Bugün ne pişirsem?

Bugün ;
Tutmaç çorbası
Köfteli bezelye
Fırında patates tavuk
Pirinç pilavı
Salata
Muhallebili kadayıf tatlısı

Afiyet olsun, bugun çalışkanım
Vuuu menü çok güzel eline sağlık. Benim dünden yemeklerim var. Eşim de zaten iş yeri iftarina katılacakmis oğlumla basbasayim bugün

Kızlar bugün eşim nöbetçi...
Dünden kalan yemeklerim var benimde...

Çocuklarıma ekstra birşeyler hazırlarım..

Bugünü saymazsak son 3 gün
Gidiyor gönlümün efendisi... Sayılı gün çabuk geçermiş. Allah gelecek yıl hayırlısıyla görmeyi nasip etsin. Ben reglim belki arefe günü tutarım duruma bağlı.

Gidiyor gönlümün efendisi... Sayılı gün çabuk geçermiş. Allah gelecek yıl hayırlısıyla görmeyi nasip etsin. Ben reglim belki arefe günü tutarım duruma bağlı.

Aynen... İnşallah hayırlısıyla seneye Ramazan’ı görmeyi nasip etsin Allah...

Bu sene serin,güzel geçti...
2 gündür epey sıcak...
Rahat geçti oruç bana göre...

Vuuu menü çok güzel eline sağlık. Benim dünden yemeklerim var. Eşim de zaten iş yeri iftarina katılacakmis oğlumla basbasayim bugün
Teşekkür ederim
Sizinki de iyiymiş, ana oğul başbaşa da güzel olur şimdiden afiyet olsun
Tutmaç çorbasına bayılırım
Ellerine sağlık...

Ben de bayılıyorum
Teşekkür ettim

Aynen... İnşallah hayırlısıyla seneye Ramazan’ı görmeyi nasip etsin Allah...

Bu sene serin,güzel geçti...
2 gündür epey sıcak...
Rahat geçti oruç bana göre...
Benim de rahatti geçen haftayı saymazsak. Geçen hafta yaşadığım en zor oruçtu. Normalde orucu sağ salim reglsiz bitirmek için hep dua ederim. Ama Allah'ım n'olur bitsin n'olur gelsin diye çok dua ettim hayatımda ilk kez. (İsyan değil haşa. ) Çocukla okula gitmek beni perişan etti. Bir de uykusuzdum. Yine de şükürler olsun oruç tutabiliyoruz. İsteyip de tutamayan çok insan var.

Allah kabul etsin oruçlarımızı,
niyetlerimizi,dualarımızı

Aynen canım çok şükür...
Çok iyi anlıyorum seni,ufak çocukla herşey zor:)

Allah kabul etsin oruçlarımızı,
niyetlerimizi,dualarımızı

Aynen canım çok şükür...
Çok iyi anlıyorum seni,ufak çocukla herşey zor:)
Amin inşallah. Daha ufak olsa yine neyse dana tam oyun çağında laf da dinlemiyor iki yaş çocuk ne kadar dinlerse işte. Bir de yürüme huyu yok hep koşacak. O önde ben arkada.

Amin inşallah. Daha ufak olsa yine neyse dana tam oyun çağında laf da dinlemiyor iki yaş çocuk ne kadar dinlerse işte. Bir de yürüme huyu yok hep koşacak. O önde ben arkada.

2-3 yaş arası söz dinlemedikleri bir dönem...
Bendede var ondan:))
Asla söz dinlemez...
Herşeyi ben bilirim,ben yaparım havalarında:))

Amaannn hayatında peşinden koşacağın tek erkek varsın oğluşun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…