- 8 Nisan 2017
- 57.248
- 305.853
- 698
Şuradan keşke bı tikla bı tabak gönderebilseydikEline sağlık... Ben de fasulye istiyorum ya...yapsam eşim pek sevmiyor. Ramazan'dan sonra artık.
Kuru soğan da ne iyi gider yanında... Hele bir de bulgur pilavı da varsa of of...Şuradan keşke bı tikla bı tabak gönderebilseydik
Dünden et güveç vardı çocuklar yemiyor diye ısıtmadim ama çok yedim kurucsoganda böldüm yanına
Yok çocuklar yemiyor bulgur oldu mu o yüzden hep pirinç oluyor bizdeKuru soğan da ne iyi gider yanında... Hele bir de bulgur pilavı da varsa of of...
Keratalar ağızlarının tadını bilmiyor.Yok çocuklar yemiyor bulgur oldu mu o yüzden hep pirinç oluyor bizde
Ben bayılırım. Zalımlar çok güzel yapıyor çorbasını. Ben de yemeğini güzel yaparım yalan yok. Ama sevmeyen de hiç sevmez saygı duyarım. Ben de karpuz sevmem. Tulum peyniri yiyemem.
Kıyamam sana. Nasıl oldun? Dün çok kötüydün.
Benimki de çok severEline sağlık... Ben de fasulye istiyorum ya...yapsam eşim pek sevmiyor. Ramazan'dan sonra artık.
İzmir tulumu yiyebiliyorum. Benim sorunum kokan peynirlerle. Füme peynir de yiyemiyorum. Barbekü sos da yiyemem mesela. Cheddar peyniri de sevmem. Acaba ben peynir mi sevmiyorum.İzmir tulumu yenmez mi kız, şöööyle susamlı sandviç ekmeği ya da baget ekmeğin arasına bol İzmir tulumu, domates, marulu doldur bol tuz ve limon, mmhh...
Kıyamam. Çok normal. İçine atma duygularını bastırma. Allah büyük. Rabbim bu mübarek günlerin hatrına yüzünü güldürür inşallah.Hâlâ öyleyim
İzmir tulumu yiyebiliyorum. Benim sorunum kokan peynirlerle. Füme peynir de yiyemiyorum. Barbekü sos da yiyemem mesela. Cheddar peyniri de sevmem. Acaba ben peynir mi sevmiyorum.
Afiyet olsun.Sahur menüm
Sucuklu kaşarlı tost
Çay
Haşlanmış yumurta
Karpuz peynir zeytin
Domates salatalık
Tereyağ bal
Onun kendine has bir aroması var. Beni rahatsız ediyor. Baharat gibi aromaları severim kori olur kimyon olur tarçın olur hardal vs. Ama bunları sevmiyorum.Çok yoğun tatları sevmiyorsun diyeceğim de cheddarın kaşar peynirinden pek bir farkı yok.
Afiyet olsunAfiyet olsun.
Bende de standart kahvaltılık
Haşlanmış yumurta
Sucuklu yumurta
Poğaça
Çay var... İki çeşit yumurtanim sebebi benim sucuklu yumurta sevmemem. Çünkü eşim sarışını akışkan seviyor. Etrafındaki beyaz yeterince pismiyor yiyemiyorum.
Nispet mi ediyorsun kuzumBende ekmek arası ceviz yaptım yiyorum
Deneyin seveceksiniz
Kilo almak için uğraşıyorum
Afiyet olsun balım. Ayriyeten çiçeklere bayıldığımı söylemek isterim .
Hımmm ben direk kuru kuru yiyorumNispet mi ediyorsun kuzum
Cevizli ekmeği tek basina yemeyeceksin yanında peynir ve zeytin güzel de bir çay olacak.
Etme... Yazık ediyorsun...Hımmm ben direk kuru kuru yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?