Bugün ne pişirsem?

Ay öyle öyle hele sana Allah yardım etsin. Üç minnak. Hepsinin derdi farklı :) ama Allah dağına göre kar verir derler. Canlarını sağ etsin biz yoruluruz ne yapalım.
Ya sole diyeyim tabii buyudukce hepsi farkli
Ilgi istiyo ama bi yerdede birbirlerini eglendirip oynatiyolar. Bu yuzden cok iyi coklu kardeslik

Ya sole diyeyim tabii buyudukce hepsi farkli
Ilgi istiyo ama bi yerdede birbirlerini eglendirip oynatiyolar. Bu yuzden cok iyi coklu kardeslik
Aslında o da dogru. Beraber oyun oynayıp anlasirlarsa baldan tatlı olur:)

Aslında o da dogru. Beraber oyun oynayıp anlasirlarsa baldan tatlı olur:)
Benim iki buyuk kavga ediyo o da kuccuk kiz icin:) 2 numara kizi cok kiskaniyo arada hirpaliyo:) derken buyuk abi goruyo o da onu hirpaliyo niye ole yapiyon diye:)) bende ya guluyo oluyom durumun vehametine gore ya da kecileri kacirmis oluyom:))

Benim iki buyuk kavga ediyo o da kuccuk kiz icin:) 2 numara kizi cok kiskaniyo arada hirpaliyo:) derken buyuk abi goruyo o da onu hirpaliyo niye ole yapiyon diye:)) bende ya guluyo oluyom durumun vehametine gore ya da kecileri kacirmis oluyom:))
cocuk halleri işte. Benimkine de banyo yaptıralım dedik. Beni istemedi babasıyla gitti. Canıma minnet babası yıkadı getirdi

cocuk halleri işte. Benimkine de banyo yaptıralım dedik. Beni istemedi babasıyla gitti. Canıma minnet babası yıkadı getirdi
Sihhatler olsun:) ben once kucugu sonrada buyugu yaptrdim. Uyudular sukur.. ortaligi toparliycam.. camasir bulasik makinasi calisacak.. dus alcam birde.. is bitmiyo : ( ama ben burda takiliyom: (

Sihhatler olsun:) ben once kucugu sonrada buyugu yaptrdim. Uyudular sukur.. ortaligi toparliycam.. camasir bulasik makinasi calisacak.. dus alcam birde.. is bitmiyo : ( ama ben burda takiliyom: (
Aman iş bitmez boşver biraz da sen keyfine bak : ) ben de şöyle bir etrafı topladım. Etrafa hep kurbağa sacmis deli. Minik kurbağa oyuncakları var hep sacmis. Bulaşık makinesi benim de çalışacak. Evde bardak kalmadı hava çok sıcak sürekli bir şeyler içip duruyoruz. Oğlan da bibi bibi diye geziyor sonra

Bibi pipi mi oluyo :))

Hem pipi hem cis hem kaka hem de gaz. Hepsini o bölgeleri gösterip anlatıyor
Haha solesinde yeterki ole solesin:) benim kucuk oglanda bugun yapti cisini yere yatip uyumus:) neyse dedim yaparsa uyurken yapsin:) ustunu orttum yapmamis neyseki:))

Haha solesinde yeterki ole solesin:) benim kucuk oglanda bugun yapti cisini yere yatip uyumus:) neyse dedim yaparsa uyurken yapsin:) ustunu orttum yapmamis neyseki:))
Bu halleri çok komik oluyor ama küçük sapsikler çiş neyse de kaka acayip zorluyor. Yapmamak istiyor gibi. İyice sikismadikca yapmıyor da tutuyor. Bakalım neler olacak. Yarin ne pisireceksin peki? Benim canım kek çekti çok. Bayağı kek muhabbeti döndü çünkü

Ya sorma kek asagi kek yukari:))dahada oylamaya 2 hafta varmis:)) erken yapinca bole oldu sanirim:))

Bugunden sulu kofte pilav var.. cocuklar yerse esimede tost:) eger gece esim yemis olursa onlari o zaman sabah dusunurum: ( sen ne yapcan bakim:))

Ya sorma kek asagi kek yukari:))dahada oylamaya 2 hafta varmis:)) erken yapinca bole oldu sanirim:))

Bugunden sulu kofte pilav var.. cocuklar yerse esimede tost:) eger gece esim yemis olursa onlari o zaman sabah dusunurum: ( sen ne yapcan bakim:))
Yarın mozaik kek yapayım ben de üzerine de bir sürü damla çikolata serpeyim bakalım yapabilir miyim? Bugun mercimekli bulgurla soslu tavuk yapacaktım. Yapamadım yarına kaldi. Bir de salata patlatirim kek bir de limonata yaparım belki. Keratalar çok sevdiydi.

Bugun bende bulgur aldim:)) haha bi dahaki
Pilav benimde bulgur olcak sana ozendim:))

Keki neden yapsmiycan yaparsin canim. Gece gece canim tatli biseler cekiyo : (

hizuran dun ne pisircen diyodun? Yogurdum hamuru yaptim yagli tuzlu bazlama .. bu havada sicak yemek cekilmez dedim ama tavanin ustunde pisirirken bende pistim: (

hizuran dun ne pisircen diyodun? Yogurdum hamuru yaptim yagli tuzlu bazlama .. bu havada sicak yemek cekilmez dedim ama tavanin ustunde pisirirken bende pistim: (
İlahi tava başında uğraşmak daha çok sicaklatiyor valla. :) Kız ben hala kendime gelemedim ya. Tavuğu marine edip kek çırpmak lazım. Çocuk uyurken halletsem süper olurdu. Essek sıpası gitmiş isemis. Koltuk halı batmis gitmiş. Demedi de normalde söylerdi. Salaklık bende dışardan gelir gelmez soyup lazimliga oturtmam lazımdı. Dün altını bağlamıştım mecbur. Altını bağlayınca her şeyi unutuyor. Henüz dışarda ihtiyacını görmeye alışamadı.
Kalkam işlerimi yapam. Soslu tavuk mercimekli bulgur yapacağım inşallah. Bir de mozaik kek. Aslında kedi dili alıp tiramisu yapmak vardı da kek istedik bir kere :))

Valla aynen dedigin gibi oldu:)) pistim ama bisey yapmam bugun artik.. gelen yesin giden yesin. Yanina peynir zeytin yesillik. Kizada pilavla sulu kofte var ondan yesin:))

Altini bagliyodum bende kucuk oglanin disardayken.. bu defa bezim var mi diye soruyo altina yapmak istiyodu. Unutuyoda bezi var saniyo bazende. En iyisi dedim disarda icerde artik baglamiycam. Bi cok yerde tuvalet var eger yetisemiycek gibiysek ve ortam musaitse yanima bos pet sise aliyorum.. erkek cocuklari icin acaip rahat:)) donuna ya da ortaliga yapmasindan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…