Öyle canım Allah canlarını sağ etsin peşlerinde kosariz yapacak bir şey yok.2-3 yaş arası söz dinlemedikleri bir dönem...
Bendede var ondan:))
Asla söz dinlemez...
Herşeyi ben bilirim,ben yaparım havalarında:))
Amaannn hayatında peşinden koşacağın tek erkek varsın oğluşun olsun
Kizlar benimde dunden yemeklerim vardi bugun yemek uapmadim.. ama pazara gittim aldiklarimi yerlestirdim cok yorgunum uzaniyorum....
Bebeeem kendini yorma lütfen. Kendine dikkat etmen gerekiyor.Kizlar benimde dunden yemeklerim vardi bugun yemek uapmadim.. ama pazara gittim aldiklarimi yerlestirdim cok yorgunum uzaniyorum....
Aynen dikkat ediyorum ama surekli de yatamiyorumBebeeem kendini yorma lütfen. Kendine dikkat etmen gerekiyor.
Peki efendimmmmYormaz mısın kendini acaba, dikkat et
Arada yürümek hareket tabi ki lazım ama kendini yormadan şekerim. Belli ki bebiş pek nazlı.Aynen dikkat ediyorum ama surekli de yatamiyorum
Evet ya nazli mi yaramaz mi cozemedim vallaArada yürümek hareket tabi ki lazım ama kendini yormadan şekerim. Belli ki bebiş pek nazlı.
Ay ben de eve ayağımı yeni attım dinlendim yok çamaşır topla yok yıka şimdi serecegim topladıklarımi yerlestirecegim. Yemek de dertti buldum bir şeyler. Ama çorbaya karar veremedim. dünden kalan yemekler vardı az önce bitti hihi. Menüm şöyle:Kizlar ne yemek yapiyorsunuz fikir verin banada yaaaaaaa
Himmmm guzel menu afiyet olsun valla o kadar sey yapamam ana yemek pilav olsun yeterAy ben de eve ayağımı yeni attım dinlendim yok çamaşır topla yok yıka şimdi serecegim topladıklarımi yerlestirecegim. Yemek de dertti buldum bir şeyler. Ama çorbaya karar veremedim. dünden kalan yemekler vardı az önce bitti hihi. Menüm şöyle:
Çorba( henüz belli değil belki soğuk ayran çorbası yaparım olmadı mercimek belki şehriye ya da başka bir şey)
Tavuk kanat ( ızgara tavada kizaracak)
Domatesli bulgur pilavı ( meyhane pilavı da deniyor galiba)
Kırmızı fasulye salatası
Turşu
Aman işte Ramazan diye çorba yapıyorum yoksa yapmam. E fasulye salatasinda da bir şey yok. E tavuk ve pilav da standart zaten. Öyle aman aman bir şey yok anlayacağın.Himmmm guzel menu afiyet olsun valla o kadar sey yapamam ana yemek pilav olsun yeter
Tavuk yap yanına kanat baget ya da nugget önceden yeteri kadar yemek kalmamışsa çok zor oluyor tamamlamasıBende bilemedim ne yapıcağımı..
Dünden fırında patateslerim var yanına bişey yapmalıyım
Kizartmanin domates sosu var mı bakalim. Her sarımsaklı yoğurt varsa o da olumluBende
Mercimek corbasi
Kizartma karisik
Salata yapiyorum....
Yok canim bugun ikisi de yok kizla canimiz ketcap mayonezli istedi bende bayagidir yemiyordum dedim hadi bugunde boyle yiyelim....Kizartmanin domates sosu var mı bakalim. Her sarımsaklı yoğurt varsa o da olumlueline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?