Bugün ne pişirsem?

Bende severim ama revani denememiştim hiç. Ama vazgeçtim tatlıdan şuan :)
Severim ohh iftar olur olmaz lop lop goturcen kocaman kocaman:)))

Niye vazgectin? Baska birsey yapabilirsin

bugun yaptiklarimi iki gun yeruz cunayada supangle yapmayi dusunuyorum..iftara davetliyim oraya goturcem insallah:)

Severim ohh iftar olur olmaz lop lop goturcen kocaman kocaman:)))

Niye vazgectin? Baska birsey yapabilirsin

bugun yaptiklarimi iki gun yeruz cunayada supangle yapmayi dusunuyorum..iftara davetliyim oraya goturcem insallah:)

Kayınvalideme gitcez oraya götürürüm diye düşündüm ama ben düşümürken eşim işten çıkmıştı yetimez diye vazgeçtim bugünlük :)
Aklımızda tatlılar

Yeni uyandım kızlar. Uyku güzel nimet güzel. Biraz topladım kendimi. Hala içim yanıyor ama olsundu. Ya mantı yanına ne yapabilirim? Aklıma bir şey gelmedi

Manti yemeklerin kralicesi biseye gerek yok:)) belki bi corba:)
Eşim sulu seviyor mantıyı. Suyunu çok suzmuyorum sicakken yoğurdunu katıyorum çorba gibi oluyor biraz. Tabi çorba kadar sulu olmuyor. Dolapta dondurulmuş pide vardı onu pisirecegim sanırım.

Kizlar heoinize afiyet olsun.. biz bugun arkadastaydik yeni geldik eve..sabah doktorum vardi oraya gittik...bebek iyi ama benim suyum azmis doktor kalkma dinlen is yapma dedi yoksa erken dogum olur dedi.....moralim bozuldu biraz....

Kizlar heoinize afiyet olsun.. biz bugun arkadastaydik yeni geldik eve..sabah doktorum vardi oraya gittik...bebek iyi ama benim suyum azmis doktor kalkma dinlen is yapma dedi yoksa erken dogum olur dedi.....moralim bozuldu biraz....
Geçmiş olsun canım. Sorun olmaz inşallah. Sen bol bol dinlen. Hava da çok ısındı bu aralar sıcakta gezme.

Geçmiş olsun. Dinlen bol bol ozaman. Bi sen bi bebek önemlisin şuan.
Moralini bozma hiç bebek iyiymiş annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…