Makineye girince kararıyor telleyince parlıyor ama yıkanan su kararıyor ya da teli suyun altında durulayınca kara su akıyor sağlıksız sanırım. Ama menemeni efsaneAnnemlerde vardı biz çocukken, telle ovarlardı,ne güzel parlardı,menemen mi,alıp denemek lazım minik bir tane
Aşınıyor,korozyona açık,fakat sütlük gibi küçükleri oluyor ya,bulundurulsa olur belki,ne farkediyor ki acaba menemeni güzelseMakineye girince kararıyor telleyince parlıyor ama yıkanan su kararıyor ya da teli suyun altında durulayınca kara su akıyor sağlıksız sanırım. Ama menemeni efsane
Bilmiyorumki farklı bir lezzet veriyor belki de psikolojiktir yoksa çok sağlıksız bir materyali varAşınıyor,korozyona açık,fakat sütlük gibi küçükleri oluyor ya,bulundurulsa olur belki,ne farkediyor ki acaba menemeni güzelse
Hoşgeldin ben TuğçeHoşbuldukizleri takip edip ana konuyu da buldum
Makineye girmez ve telle ovalanmaz kesinlikle parlayacak diye canımıza mı kastedelim yahuuuuuMakineye girince kararıyor telleyince parlıyor ama yıkanan su kararıyor ya da teli suyun altında durulayınca kara su akıyor sağlıksız sanırım. Ama menemeni efsane
GunaydinnnnnnnnnHerkeslere günaydın Günaydın hayırlı cumalarrrr
Günaydın canım sabah sabah cuma mesajlarının sesiyle uyandım ardı ardına valla . Annemi iğneye götürecektim babamı duydum o götürüyor ben hala yataktayımGunaydinnnnnnnnnhayirli cumalar tatlim
Haha ohhh keyif yap işte sende ne güzel ben uyuyamiyorum uyandığımda keşke uyusam ama malesefGünaydın canım sabah sabah cuma mesajlarının sesiyle uyandım ardı ardına valla . Annemi iğneye götürecektim babamı duydum o götürüyor ben hala yataktayım
Bende uyumuyorum aslında yatakta boş yatıp bdv de takılıyorum dert okuyorum . Dertler Derya olmuş yineHaha ohhh keyif yap işte sende ne güzel ben uyuyamiyorum uyandığımda keşke uyusam ama malesef
Bdv ye iki üç gün takılmayı düşünmüyorum beni çok etkiliyor bazı konularBende uyumuyorum aslında yatakta boş yatıp bdv de takılıyorum dert okuyorum . Dertler Derya olmuş yine
Bdv yüzünden hiç çocuk yapma isteği gelmeyecek bana böyle giderse içim şişiyor orada çocukla ilgili şeyler okudukçaBdv ye iki üç gün takılmayı düşünmüyorum beni çok etkiliyor bazı konular
Hemde nasıl çok etkilendim bende o konudan vallahi Allah merhamet sahibi olmayı nasip.etsinBdv yüzünden hiç çocuk yapma isteği gelmeyecek bana böyle giderse içim şişiyor orada çocukla ilgili şeyler okudukça
Hoşgeldin canım menün çok güzel afiyet olsunGunaydin kizlar hayirli cumalar topiginizi gordum hosuma gitti bende yerimi alayim dedim... benimde menumde
Tavuklu sulu parates
Bulgur pilavi
Cacik
Var ama oncesinde hazirlanip gezmeye gidecem ....
Alimiyonum yok derdim yokMakineye girmez ve telle ovalanmaz kesinlikle parlayacak diye canımıza mı kastedelim yahuuuuueskiden makine mı vardi
Afiyet olsun tatlım iyi gezmelerGunaydin kizlar hayirli cumalar topiginizi gordum hosuma gitti bende yerimi alayim dedim... benimde menumde
Tavuklu sulu parates
Bulgur pilavi
Cacik
Var ama oncesinde hazirlanip gezmeye gidecem ....
Owwwwww börek deme canını yediğim börek demeSelam kızlar.
Bende öğlene kıymalı, ıspanaklı börek akşama kurufasulye, pilav var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?