Ben de İstanbul'dayım uçağıma atlayıp geliyorumSaolasın canım ankaradayım beklerim
Ne yapalım canım varsıl değiliz ancak süpürgeye binip gelebilirim.
Uçan halı yok mu daha konforlu olurdu aslındaNe yapalım canım varsıl değiliz ancak süpürgeye binip gelebilirim.
Ancak uçan kilim olurUçan halı yok mu daha konforlu olurdu aslında
Severim yanina da dogme pilavi himmmm mis misssssssMersin. Vayy sever misin
E yapayım bari bir gün sanaSeverim yanina da dogme pilavi himmmm mis misssssss
Sagol canim yemis kadar oldummmmE yapayım bari bir gün sana
Eline sağlık. Tavuğu nasıl yaptın?Bende de
Mercimek çorbası
Kaşarlı tavuk
Bulgur pilavı
Patates kızartması vardı.
Oyy canım benimm saolasınn dolma da sarma da hiç ayırmamEllerine sağlık
Eşim çok severSarma ve taze fasulyeye bayılırım...
Ellerine sağlık...
Sen baya hamaratmışsın yav maşallahRica ederim ne demek
Dolmanın yanına patates kızartma yoğurtlu yaptım
Nefisti
Eline sağlık. Tavuğu nasıl yaptın?
Valla yaptım domatesli hemde çok güzel oldu yarim tavuk bulyon kattım içine benimkide yedi baktım kaşarlari dolduruyor içine ben tedbiren tarhanayı da götürmüştüm halbuki sofraya ahahahahah yedi bitirdi kaseyiYapımı çok kolay ki.. yirmi dakikada hazır olur taş catlasa. İçine et suyu veya bulyon koymani tavsiye ederim fakat.
He şey gibi cordon bleu gibi. Güzel olur eline sağlık.Sağolasın :) Tavuk göğsünün içine ince kesilmiş kaşar peynirini sarıp kürdanla tutturup, yumurta ve galeta unuyla kızartılıyor
Afiyet olsun canım. Ben ilk yaptığımda hiç umitlenmemistim. Yaptım üzerine kaşar rendelenim bir tattık ki şahane.. Tekrar yapınca eşim çok sevindi. Ama kasarsiz daha çok beğendi o. Sen domatesi de mi kozledin?Valla yaptım domatesli hemde çok güzel oldu yarim tavuk bulyon kattım içine benimkide yedi baktım kaşarlari dolduruyor içine ben tedbiren tarhanayı da götürmüştüm halbuki sofraya ahahahahah yedi bitirdi kaseyiBende çok beğendim çok güzel oldu sağol canım onerin icin
Benim bir de sürpriz kabak çorbam var. Özel misafir çorbam. Kimse kabaktan olduğuna inanmıyor. Şimdiye kadar kime yaptıysam bayila bayila yedi. Onun da tarifini yazarım bir ara.Valla yaptım domatesli hemde çok güzel oldu yarim tavuk bulyon kattım içine benimkide yedi baktım kaşarlari dolduruyor içine ben tedbiren tarhanayı da götürmüştüm halbuki sofraya ahahahahah yedi bitirdi kaseyiBende çok beğendim çok güzel oldu sağol canım onerin icin
Ya bu yemekten bende yapmistim ama kizartirken heryer yag oldu bi daha da yapmadim ama cok guzel oluyor ellerine saglikSağolasın :) Tavuk göğsünün içine ince kesilmiş kaşar peynirini sarıp kürdanla tutturup, yumurta ve galeta unuyla kızartılıyor
He şey gibi cordon bleu gibi. Güzel olur eline sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?