Geçen bulaşıkları diziyordum eşim baktı. Valla kusura bakma keşke daha önce alsaydık. Niye diretmedin ki . Boşuna ugrasmissin bunca zaman dedi. Gerçekten de öyle işte salaklikAa bende ilk hamileligimde esim almisti bulasik makinasi.. cok gerekli hepsi eskiden napiyomus kadinlar: (
Iste yarin gidecegimiz yer cok tozlu toprakli bende baktim kirlendiler bise demiyorum ayaklar eller zenci gibi oluyolar:) banyoda cikarmak icin bile bayagi ugrasiyoruz:)
Ben o işlerde çok iyi değilim yaparım ama ancak yenecek gibi olurhizuran sahi yarismaya gelsene sende:) bu ayki konu kek mis:)
SağolasınAfiyet olsun en guzelini yapmissin, birde acik havada yiycen agac golgesindede uyuyacan ustune:))
Afiyet olsun.Şimdiden afiyet olsun o zaman. Benim de bamyam pişiyor. Birazdan pilav yaparım. Sonra bir de salata off. Kaçtır cacık yiyoruz değişiklik olsun bari.
Sagolasin. Ben de çok severim. eşimle oğlum da çok sever.Afiyet olsun.
Etli bamyaya bayılırım
Selam canim.. bana seslenmissin ama duymadim canim: ( bildirim gelmedi galiba. Burayida unuttum sanmayin yarismaya katildimda bdv kek topici idare ediyorum:))Hanımlar neler yapıyorsunuz bakalim ? Aranızda damakta acılık bırakmayan ferah naneli limonata yapmayı bilen var mı? Bir yerde içtik bugün eşim bayıldı ille bundan yapmalısın sen aslansin kaplansin gmdiye beni gaza getirdi. Yapmazsam da catlarim. Biliyorsanız bana bir el atın
tontriko sen bilirsin kesin:)
Sevabına bana da biri güzel bir kek atsa keskeSelam canim.. bana seslenmissin ama duymadim canim: ( bildirim gelmedi galiba. Burayida unuttum sanmayin yarismaya katildimda bdv kek topici idare ediyorum:))
Simdiye galiba yapmissindir limonatayi:)) bu havada ne gidecek baska:)) yapmadiysan kiz kardesimde vardi bi tarif onu isteyim canim:)
Bugun yemek yaptim 2 gundur biseler buluyoduk yemeye haftasonu malum duzen olmuyo pek. Bugun pilav, sulu kofte, yogurtlu sarimsakli kirmizi biber.. yaptim. Hava sicak valla tencere tava cekilmiyeaahhh: (
Buyur gel canim lafimi olur bi kekin:)Sevabına bana da biri güzel bir kek atsa keskeyaptım canım. Çok da güzel oldu bugün perttim ben dışardan söyledik. Yarışmanın linkini at bakalım inceleyelim tarifleri
Seninkini merak ediyordum zaten bebeğim bakmadan bile enfes olduğuna eminimBuyur gel canim lafimi olur bi kekin:)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...vanilin-sponsorlugunda.1084137/#post-56854577
Bu benimki :)) diger hepsine bakabilirsin
Sagol hayatim:)Seninkini merak ediyordum zaten bebeğim bakmadan bile enfes olduğuna eminim
Ama kek hakkaten on numara beş yıldız olmuş. Canım çekti ha. Gel gelelim eşim sade kek sevmez. Kakaolu kremalı falan olacak öyle sever. Tek kendim kaç dilin yiyebilirim kiSagol hayatim:)
Evet aynen yap kiz:)) ole bide ben tum kardeslerime annemlere komsuya verim derken hoooppp bitiveriyo:))Ama kek hakkaten on numara beş yıldız olmuş. Canım çekti ha. Gel gelelim eşim sade kek sevmez. Kakaolu kremalı falan olacak öyle sever. Tek kendim kaç dilin yiyebilirim kien iyisi birkaç çocuk daha yapayım oturup bir tepsi kek yiyelim kalabalik ailede yemek çok zevkli oluyor
Hele şu sıpa biraz daha büyüsün bakalım. Arkamı toplayacak kimsem yok ki annem uzakta gurbetteyiz yanımda kimse yokEvet aynen yap kiz:)) ole bide ben tum kardeslerime annemlere komsuya verim derken hoooppp bitiveriyo:))
O zaman cok haklisin canim. Zor cocuk buyutmek . Bazen 2 saattte olsa birakmak birine ya da dayinin teyzenin ilgilenmesi bile iyi geliyo.Hele şu sıpa biraz daha büyüsün bakalım. Arkamı toplayacak kimsem yok ki annem uzakta gurbetteyiz yanımda kimse yok(
Bugün o kadar çok zorlandım ki bunu iliklerime kadar yaşadımO zaman cok haklisin canim. Zor cocuk buyutmek . Bazen 2 saattte olsa birakmak birine ya da dayinin teyzenin ilgilenmesi bile iyi geliyo.
Ah canim baxen oyle anlar oluyo gercekten : ( bazen bende doktora gidecek oluyor bi tanesi hurraa 4 kisiyle bi randevuya gidiyoz: ( yapacak birsey yok yani..Bugün o kadar çok zorlandım ki bunu iliklerime kadar yaşadım( okulda işlerim vardı tayin için başvuru yapacaktım. Çocukla gittik iş uzun sürdü okul uzak yarın son gün. Sistem açılmadı bir türlü bekledik durduk. Oğlanın uyku saati geldi. Pusetin tekeri bozulmus arabasiz gittik bu yüzden. Evrakları ilçeye götürmem gerekti oğlan takside uyudu ordan oraya kucagimda taşıdım. Otobüs kaçtı. Taksiye binsem ucuz yollu puset parası verecektim. Zaten yoldan da geçmedi of korkunçtu ya.. birine bırakabilsem eve yemeğini yer oynar uyurdu. Neyse geçti gitti. Şimdi her yerim ağrıyor.
Haftasonu işte tatili. Anne isen dinlenme yoktur. İşte beraber oyuna dalarlarsa bana dinlenme oluyor o kadar. Genelde beni de oyuna çeker sıpa gerçiAh canim baxen oyle anlar oluyo gercekten : ( bazen bende doktora gidecek oluyor bi tanesi hurraa 4 kisiyle bi randevuya gidiyoz: ( yapacak birsey yok yani..
Buarada esinin izin gunu vs yok mu? Biraz cocukla ilgilenir brlki sende dinlenirsin
Ya iste aynen dinlenmek yok.. benburaya yaziyorum gun icinde ama 40 tanede is yapiyom o sira:))Haftasonu işte tatili. Anne isen dinlenme yoktur. İşte beraber oyuna dalarlarsa bana dinlenme oluyor o kadar. Genelde beni de oyuna çeker sıpa gerçibazen suyu kovaya doldurup kuvette bırakıyorum oynarken biraz oturuyoruz iyi oluyor :))
Ay öyle öyle hele sana Allah yardım etsin. Üç minnak. Hepsinin derdi farklı :) ama Allah dağına göre kar verir derler. Canlarını sağ etsin biz yoruluruz ne yapalım.Ya iste aynen dinlenmek yok.. benburaya yaziyorum gun icinde ama 40 tanede is yapiyom o sira:))
Gece kizin tadi yoktu pek sabahta gene erken uyandik tabii:)) sabahin korunde kahvalti yapiyoz:)) derken yemek koy kizi uyut evi toparla vs. Sonrada disari ciktik havada sicak carpiyo uykum geliyo. Biraz park mark banyo yaptirdim uyudular sukur:) anne olmakvalka cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?