- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Eline sağlık canım çok güzel oluyor bu kurabiyeServis yaparken uzerine hindistan cevizi himmmm cok guzel oluyor valla
Evet canim gercekten de cok guzel oluyor serbetli bi kurabiye kahvenin yanina cok guzel gidiyorEline sağlık canım çok güzel oluyor bu kurabiye
Valla ben yapmıyorum bulduğum yerde bir tane yiyorum tehlikeli çünkü evde olursa çok yedirirEvet canim gercekten de cok guzel oluyor serbetli bi kurabiye kahvenin yanina cok guzel gidiyor
Aynen bende yaptim mi koca tepsiyi yiyebiliyorum o kapasite var yaniValla ben yapmıyorum bulduğum yerde bir tane yiyorum tehlikeli çünkü evde olursa çok yedirir
Bir tepsi miAynen bende yaptim mi koca tepsiyi yiyebiliyorum o kapasite var yani
Yaaa benim sevdigim seylere hic sinirim yok.. mesela serbetli tatli hic sevmem baklava sekerpare filan bazen esim zorla yedirmeye calisir gider lavaboda geri cikaririm.. ama sevdigim seyler olunca gozum donuyor ekmek patates kola ve daha bir suru seyyyyyyBir tepsi mi
Kola içme yahu patates ye ama kola içme nerdeyse 3 yıldan fazla zamandır kola almıyorum içmiyorum sadece misafir gelirse bir litre alıyorum içen içiyor içilmeyeni döküyorumYaaa benim sevdigim seylere hic sinirim yok.. mesela serbetli tatli hic sevmem baklava sekerpare filan bazen esim zorla yedirmeye calisir gider lavaboda geri cikaririm.. ama sevdigim seyler olunca gozum donuyor ekmek patates kola ve daha bir suru seyyyyyy
Ya biliyorum cok zararli ama elimde degil simdi zaten hamilelikten dolayi eve almiyorum sadece bir yere gidersem ama hamile degilken helede hava sicakken gunde 2 litre iciyorum.....Kola içme yahu patates ye ama kola içme nerdeyse 3 yıldan fazla zamandır kola almıyorum içmiyorum sadece misafir gelirse bir litre alıyorum içen içiyor içilmeyeni döküyorum
Limonata yap kendin hayatta icmem bir lokmasi bile rahatsiz ediyor beni sık kendini birak canina kemiklerine yazıkYa biliyorum cok zararli ama elimde degil simdi zaten hamilelikten dolayi eve almiyorum sadece bir yere gidersem ama hamile degilken helede hava sicakken gunde 2 litre iciyorum.....
Canim buzluga limon ve portakal kattim arada cikarip onlari icecek yapiyorum ama koladan da vazgecemiyorum isteLimonata yap kendin hayatta icmem bir lokmasi bile rahatsiz ediyor beni sık kendini birak canina kemiklerine yazık
Offf süpersin
Vallahi geç bu gençlik sağlık geri gelmiyor yaparsın evladın olacak bak kendin için degil onun içinCanim buzluga limon ve portakal kattim arada cikarip onlari icecek yapiyorum ama koladan da vazgecemiyorum iste
Insallah canimVallahi geç bu gençlik sağlık geri gelmiyor yaparsın evladın olacak bak kendin için degil onun için
Mısır vardi tursu yesillik köz biberle yaptım. Güzel oldu. Menü çok güzel valla. Ben de geleyim arada kaynarim.Evde haşlanmış nohut yada fasulye varsa onu yapsaydın sende ben çok seviyorum bakliyat salatasını börülce yeşil mercimek nohut kuru fasulye ama en çok börülcekısa zamanda yapayım bende bayadır yapmamıştım
8 kişi ilk etapta gelecek olanlar onlara menüm hazır
köz biber çorbasını yapicam karar verdim
Güveçte türlü
Fırın makarna
Kızartma
Salata
Birde buraya özgü bir yemek var yuvarlama yoğurtlu yapılıyor onu yapicam
Belki yanına bir meze yaparım belki börülce salatası
Tatlı olarak kalburabastı
Gel tabiki büyük ihtimal yaptığım yemeklerin yarısı kalacak 8 kişilik diye başlayıp 18 kişilik yaparım çünkü ben ordu doyurucam gözüyleMısır vardi tursu yesillik köz biberle yaptım. Güzel oldu. Menü çok güzel valla. Ben de geleyim arada kaynarim.
İçinde hindistancevizi topu var mı? Ben bunu çok sever çok yaparım bir ara çok abarttigim için bir süredir yapmıyorum.Servis yaparken uzerine hindistan cevizi himmmm cok guzel oluyor valla
Adamlarımı da getireyim o zamanGel tabiki büyük ihtimal yaptığım yemeklerin yarısı kalacak 8 kişilik diye başlayıp 18 kişilik yaparım çünkü ben ordu doyurucam gözüyle
Getir getir dönüşte yemekleri de götürürsün büyük ihtimal 3 gün yeter sizeAdamlarımı da getireyim o zaman
Zaten her yemekten iki lokma ancak yiyorum bayagi yeter. Mantıklı üç gün kafa rahat olacak miss...Getir getir dönüşte yemekleri de götürürsün büyük ihtimal 3 gün yeter size
Vallahi gözüm doymuyor keşke az yapabilsem geçen annemler geldi 4 kişiyiz yarısı yendi gerisi kaldı bugün yemeklerin doldurdum götürdü muhtemel 2 gün yemişlerdirZaten her yemekten iki lokma ancak yiyorum bayagi yeter. Mantıklı üç gün kafa rahat olacak miss...tuzsuz the Queen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?