- 10 Aralık 2016
- 593
- 902
- 103
Okuldan gelince sipam uyumadı babası da sütlaç istiyordu epeydir. Bir sürü de süt almış. Yapayım bari dedim. Ben de severim adamlarim da sever. Sana da bir kase yolluyorum karşıla bakalım![]()
2 isterim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuldan gelince sipam uyumadı babası da sütlaç istiyordu epeydir. Bir sürü de süt almış. Yapayım bari dedim. Ben de severim adamlarim da sever. Sana da bir kase yolluyorum karşıla bakalım![]()
Menü yıkılıyorYoğurt çorbası
Mantarlı beşamel soslu fırında tavuk
Sebzeli bulgur pilavı
Salata
Tabi ki hemen2 isterim![]()
Himmmmmmm cok guzelmis Allah kabul etsin canimAkşam buraya iftara gideceğiz
O senin teveccühün şekerim...Senin sütlaçlar gibi![]()
Bayilirim eline saglikEki Görüntüle 2154900
Sütlaç bebeklerim pişti...
Allah yardımcın olsun. Tampon ağır...Bugun dunden corba var..yaninada birseyler yaparim.. gene baskosemde 3 cesit tatlilarim var gerci:) cocuklari babalari goturdu kiz uyuyo ortaligi yopladim ondan once ucunu dusari cikardim oynadik az.. biraz sonra kizin yemegini yedirip acele hastanede randevum var. Sonrada acekeyle gelip ancak iftarbugunde biyle gecti.. yarin davetliyim ama ilkaki cocuklara esime yemek yaparim..
Amin tatlim.. Ramazan geldi geciyo bitcek ana cabuk gecti.. yogunluk yorgunluk.. ah bi yatsam iki gun uyanmadan uyusam:)Allah yardımcın olsun. Tampon ağır...
Sağolasın canım...Bayilirim eline saglik
Canin sagolsun hayatimSağolasın canım...sana kalmadı başka sefere artık.
![]()
Dün çok kötüydüm. Hayırlısıyla bitsin artık bile dedim Allah affetsin. Oruç çocuk uykusuzluk pert oldum. Bir de okula gidiyorum ya. Yoksa evde oruç tutmak ne kolaymis..Amin tatlim.. Ramazan geldi geciyo bitcek ana cabuk gecti.. yogunluk yorgunluk.. ah bi yatsam iki gun uyanmadan uyusam:)
Ee tabii:) evde olan birine sorsan o da zor der:) erken kalkinca gun bitmiyo bence zorlasiyo o yuzden.. havalar sicak birdeDün çok kötüydüm. Hayırlısıyla bitsin artık bile dedim Allah affetsin. Oruç çocuk uykusuzluk pert oldum. Bir de okula gidiyorum ya. Yoksa evde oruç tutmak ne kolaymis..
Bu akşam menüde
Şehriye çorbası
Etli patlıcan
Bulgur pilavı
Cacık
Fırın sütlaç var.
Gecmis olsun canimBugun dunden corba var..yaninada birseyler yaparim.. gene baskosemde 3 cesit tatlilarim var gerci:) cocuklari babalari goturdu kiz uyuyo ortaligi yopladim ondan once ucunu dusari cikardim oynadik az.. biraz sonra kizin yemegini yedirip acele hastanede randevum var. Sonrada acekeyle gelip ancak iftarbugunde biyle gecti.. yarin davetliyim ama ilkaki cocuklara esime yemek yaparim..
Sagol hayatimGecmis olsun canim
Himmmmmmm cok guzelmis Allah kabul etsin canim
Hava bey ne yapıyorsunuz kuzum? Burası da yanıyor ufaktan.Bugün hava ısındı kızlar
Yanıyor hava 33°