Bugün ne pişirsem?

Geçen bulaşıkları diziyordum eşim baktı. Valla kusura bakma keşke daha önce alsaydık. Niye diretmedin ki . Boşuna ugrasmissin bunca zaman dedi. Gerçekten de öyle işte salaklikgereksiz sonra aliriz dedim. İşten gel yorgun argın bir de bulaşık yıka aklım neredeydi acaba

Hanımlar neler yapıyorsunuz bakalim ? Aranızda damakta acılık bırakmayan ferah naneli limonata yapmayı bilen var mı? Bir yerde içtik bugün eşim bayıldı ille bundan yapmalısın sen aslansin kaplansin gmdiye beni gaza getirdi. Yapmazsam da catlarim. Biliyorsanız bana bir el atın
tontriko sen bilirsin kesin:)

Selam canim.. bana seslenmissin ama duymadim canim: ( bildirim gelmedi galiba. Burayida unuttum sanmayin yarismaya katildimda bdv kek topici idare ediyorum:))

Simdiye galiba yapmissindir limonatayi:)) bu havada ne gidecek baska:)) yapmadiysan kiz kardesimde vardi bi tarif onu isteyim canim:)

Bugun yemek yaptim 2 gundur biseler buluyoduk yemeye haftasonu malum duzen olmuyo pek. Bugun pilav, sulu kofte, yogurtlu sarimsakli kirmizi biber.. yaptim. Hava sicak valla tencere tava cekilmiyeaahhh: (

Sevabına bana da biri güzel bir kek atsa keske yaptım canım. Çok da güzel oldu bugün perttim ben dışardan söyledik. Yarışmanın linkini at bakalım inceleyelim tarifleri

Ama kek hakkaten on numara beş yıldız olmuş. Canım çekti ha. Gel gelelim eşim sade kek sevmez. Kakaolu kremalı falan olacak öyle sever. Tek kendim kaç dilin yiyebilirim ki en iyisi birkaç çocuk daha yapayım oturup bir tepsi kek yiyelimkalabalik ailede yemek çok zevkli oluyor

Evet aynen yap kiz:)) ole bide ben tum kardeslerime annemlere komsuya verim derken hoooppp bitiveriyo:))

Evet aynen yap kiz:)) ole bide ben tum kardeslerime annemlere komsuya verim derken hoooppp bitiveriyo:))
Hele şu sıpa biraz daha büyüsün bakalım. Arkamı toplayacak kimsem yok ki annem uzakta gurbetteyiz yanımda kimse yok (

Hele şu sıpa biraz daha büyüsün bakalım. Arkamı toplayacak kimsem yok ki annem uzakta gurbetteyiz yanımda kimse yok (
O zaman cok haklisin canim. Zor cocuk buyutmek . Bazen 2 saattte olsa birakmak birine ya da dayinin teyzenin ilgilenmesi bile iyi geliyo.

O zaman cok haklisin canim. Zor cocuk buyutmek . Bazen 2 saattte olsa birakmak birine ya da dayinin teyzenin ilgilenmesi bile iyi geliyo.
Bugün o kadar çok zorlandım ki bunu iliklerime kadar yaşadım( okulda işlerim vardı tayin için başvuru yapacaktım. Çocukla gittik iş uzun sürdü okul uzak yarın son gün. Sistem açılmadı bir türlü bekledik durduk. Oğlanın uyku saati geldi. Pusetin tekeri bozulmus arabasiz gittik bu yüzden. Evrakları ilçeye götürmem gerekti oğlan takside uyudu ordan oraya kucagimda taşıdım. Otobüs kaçtı. Taksiye binsem ucuz yollu puset parası verecektim. Zaten yoldan da geçmedi of korkunçtu ya.. birine bırakabilsem eve yemeğini yer oynar uyurdu. Neyse geçti gitti. Şimdi her yerim ağrıyor.

Ah canim baxen oyle anlar oluyo gercekten : ( bazen bende doktora gidecek oluyor bi tanesi hurraa 4 kisiyle bi randevuya gidiyoz: ( yapacak birsey yok yani..

Buarada esinin izin gunu vs yok mu? Biraz cocukla ilgilenir brlki sende dinlenirsin

Ah canim baxen oyle anlar oluyo gercekten : ( bazen bende doktora gidecek oluyor bi tanesi hurraa 4 kisiyle bi randevuya gidiyoz: ( yapacak birsey yok yani..

Buarada esinin izin gunu vs yok mu? Biraz cocukla ilgilenir brlki sende dinlenirsin
Haftasonu işte tatili. Anne isen dinlenme yoktur. İşte beraber oyuna dalarlarsa bana dinlenme oluyor o kadar. Genelde beni de oyuna çeker sıpa gerçi bazen suyu kovaya doldurup kuvette bırakıyorum oynarken biraz oturuyoruz iyi oluyor :))

Ya iste aynen dinlenmek yok.. benburaya yaziyorum gun icinde ama 40 tanede is yapiyom o sira:))

Gece kizin tadi yoktu pek sabahta gene erken uyandik tabii:)) sabahin korunde kahvalti yapiyoz:)) derken yemek koy kizi uyut evi toparla vs. Sonrada disari ciktik havada sicak carpiyo uykum geliyo. Biraz park mark banyo yaptirdim uyudular sukur:) anne olmakvalka cok zor

Ay öyle öyle hele sana Allah yardım etsin. Üç minnak. Hepsinin derdi farklı :) ama Allah dağına göre kar verir derler. Canlarını sağ etsin biz yoruluruz ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…