şuan diyet spor yapamıyorum yasak
Bakalım yüzmeye başlarım yaza
Bende istiyorum yuzme.. tum vucudu calistiriyo bi kere guzel bi spor.. neden yapamiyosun ditet vs?
Öğretmenim canım.Ne iş yapıyorsun canım
Of of.. kaç aydır karışık kızartma çekiyor canım.Kizlar benim menumde
Karisik kizartma
Tavuk kizartma
Yogurt corbasi
Buskivili yas pasta
Var,....
Anladimda diyet niye yasak ki?Tedavi görüyorum
Anladimda diyet niye yasak ki?
Kilon normalse zaten sabit kalmakta marifet.. ol tedavini kilo verilir yeterki azim olsunCanım bilmiyorum
Dengeli ve düzenli beslen
Bol su iç dedi
Kilo almıyorum 2 yıldır
Ama vermiyorum da
Aldım alacağım kadar gerçi
Kilon normalse zaten sabit kalmakta marifet.. ol tedavini kilo verilir yeterki azim olsun
Kizartmayi cok seviyorum.. aslinda bugun et haslama yapicaktim ama komsumla konusurken laf kizartmaya geldi ve menumu degistirdim.. cok severim kizartma hergun olsa yerim.. ama bi de ekmeksiz yenmiyor ki gavurrrrrrrOf of.. kaç aydır karışık kızartma çekiyor canım.eline sağlık menü güzel.
İns tuzsuzum son 5 yılın rekorunu kırdım 75 ile daha da ins göreceğim 65 yeter banaZaten tamamen kesme sakın ilk başta çok kilo veriyor bir süre sonra ekmeksiz tadı olmuyor yiyeyim dediğinde yine alıyorsun az sürekli yemeye devam et
Üzerine sarımsaklı domates sosu yapacaksın bir de of of of... Ekmeksiz olmaz... Epeydir yapmiyorum bir de. Kızartma yaparsam bir iki dilim yiyorum.Kizartmayi cok seviyorum.. aslinda bugun et haslama yapicaktim ama komsumla konusurken laf kizartmaya geldi ve menumu degistirdim.. cok severim kizartma hergun olsa yerim.. ama bi de ekmeksiz yenmiyor ki gavurrrrrrr
Ağzımin suları akıyor benim yaaa çok cnm istedi :)) yapsam mı ki :)Üzerine sarımsaklı domates sosu yapacaksın bir de of of of... Ekmeksiz olmaz... Epeydir yapmiyorum bir de. Kızartma yaparsam bir iki dilim yiyorum.
Kız kızartma yapıyorsan yanına domates sosu da olacak. Kabak patlıcan biber patates kizaracak. Ekmegin üzerine hepsini sırayla koyacaksın sonra üzerine sos ekleyeceksin. Ben buna lezzet dağı diyorum. Sonra nam nam yiyeceksin misss.Ağzımin suları akıyor benim yaaa çok cnm istedi :)) yapsam mı ki :)
Tabi canim sarimsaksiz domatessiz olur mu... ayyy ya sende yarin yap bari cok canin istedi kotu oldum simdi bakkkÜzerine sarımsaklı domates sosu yapacaksın bir de of of of... Ekmeksiz olmaz... Epeydir yapmiyorum bir de. Kızartma yaparsam bir iki dilim yiyorum.
Vuuu menü güzel. Gerçi tarhana çorbası sevmem ama o kadar olur. Ellerine sağlıkBu akşam
Tarhana çorbası
Sucuk döner
Patates püresi
Pilav
Salata
Turşu
Haşhaşlı börek
Creme ole tatlı
Yaa kizlar acaba yazmasak mi ne pisirdigimizi kotu oldum herkesin cani istemis amaaaAğzımin suları akıyor benim yaaa çok cnm istedi :)) yapsam mı ki :)
Yok kız benim canım her şeyi ister sen bana bakma.Tabi canim sarimsaksiz domatessiz olur mu... ayyy ya sende yarin yap bari cok canin istedi kotu oldum simdi bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?