Öyle canım. Buranın havası daha serin. Yeni yeni ısındı. Geçen yıl bu aralar karne vermeye gitmistik. Nasıl yağmur yagmissa yolları sel almıştı burada hey gidi. Bugün de çok sıcak yıldan yıla çok fark ediyor.
Ben erkenden Uyumuşum fotoğrafları sabah gördüm. Nasıldı yemekler güzel miydi? İyiye benziyordu.Bu yıl çık sıcak olacak sanırım
Neyse ki şükür klimalarımız var
Denizimiz var
Dünki gittiğimiz yerde donduk akşam
Ben erkenden Uyumuşum fotoğrafları sabah gördüm. Nasıldı yemekler güzel miydi? İyiye benziyordu.
Of of daha ne olsun. Afiyet olsun arada böyle güzel oluyor. Biz de Çamlıca' da bir yere gitmiştik iki gün önce. O da iyiydi bayağı. Eşime dedim sofra kurup kaldırma derdi olmadan yemek yemek ne güzel diye. İnsan dinleniyorÇok güzeldi
Tıka başa doydum
Tatlı çeşitleri ve meyveleri çekmeyi unutmuşum
Semaverde çay
Çok güzeldi kuzu kavurma
Tavuk ızgara
Of of daha ne olsun. Afiyet olsun arada böyle güzel oluyor. Biz de Çamlıca' da bir yere gitmiştik iki gün önce. O da iyiydi bayağı. Eşime dedim sofra kurup kaldırma derdi olmadan yemek yemek ne güzel diye. İnsan dinleniyor
Tabi ki canım iyi gelmez mi. Bakalım belki biz de çayımızı alıp parka gideriz akşam. Bu da olumlu benceGerçekten öyle Her şey şahane sınırsız iftar menüsü düzenlemişler
meyvesi tatlıları sınırsız semaver yiyecekler Harika Yani güzel lüks bir yer Gerçekten iyi geldi bana Değişiklik her gün hazırla ye hazırla ye ☺
Tabi ki canım iyi gelmez mi. Bakalım belki biz de çayımızı alıp parka gideriz akşam. Bu da olumlu bence
Kızlar dışardaydım yeni geldim
Kirpik randevum vardı güzelleştim geldim
Yanıyor Kıbrıs
Gule gule kullan:))Kızlar dışardaydım yeni geldim
Yanıyor Kıbrıs
EvetKirpik ?
Teşekkürler canımGule gule kullan:))
Ya simdiden cok aciktim bengozumun onunden gene tatlilar geciyo : (
Acikma degil bu yaTeşekkürler canım
Ben oruç değilim dayan çok az kaldı
Düşünme düşündükçe acıkırsın
Ayy çok kötü tatlı kriziAcikma degil bu yacanim tatli istiyo..aksam bi corba ictim biraz yesillik sonra sadece tatli yedim oyle doydum gene bugun gittigim yerde utanmasam once tatliyi isterim
Kızlar dışardaydım yeni geldim
Yanıyor Kıbrıs
Evet benimBi Kıbrıs'lı gördüm sankiii
Evet benim
Ahhh sevilmezmi burasıBalayı şehrimismini görünce tekrar gitmek istediim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?