Bugün ne pişirsem?

Mersinde eşimlerin yazlığı var. İlk gittiğimde temmuz ay'ındaydık. Nefes alamadım ölüyorum sandım bir de balkona çıkıyorum sanki esecek:KK70:
Allah sabır versin iyi dayanıyorsunuz:olamaz:
Hahahahah balkon mu klima lazim klima gercekten cok sicak oluyor temmuz agustos ayi

Bugün dolardaydık
İftar menümüz çok genişti
Değişiklik iyi geldi bana
:KK36:

Eklentiler

• IMG-20180607-WA0077.webp
    IMG-20180607-WA0077.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20180607-WA0059.webp
    IMG-20180607-WA0059.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG-20180607-WA0044.webp
    IMG-20180607-WA0044.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20180607-WA0057.webp
    IMG-20180607-WA0057.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 81
Amin tatlim.. Ramazan geldi geciyo bitcek ana cabuk gecti.. yogunluk yorgunluk.. ah bi yatsam iki gun uyanmadan uyusam:)
Aynı şeyi bende söylüyorum vallahi çok şükür hayırlısıyla bitiyor ama bu yıl baya salladı uykusuzluk
Bugün hava ısındı kızlar
Yanıyor hava 33°
Sıcak mı o 38 derece gellll vatandaş gel sıcak güneş istiyorsan gellll
Nerde yasiyorsunn bilmiyorum ama sen bi de Adanaya gel istersen sicagi bide burdan gorrrr
adana eşittir aydın :duduk: pazara gidicem birde bugün ayvayı yedim sanki :işsiz:

Aynı şeyi bende söylüyorum vallahi çok şükür hayırlısıyla bitiyor ama bu yıl baya salladı uykusuzluk

Sıcak mı o 38 derece gellll vatandaş gel sıcak güneş istiyorsan gellll
adana eşittir aydın :duduk: pazara gidicem birde bugün ayvayı yedim sanki :işsiz:
Ayyyy gercekten cok sicak valla ben pazarimi aksamdan yapiyorum artik yoksa cok sicak dayanilmiyor valla

Canım hayırlısıyla vaktinde doğsun sonra gezersin yine
Aynennn yaaa....dun yardimci abla geldi evin heryerini temizledi.. bugun de kayinvalidem gelicek... esim diyor yat kalma inanki yatmakta cok sıkıyor ama yapacak bisey yok bebegim saglikli olsun da

Nasıl akşamdan pazar biter akşam gidersem burda akşam pazar yok artı köylüler geliyor yoğurt tereyağı kesik alıyorum erken gitmem gerek
Himmmm anladim canim.. bizim burda pazartesi ogleden sonra kuruluyor sali gunu oglen 3 gibi toplaniyor bende o yuzden pazartesi aksam 7 gibi gidiyorum serin oluyor

Back
X