Gecmis olsun.. dinlen bol su ic.. bu su meselesi oyle birseyki vucut kendisi yeniliyor..suan az olan su sonra cogalabilir yaniKizlar heoinize afiyet olsun.. biz bugun arkadastaydik yeni geldik eve..sabah doktorum vardi oraya gittik...bebek iyi ama benim suyum azmis doktor kalkma dinlen is yapma dedi yoksa erken dogum olur dedi.....moralim bozuldu biraz....
1.67 boyum
80 kilo oldum
İnanamıyorum
inan inan,ben de inanamamıştım ama gerçekti,84 olmuşum,boyumuz aynı.Son 10 kiloyu tartıda görmemiştim neredeyse,veriyorum yavaş yavaş,gelsene sende
Insallah canim ya dinleniyirum zaten cok sagolGecmis olsun.. dinlen bol su ic.. bu su meselesi oyle birseyki vucut kendisi yeniliyor..suan az olan su sonra cogalabilir yani
nen bebegim iyi olsunda yatarim yapacak bisey yokkkkk cok sagol canimGeçmiş olsun. Dinlen bol bol ozaman. Bi sen bi bebek önemlisin şuan.
Moralini bozma hiç bebek iyiymiş annesi
Geçmiş olsun canım. Sorun olmaz inşallah. Sen bol bol dinlen. Hava da çok ısındı bu aralar sıcakta gezme.
Diyet mi yapiyon anacimBir tane muz,
2-3 dilim karpuz,
Maden suyu içiyorum şuanda...
Bu kadarcık...
Sahurda hiçbirşey yiyemiyorum...
Zorluyorum kendimi ama nafile...
Sagol canimÇok geçmiş olsun
Diyet mi yapiyon anacim
Al brndende o kadar:) dun aksam 3-4 cesit tatli vardi:) bi corba salata ve tatli yedim:)) sadece tatli uyuyana kadar tatli:) pisman degilimYok canım...
53 kiloyum...
Kiloyla ilgili sıkıntım Yok çok şükür...
İftarda sanırım fazla yükleniyorum yemeğe...
Sahura kadar hazmedemiyorum :))
Al brndende o kadar:) dun aksam 3-4 cesit tatli vardi:) bi corba salata ve tatli yedim:)) sadece tatli uyuyana kadar tatli:) pisman degilim
En son 50 kilo olmustum:) suan bakmiyorum bayram sonu bakarim:)) yer kalmiyo diye basta yiyorum zatenO kadar tatlı yendiğine göre sanırım kilo problemin Yok)
Benim tatlıya yerim kalmıyor...
Datlim geçmiş olsun dün okudum ama yazamadım bol bol su iç ve dinlen lütfen ama suyu bol içSagol canim
En son 50 kilo olmustum:) suan bakmiyorum bayram sonu bakarim:)) yer kalmiyo diye basta yiyorum zaten
3 tane ellerinden oper teyzesi:)Zayifim ama cok fit degilim:) sklasmam lazim bayramdan sonra insallah:)Maşallah...Çok fitsin:)
Çocuk vardı değil mi?
3 tane ellerinden oper teyzesi:)Zayifim ama cok fit degilim:) sklasmam lazim bayramdan sonra insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?