- 7 Ocak 2018
- 27.556
- 80.004
- 598
- 35
Nerde yasiyorsunn bilmiyorum ama sen bi de Adanaya gel istersen sicagi bide burdan gorrrrBugün hava ısındı kızlar
Yanıyor hava 33°
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde yasiyorsunn bilmiyorum ama sen bi de Adanaya gel istersen sicagi bide burdan gorrrrBugün hava ısındı kızlar
Yanıyor hava 33°
Adana'ya yaklaşmak bile yetiyor. Orada yasamadim ama yolculuklarda terminalde verilen mola yetiyorduNerde yasiyorsunn bilmiyorum ama sen bi de Adanaya gel istersen sicagi bide burdan gorrrr
Eki Görüntüle 2154900
Sütlaç bebeklerim pişti...
Hahahahahah yasayan bilirrrrrAdana'ya yaklaşmak bile yetiyor. Orada yasamadim ama yolculuklarda terminalde verilen mola yetiyordu
Sağolasın canım. Tadini merak ediyorum açıkçası.Mükemmel görünüyor...
Ellerine sağlık...
Bayılırım sütlaca...
Nerde yasiyorsunn bilmiyorum ama sen bi de Adanaya gel istersen sicagi bide burdan gorrrr
Hahahahah balkon mu klima lazim klima gercekten cok sicak oluyor temmuz agustos ayiMersinde eşimlerin yazlığı var. İlk gittiğimde temmuz ay'ındaydık. Nefes alamadım ölüyorum sandım bir de balkona çıkıyorum sanki esecek
Allah sabır versin iyi dayanıyorsunuz![]()
Ohhhhh afiyet olsunnnnKomşuma davetliyim kızlar...
Acıktım azcıkın...
Hahahahah balkon mu klima lazim klima gercekten cok sicak oluyor temmuz agustos ayi
Eki Görüntüle 2154900
Sütlaç bebeklerim pişti...
Bir tane kaldı o da sana artık. Ben de yanık yanık severimEn yanık olanını alayım ben, çok severimAfiyet olsun. :)
Canım hayırlısıyla vaktinde doğsun sonra gezersin yineSagol canim gezmelere ara verdim artikkkkkkkk![]()
Aynı şeyi bende söylüyorum vallahi çok şükür hayırlısıyla bitiyor ama bu yıl baya salladı uykusuzlukAmin tatlim.. Ramazan geldi geciyo bitcek ana cabuk gecti.. yogunluk yorgunluk.. ah bi yatsam iki gun uyanmadan uyusam:)
Sıcak mı o 38 derece gellll vatandaş gel sıcak güneş istiyorsan gellllBugün hava ısındı kızlar
Yanıyor hava 33°
adana eşittir aydınNerde yasiyorsunn bilmiyorum ama sen bi de Adanaya gel istersen sicagi bide burdan gorrrr
Ayyyy gercekten cok sicak valla ben pazarimi aksamdan yapiyorum artik yoksa cok sicak dayanilmiyor vallaAynı şeyi bende söylüyorum vallahi çok şükür hayırlısıyla bitiyor ama bu yıl baya salladı uykusuzluk
Sıcak mı o 38 derece gellll vatandaş gel sıcak güneş istiyorsan gellll
adana eşittir aydınpazara gidicem birde bugün ayvayı yedim sanki
![]()
Nasıl akşamdan pazar biter akşam gidersem burda akşam pazar yok artı köylüler geliyor yoğurt tereyağı kesik alıyorum erken gitmem gerekAyyyy gercekten cok sicak valla ben pazarimi aksamdan yapiyorum artik yoksa cok sicak dayanilmiyor valla
Aynennn yaaa....dun yardimci abla geldi evin heryerini temizledi.. bugun de kayinvalidem gelicek... esim diyor yat kalma inanki yatmakta cok sıkıyor ama yapacak bisey yok bebegim saglikli olsun daCanım hayırlısıyla vaktinde doğsun sonra gezersin yine
Himmmm anladim canim.. bizim burda pazartesi ogleden sonra kuruluyor sali gunu oglen 3 gibi toplaniyor bende o yuzden pazartesi aksam 7 gibi gidiyorum serin oluyorNasıl akşamdan pazar biter akşam gidersem burda akşam pazar yok artı köylüler geliyor yoğurt tereyağı kesik alıyorum erken gitmem gerek