- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
Dün ve önceki günde öylemiydi canım,burda öyle rüzgar vardı ki elektrikler kesilirse diye sahuru erkenden hazırladım,eşimin söylediğine göre ağaçlar kırılmış yol kenarlarında...Şuan 34°
Fırın sütlaçKızlar bugün k.validemleri iftara davet ettim
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı taze fasulye
Kıymalı Börek
Sac kavurma
Prinç pilavı
Salata
Karpuz
Ayran
Tatlı ne yapsam ki
Dün ve önceki günde öylemiydi canım,burda öyle rüzgar vardı ki elektrikler kesilirse diye sahuru erkenden hazırladım,eşimin söylediğine göre ağaçlar kırılmış yol kenarlarında...
K.valide ve k.peder yemez tatlıFırın sütlaçmenü çok güzel yalnız.
Revani tarzı bir şey de olabilir gerçi. Hira tatlısı da olur kolay şerbetli ve lezzetli o da.
Şerbetli mi yemiyor sütlaç mı yemiyor?K.valide ve k.peder yemez tatlı
Ne yapsam ki karar veremedim daha
Şeker hastası olduğu için tatlı yemiyorŞerbetli mi yemiyor sütlaç mı yemiyor?
Patlat bir tiramisu o zaman bizim gibi. Ben de tekrar yapacağım da kardeşim gelecek bu aralar onun gelişini bekliyorum.
Hmm o zaman tatlı yapma. Hiçbir şekerli şeyi yiyemeyecekler. Gerçi tatlandırıcılı tatlılar çok moda bu aralar. Diyet tarifler ararken denk geldim. Onlara da bakabilirsin. İlle de yapacağım dersen fırın sütlaç yapŞeker hastası olduğu için tatlı yemiyor
Hmm o zaman tatlı yapma. Hiçbir şekerli şeyi yiyemeyecekler. Gerçi tatlandırıcılı tatlılar çok moda bu aralar. Diyet tarifler ararken denk geldim. Onlara da bakabilirsin. İlle de yapacağım dersen fırın sütlaç yap
Ay en iyisi boşver esin alsın aynen.En basit un helvası mı yapsam
Ya da aldırayım eşime dur
Ay en iyisi boşver esin alsın aynen.
Benim de çocuk uyudu cami pencereyi actim. İstanbul sıcak. Tabi Akdeniz kadar değildir ama kendime göre ben piştim. Bir de dana kendini kucakta tasitti inmem ha inmem. Başım da ağrıyordu. Şükür Rabbime eve sağ salim varabildik.Öyle yapacağım canım
Klimayı açtım ya
Nem beter burda
Benim de çocuk uyudu cami pencereyi actim. İstanbul sıcak. Tabi Akdeniz kadar değildir ama kendime göre ben piştim. Bir de dana kendini kucakta tasitti inmem ha inmem. Başım da ağrıyordu. Şükür Rabbime eve sağ salim varabildik.
Marmara,denizle dağ arası:)Dün ve bugün 5° yükseldi canım bir anda
Ramazan serin geçiyordu
Nerdesin sen burası akdeniz sıcak
Kasım ayına kadar çalışır klimalar burdaBenim de çocuk uyudu cami pencereyi actim. İstanbul sıcak. Tabi Akdeniz kadar değildir ama kendime göre ben piştim. Bir de dana kendini kucakta tasitti inmem ha inmem. Başım da ağrıyordu. Şükür Rabbime eve sağ salim varabildik.
Tabi canım havası biraz daha nefes aldırıyor. Gerçi semtten semte çok değişiyor sıcaklık ama olsun İstanbul iyidir yine de.İstanbul buraya göre nem az
Çok seviyorum istanbulu
Özledim inşallah ekimde gelirim yine
Tabi canım havası biraz daha nefes aldırıyor. Gerçi semtten semte çok değişiyor sıcaklık ama olsun İstanbul iyidir yine de.
Bebeğim Hatayliyim ben Akdeniz'in bağrından kopup geldim bilmez miyim. Nem insanı bitiriyor.Kasım ayına kadar çalışır klimalar burda
Yumurta pişer güneşte
Anladın mı neden meyveler kışken çıkıyo
Bebeğim Hatayliyim ben Akdeniz'in bağrından kopup geldim bilmez miyim. Nem insanı bitiriyor.
Öyle canım. Buranın havası daha serin. Yeni yeni ısındı. Geçen yıl bu aralar karne vermeye gitmistik. Nasıl yağmur yagmissa yolları sel almıştı burada hey gidi. Bugün de çok sıcak yıldan yıla çok fark ediyor.Oooo süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?