Afiyet olsun balım. Ayriyeten çiçeklere bayıldığımı söylemek isterim .
Aynen öyle yyaaaKeratalar ağızlarının tadını bilmiyor.
Missss missssssİzmir tulumu yenmez mi kız, şöööyle susamlı sandviç ekmeği ya da baget ekmeğin arasına bol İzmir tulumu, domates, marulu doldur bol tuz ve limon, mmhh...
Ay bugün ufaklikla okula gittik öldüm öldüm... İşe başladım. Çocuğu da kimseye birakamadim. Peşinden koşturup durdum.Kizlar gunaydin nasilsiniz
Ne is yapiyorsun canim.. cocukla zor olmustur gercektenAy bugün ufaklikla okula gittik öldüm öldüm... İşe başladım. Çocuğu da kimseye birakamadim. Peşinden koşturup durdum.
Öğretmenim canım. Şimdi okulda iş yok gerçi karne zamanı zaten. Oğlanla gidip geldik ama pert oldum kerata yerinde durmadı.Ne is yapiyorsun canim.. cocukla zor olmustur gercekten
Vuu eline sağlık. Meyhane pilavını nasıl yapıyorsun hizuran merak ettiTavuk kizartma
Meyhane pilavi
Cacik
Buskivili pasta
Bulabildin miDüşünüyorum düşünüyorum bi türlü bulamıyorum
Eline sağlık... Mantar çorbası severim de bir yapmak kısmet olmadı bakalım. Taze fasulye yapmadım hala. Zalımlar bir tabak yollayınMantar çorbası
Taze fasulye
Pilav
Rus salatası
Limonata
Eline sağlık... Mantar çorbası severim de bir yapmak kısmet olmadı bakalım. Taze fasulye yapmadım hala. Zalımlar bir tabak yollayın
Ben de menümü yazayım
Şehriye çorbası
Kanat ızgara
Patates( daha nasil yapacağıma karar veremedim. Bir arkadaş salçalı soğanlı yapıyormuş belki onu denerim. Tarif hoşuma gitti)
Közlenmiş patlıcan ve yancilari salatası
Güllaç
Çorba da değişebilir akşam yazarım değişirse.
Ben çok susadım kızlar yaaaa
Allah kolaylik versin canim.....Öğretmenim canım. Şimdi okulda iş yok gerçi karne zamanı zaten. Oğlanla gidip geldik ama pert oldum kerata yerinde durmadı.
Canim tencereye tereyagini katiyorum kucuk kucuk dogranmis sebzeleri sirasiyla aliyorum tencereye sogan kirmizi ve yesil biber domates onlar kavrulunca az biraz salca karabiber tuz katiyorum sonra bulgurunu katip biraz daha kavuruyorum suyunu ekleyip kaynayinca altini kisiyorum ..pisince 1 tatli kasigi kuru nane katiyorum sonra demlenmeye birakiyorum.. demlenince cok guzel oluyor....Vuu eline sağlık. Meyhane pilavını nasıl yapıyorsun hizuran merak etti
Afiyet olsun... ya bende kac gundur yapicam yesil fasulye kizi bi turlu ikna edemiyorum valla ama canim istiyor.....Mantar çorbası
Taze fasulye
Pilav
Rus salatası
Limonata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?