Helle çorbası nedir? Diğerleri muazzam o da öyledir kesin eheBugün ki menü...
Helle çorbası...
Köfte,patates püresi
Akdeniz salatası...
Helle çorbası nedir? Diğerleri muazzam o da öyledir kesin ehe
Güzele benziyor bir ara deneyeyim diyeceğim de uzun bir süre çorba yapmam ben yarın sonUn çorbası olarak da geçiyor sanırım...
Taze soğan,maydonoz vs. Piştikten sonra üzerine ince ince kıyıyoruz...
Mis gibi oluyor...
Kv’den Öğrendim...
Oğlunu çok severmişte:))
Vaooovvv eline sağlık. Ben de karnıyarık yapmayı düşündüm de yarın da kıyma kullanacağım yapmadım. Zaten eşin canı pizza çekmiş pizza söyledik şimdi bekliyoruz. Dünden ayran çorbam da var.Karnıyarık
Pilav
Közlenmiş kapya biber mezesi
Salata
Vaooovvv eline sağlık. Ben de karnıyarık yapmayı düşündüm de yarın da kıyma kullanacağım yapmadım. Zaten eşin canı pizza çekmiş pizza söyledik şimdi bekliyoruz. Dünden ayran çorbam da var.
Sağolasın canım.. iyi oldu valla aksama kadar oğlanla uyuduk. Babası gelip uyandırdı. Yemek söyledik geldi. Uğraşmamak iyi oldu ya. Bugün yorulmustum. Yarın acısını çıkaracağım ama. İçli köfte yapacagim. Dolapta sarma vardı belki onu da pişiririm. Hem son iftar hem de kardeşim geliyor duble mutlulukE
Bende epeydir yapmıyordum karnıyarık iyi oldu. Pizza da güzel bi seçenek afiyetler olsun
Sağolasın canım.. iyi oldu valla aksama kadar oğlanla uyuduk. Babası gelip uyandırdı. Yemek söyledik geldi. Uğraşmamak iyi oldu ya. Bugün yorulmustum. Yarın acısını çıkaracağım ama. İçli köfte yapacagim. Dolapta sarma vardı belki onu da pişiririm. Hem son iftar hem de kardeşim geliyor duble mutluluk
Evet üniversite okuyor. Hepimiz farkli şehirlerdeyiz...İçli köftemii offfsarma mı
Kardeşcan başka şehirde mi
Evet üniversite okuyor. Hepimiz farkli şehirlerdeyiz...
Amin Allah razı olsunAllah kavuştursun inşallah. Kardeşler can'dır
Hanımlaaarr herkes nerde bakalım? Menüm şöyle
Köz biber çorbası (belki de yapmam bakalım ama düşünüyorum)
İçli köfte
Yaprak sarma
Salata
Cacık
Üzüm hoşafı
Tiramisu
Kardeşim geldi beraber yaptık.Ellerine sağlık canım...
Menü şahane...
Yaprak sarma,içli köfte süpersonik bayılırım
Valla menü gayet iyi. Sana da geçmiş olsun son iftar zaten. Allah yine hayırlısıyla kavuştursun inşallah Ramazan'a. Ben de çorba yapıp yapmama konusunda kararsızım. Yemek ağır lök diye mideye oturmasin diyorum ama bilemedim.Tavuk kanat almış canım...
Izgara yapıyor şuanda...
Sebzeleride közlüyor...
Onlarla kendisi yapacakmış salata...
Bugün biraz rahatsızım...
Uzanıyorum iftar saatini bekliyorum...
Çorba hiçbirimiz istemiyoruz:)))
Köfte,patates püresi var dünden...
Bu kadar canım...
Maşallah,hamarat kızlar:)
Valla menü gayet iyi. Sana da geçmiş olsun son iftar zaten. Allah yine hayırlısıyla kavuştursun inşallah Ramazan'a. Ben de çorba yapıp yapmama konusunda kararsızım. Yemek ağır lök diye mideye oturmasin diyorum ama bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?