Bugün ne pişirsem?

Bugun dunden corba var..yaninada birseyler yaparim.. gene baskosemde 3 cesit tatlilarim var gerci:) cocuklari babalari goturdu kiz uyuyo ortaligi yopladim ondan once ucunu dusari cikardim oynadik az.. biraz sonra kizin yemegini yedirip acele hastanede randevum var. Sonrada acekeyle gelip ancak iftar:( bugunde biyle gecti.. yarin davetliyim ama ilkaki cocuklara esime yemek yaparim..

Bugun dunden corba var..yaninada birseyler yaparim.. gene baskosemde 3 cesit tatlilarim var gerci:) cocuklari babalari goturdu kiz uyuyo ortaligi yopladim ondan once ucunu dusari cikardim oynadik az.. biraz sonra kizin yemegini yedirip acele hastanede randevum var. Sonrada acekeyle gelip ancak iftar:KK43: bugunde biyle gecti.. yarin davetliyim ama ilkaki cocuklara esime yemek yaparim..
Allah yardımcın olsun. Tampon ağır...

Amin tatlim.. Ramazan geldi geciyo bitcek ana cabuk gecti.. yogunluk yorgunluk.. ah bi yatsam iki gun uyanmadan uyusam:)
Dün çok kötüydüm. Hayırlısıyla bitsin artık bile dedim Allah affetsin. Oruç çocuk uykusuzluk pert oldum. Bir de okula gidiyorum ya. Yoksa evde oruç tutmak ne kolaymis..

Dün çok kötüydüm. Hayırlısıyla bitsin artık bile dedim Allah affetsin. Oruç çocuk uykusuzluk pert oldum. Bir de okula gidiyorum ya. Yoksa evde oruç tutmak ne kolaymis..
Ee tabii:) evde olan birine sorsan o da zor der:) erken kalkinca gun bitmiyo bence zorlasiyo o yuzden.. havalar sicak birde

Bugun dunden corba var..yaninada birseyler yaparim.. gene baskosemde 3 cesit tatlilarim var gerci:) cocuklari babalari goturdu kiz uyuyo ortaligi yopladim ondan once ucunu dusari cikardim oynadik az.. biraz sonra kizin yemegini yedirip acele hastanede randevum var. Sonrada acekeyle gelip ancak iftar:KK43: bugunde biyle gecti.. yarin davetliyim ama ilkaki cocuklara esime yemek yaparim..
Gecmis olsun canim

Back
X